2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yerleşme kanaması çok mu az oluyor bu oksapar dan dolayı kanama fazla oluyor galiba.sevindim sonucuma ama kanama olunca sevinemiyorum.sizce bu yerleşme midir
Kanamanız ne renk koyu kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım adet gibi değilse çoğu kişide oluyormuş bende yaşıyorum şuan

Kızlar ben bugün 5. Gün embriyosu koydurdum suan kanamam war normal mi bilemedim çok stres oldum böle olan warmı yazsın lütfen 🙁

Kızlar çok kötüyüm hemde çok dün yumurta toplama oldu 8 tane yumurta toplandı bugün hastaneden aradılar 1 tane kalmış sizce bu normal mi kabullenemiyorum bi normal bişey değil.. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Canım böyle bir durumu yaşayanlar var, bir arkadaşımın 5 yumurtası toplanmıştı fakat ilk günden 4 tanesi gitti, 1 tanesini transfer ettiler.

Her ikimizde de sorun var bende amh düşük eşimde sperm sayısı ve hızında sorun var.. 1 günde hepsinin gitmesi çok üzdü

Her ikimizde de sorun var bende amh düşük eşimde sperm sayısı ve hızında sorun var.. 1 günde hepsinin gitmesi çok üzdü beni
Üzülmeyin Allah'ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Yaşınız kaçtı peki kaçıncı denemeniz

Lekelenme gibi suan kahverengi dewam eder mi bilmiyorum çok moralim bozuldu anlamadım aynı gün olur mu
Bu tarz lekelenmeler normalmiş. Benimde 3 gündür var moralim çok bozuktu ama adete dönmediği sürece sıkıntı yok dedi doktorum.

Her ikimizde de sorun var bende amh düşük eşimde sperm sayısı ve hızında sorun var.. 1 günde hepsinin gitmesi çok üzdü beni
Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz yaşınız vs doktorunuz size ne tedavi uygulandı bilmiyorum ama ... Benim yanlış doktorlarda senelerim gitti en son Kıbrıs dediler ... Bende sizinle aynı şeyleri yaşamış biri olarak doktorunuzu değiştirin önerim size ... Yumurta kalitesini artırmak için vitaminler var özellikle prp var . Eşiniz Sprem kaliteli seçmek için çip yöntemi var yumurta döllenmesi yardımcı piezzo elektrik var ... Lütfen bana doktoruma çok güveniyorum kimse demesin onların hiçbişey olmuyor bizim ne çektiğimizi bir biz biliriz onlar sadece çok üzgünüm kelimesi var dillerinde lütfen başka doktora da gidin araştırın .. Herşeyi tabiki önce Allah'tan nasibimizde varsa şüphesiz ki olur kün fe yekün 🤲... Zaten bize gereken bir yumurta umudunuzu kaybetmeyin Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun ....

Adet döngüsünğn 17. Gününde transfer oldu ortalama lucrin iğneden 22 gün sonra oldu
Anladim canım benimki biraz karisik ben simdi 10 gun once lekelenmem geldigi icin adetten transferim iptal edildi normalde 26 agustosta gelmesi gerekirken 16 sinda geldi😑 o yuzden doktorum dogum kontrol hapi verdi simdi pazar gunu onu icmeye baslicam dogum kontol hapinin 16.Gunu lucrin igne vurulcam acaba sonra kac gun sonra reglim gelcek onu merak ediyorum

Merhaba tahlil sonucu çıkmış. Transfer hariç 8. Gün beta 20 çıkmış çok mu düşük ? 😑
Canım benim 8.gün daha düşük çoktı 6.91 doktorumla konuştum 10. Günde 30-40 civarı görmek isteriz dedi. Yarın tekrarlıycam kan tahlilini muhtemelen beta artmamıştır benim. Önemli olan düzenli artması 10-24 beta arası riskli gebelik yazıyor tekrar kan tahlili vermen lazım 2 gün sonra umarım seninki düzenli artık gösterir bebeğin sana tutunmuş gelişimi devam etsinnn inşAlllaaaahhh♥️

X