2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Günaydın canım normal olma ihtimali çok yüksek kasık ağrında varsa mesela yat dinlen ama yerleşme kanamasıdır die düşünüyorum Doktoruna da bilgi verebilirsin kan sulandırıcı kullanıyorsan mesela oda yapabiliyor hafif strese sakın girme

Arkadaşlar günaydın bu da benim bugün ki erken gebelik testim yine çok az belirgin ama sanki koyulaşma var gibi bilmiyorum belki markaları farklı diyedir 5. Gün embiriyosu 9. Gün bugün

Eklentiler

• 9417D7D8-32BB-4648-A713-078C2F939343.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 83
İğneyi yaparken deriyi bırakmam gerektiğini bilmiyordum dün kan sulandırıcı iğne göbeğimi öyle bi morarttı öyle bi şişti ki resmen kocaman çürük oluştu. Enox yapıyorum karından, doktora koldan yapmayı soracağım

Hafif bel ağrım var kan sulandırıcı kullanıyorum. Bilgi verdim daha dönüş yapmadı. Çok sağolun içimi rahatlattınız gerçekten

Kızlar gebelik pozitif olduğundan beri çok iştahsızım. Ağzımda acı bir tat var. O tat benim iştahımı kapatıyor. Gebelerden benim gibi iştahsız olan var mı?
Benimde 7. Günden bu yana ağzımda değişik bir tat var sudan bile lezzet alamıyorum birde kokulardan rahatsız oluyorum ama tabi ben daha test vermedim durumumu bilmiyorum. Bugün belli olacak ama aynıyım seninle de temkinli davranıyorum

Kızlar ilaç yazdırmaya gidecektim birazdan sizce kanda vereyim mi tekrar yoksa cumartesi gününe kadar beklemeli miyim?

Henüz bişi sormadım doktoruma ama riskli gebelik yazıyor nette kimyasal da olabilir diyor devam da edebilir doktora sormam da fayda var
İnşallah yeni tutunuyordur benim bir arkadasim adeti on gün geçtikten sonra idrarda çok silik görüyordu nasip işi

Hafif bel ağrım var kan sulandırıcı kullanıyorum. Bilgi verdim daha dönüş yapmadı. Çok sağolun içimi rahatlattınız gerçekten
Rica ederim canım ne demek dün bende regli günümde yaşadım hafif lekelenme Ağrı çok endişelendim yattım tabi duphaston başladım ecoprini belirli süre kestim dinleniyorum şimdilik Tevekkül edicez olumlu pozitif sağlıkla devam edelim Nasipse canımmm

Kızlar günaydın ya benim de çok moralim bozuldu. Yine erken gebelik yaptım dayanamadım negatif çıktı. Geçen hafta perşembe günü olmuştum transfer 3. Gün embriyosu. En azından silik çizgi çıkar diye umuyordum. Çok üzüldüm ya.

Canım geçmiş olsun, başlamış aşermelerin Olabiliyor böyle şeyler gebelikte. Bence sadece iştahını kapattıysa kendini şanslı say malum hamilelikte kilolar geliyor bol bol
Teşekkür ederim canım. Çok erken aslında bugün 9. günü transferin ama iştah yok, midem bulanıyor başım dönüyor. Hayırlısı bakalım.

Canım benim 4. gün akşam başlamıştı bu ağızda tat değişikliği ertesi sabah pozitif görmüştüm. Ama iştahım da yok bir süredir. Mide bulantısı baş dönmesi de var. Çok erken ama bu belirtiler için. Acaba ikizler mi tuttu ki böyle çabuk başladı bulantım falan

Ayyyy hadi inşaAllah ya hayırlısıyla kalp atış-lar-ını duymak görmekte nasip olsun benim tek yumurtaydı zaten öyle bir beklentim yok herkeste belirtiler değiştiği için bir standardı da yok öyle arafta kalıyoruz

Ben transfer sonrası da kullanacaksın. Cumartesi günü transferim inşallah olumlu sonuçlar alalım hayırlısı ile
Bana 3 gün kullanıp keseceksin dediler herkes farklı bir yoldan sonuca ulaştırmaya bakıyor. Benim de cumartesi günü. Allah gönlümüze göre versin

3. Gün emriyosu için daha çok erken değil mi canım bekle biraz moralini bozma. Daha o 5 güne tamamlamacak tutunma süreci var kana karışması bile bir süreç en son idrara karışıyor ohoooo bekle o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…