2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Allah yardimcimiz olsun zor donemlerden geçiyoruz rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin peki bunu önleyici bir şey olmuyormu rahmi takip ederken anlasilamiyotmu
Amiin insallah hepimizin vucut yumurtayi atamayinca kist olusmus dedi doktorum bunun önlemi alinir miydi bilmiyorum..

ayyyy cok heyecanlı inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurpaketli gidalardan cok yaglı veya karbonhidrat agırlıklı besinlerden uzak dur bir süre bana doktorum oyle soylemişti
tamam canım teşekkür ederimmm elimden geleni yaparım inşAllah kavuşuruz sağlıkla

Ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya gebelik haberlerimizi de paylaşırız inşAllaaah

Canım genetik testin nasıldı? Faktör 5 diye bişey var heterezigot falan mıydı? Bnm de sanırım öyle de beni aydınlatır mısın:)
Evet resim olarak atayım

Eklentiler

• 42006f10-793d-4009-9498-41933b6e5129.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 94
Kizlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Dün kontrolüm vardi ve rahim agzinda sıvı birikmiş bir miktar. Pazartesi tekrar muayene olacakmisim ona göre transfer olacak veya öbür aya atilacakmis daha önce başına gelen var mı

Kzlar merhaba ben de yeni başladım ilk denemem iğne aşamasındayım 10. Günüm bugün... sali gunu yani 8. Günümde gittim kontrole en son 12 mm en buyuk yumurta digerleri 10 9 diye gidiyordu sizce opu ne zaman olur cumart4si günü kontrole gideceğim

Benimkiler 18-20 arasındayken toplanmıştı 13-14 falan olurlar sanrm seninde cumartesiye 2 gün var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…