2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir 🙏

Kızlar 🥲 kan değerlerim 483-882-1834 🌺♥️🧿29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah 🥰🙏♥️ üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah 🤰🤰🤰
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterim
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz 🥰
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun 🥰🥰🥰

Canım onu genelde herkesten istiyor zaten benide tekrar pazartesi çağırdı inşallah sayılarız kat kat yükselir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 😘
Amin amin pazartesi isteyecek farkındayım da artışı çok tatmin etmedi 2 kat artmasını bekliyordum. Doktorumu da tanıyorsam pnu da tatmin etmeyecek. Bakalım bi arasında pazartesi çıkacak sonuçta önemli tabi hayırla sonuçlansın cümlemizin 🤍

Kızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir 🙏
Lütfen moralini bozma bol bol dua et benim de 2 adet kalmıştı oncaa yumurtadan
embriyolog da demişti ki bize 1 adet lazım
o yüzden sakın üzülme Allah büyük dua et bol boool

Doktorum daha aramadı bakalım o geçen defa en az yüzde 80 bekleriz demişti o zamanlar. Gerçi o zamanki kan tahlillerim ile alakası yok ama bakalım. Normalde olumlu bir insanım ama sanırım geçen defadan dolayı korktum biraz. Pazartesiye kadar rahat edemicem o belli de 🫣
O kadar haklı bir endişe ki canım ❤️ Ama sen güzel düşün, dua et kat kat yükseliversin inşaallah 💫 Rabbim inşirah ferahlığı versin içine, sevindirsin seni ve bekleyen herkesi 💕

MAŞALLAH sağlıkla devam etsin canımm sağlıkla al bebişini kucana 🙏🦋🐬 bende test yaptırıcam ama ilkini geçen hafta verdim şimdi pazartesi vericem bakalım sağlıkla artmış olsun isteyen herkesin çok Aminnn🙏🦋🐬
İnşallah canım benim yer gök dua rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah 🥰🙏♥️

Bu arada transferimim 8. Günü bugün ama ben aşırı bulantı ve kusma yaşadım yediğim bisey mi dokundu acaba ya da böyle bir belirtisi olan var mı aranızda

Canımm hiiç endişe etme 1 tanecik embriyoya ihtiyacımız var zaten ve kalitesi düşük ne çok embriyonun gebelikle sonuçlandığını gördük buralarda. Sakın sakın üzme germe kendini ❤️

Back
X