Amiin insallah hepimizinAllah yardimcimiz olsun zor donemlerden geçiyoruz rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinpeki bunu önleyici bir şey olmuyormu rahmi takip ederken anlasilamiyotmu
İnşallah hayırlı olurMerhaba benimde tüp bebek sürecim başladı. Dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti . Doktorum bir sonraki ay transferini yaparız dondururuz dedi. 12 yumurtamdan 9 u döllenmiş
Benimde böyle oluyor galibaAmiin insallah hepimizinvucut yumurtayi atamayinca kist olusmus dedi doktorum bunun önlemi alinir miydi bilmiyorum..
Hadi bakalım Rabbim rast getirsin güzel haberler alalım hep birlikte inşallahBüyük ihtimalle bugün 1. Gün mü 2. Gün mü sayılıyor tam olarak bilmiyorum dün 12 de oldu işlemim
İnşallah hep beraber güzel haberler alalımHadi bakalım Rabbim rast getirsin güzel haberler alalım hep birlikte inşallah
ayyyy cok heyecanlı inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurKızlaar dualarınızı bekliyoruuum
25 Temmuz Salı günü saat 13:00 transferim varrr
tamam canım teşekkür ederimmm elimden geleni yaparım inşAllah kavuşuruz sağlıklaayyyy cok heyecanlı inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurpaketli gidalardan cok yaglı veya karbonhidrat agırlıklı besinlerden uzak dur bir süre bana doktorum oyle soylemişti
Amin inşallahGünaydın kızlar bnde dün transfer için ilaçlarımı kullanmaya başladm 27 si kontrolüm var transfer zamanı belli olacakAllah bakabilecek herkeze evlat nasip etsin kadınların kucağı boş kalmasın inşallah
Ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya gebelik haberlerimizi de paylaşırız inşAllaaahGünaydın kızlar bnde dün transfer için ilaçlarımı kullanmaya başladm 27 si kontrolüm var transfer zamanı belli olacakAllah bakabilecek herkeze evlat nasip etsin kadınların kucağı boş kalmasın inşallah
Amiiiinnnn inşallah canım benimAyyy ne güzel hepimiz arka arkaya gebelik haberlerimizi de paylaşırız inşAllaaah
Canım genetik testin nasıldı? Faktör 5 diye bişey var heterezigot falan mıydı? Bnm de sanırım öyle de beni aydınlatır mısın:)Kan pıhtılaşması varmış bende düşük yaptıktan sonra öğrendik
Evet resim olarak atayımCanım genetik testin nasıldı? Faktör 5 diye bişey var heterezigot falan mıydı? Bnm de sanırım öyle de beni aydınlatır mısın:)
CD56 testi sanırım ben kan Trombofilime baktırdım bu testten o yüzden pek anlamadım canımEvet resim olarak atayım
Ahhh sorry diğer testi atmışım.CD56 testi sanırım ben kan Trombofilime baktırdım bu testten o yüzden pek anlamadım canım
Benimkiler 18-20 arasındayken toplanmıştı 13-14 falan olurlar sanrm seninde cumartesiye 2 gün var zatenKzlar merhaba ben de yeni başladım ilk denemem iğne aşamasındayım 10. Günüm bugün... sali gunu yani 8. Günümde gittim kontrole en son 12 mm en buyuk yumurta digerleri 10 9 diye gidiyordu sizce opu ne zaman olur cumart4si günü kontrole gideceğim