Amiiiinnnn sağol kuzumAminnn canımmm çok teşekkür ederim yani hafif ağrım devam ediyor ama uzanıyorum
şuan ve de duphaston kullanmaya başladım ALLAH sağlcakla devam ettirsin isteyen herkesinkini seninkini benimkini çok Aminnn
Enox yada oksapar yapıyorDün akşam ilk iğnemi oldum göbeğim morardı. Normaldir herhalde
Günaydın canım normal olma ihtimali çok yüksek kasık ağrında varsa mesela yat dinlen ama yerleşme kanamasıdır die düşünüyorum Doktoruna da bilgi verebilirsin kan sulandırıcı kullanıyorsan mesela oda yapabiliyor hafif strese sakın girmeKızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Normal canım benimde morarma olabiliyorDün akşam ilk iğnemi oldum göbeğim morardı. Normaldir herhalde
Kan sulandırıcılardan olabilir canım ama bi doktora yaz ona danış istersenKızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
İğneyi yaparken deriyi bırakmam gerektiğini bilmiyordum dün kan sulandırıcı iğne göbeğimi öyle bi morarttı öyle bi şişti ki resmen kocaman çürük oluştu. Enox yapıyorum karından, doktora koldan yapmayı soracağımNormal canım, benim özellikle kollarım mosmor oldu. Doktor dedi ki iğneyi sokmadan önce derini büzdür ama ilacı zerkederken deriyi bırak ki morarma olmasın. İlacı da yavaşça zerket ama tek harekette çek ve buz ile kompres yap dedi. Bende işe yaradı, istersen sen de dene
Hafif bel ağrım var kan sulandırıcı kullanıyorum. Bilgi verdim daha dönüş yapmadı. Çok sağolun içimi rahatlattınız gerçektenGünaydın canım normal olma ihtimali çok yüksek kasık ağrında varsa mesela yat dinlen ama yerleşme kanamasıdır die düşünüyorum Doktoruna da bilgi verebilirsin kan sulandırıcı kullanıyorsan mesela oda yapabiliyor hafif strese sakın girme
Sağol canım çok teşekkür ederimKan sulandırıcılardan olabilir canım ama bi doktora yaz ona danış istersen
Benimde 7. Günden bu yana ağzımda değişik bir tat var sudan bile lezzet alamıyorum birde kokulardan rahatsız oluyorum ama tabi ben daha test vermedim durumumu bilmiyorum. Bugün belli olacak ama aynıyım seninle de temkinli davranıyorumKızlar gebelik pozitif olduğundan beri çok iştahsızım. Ağzımda acı bir tat var. O tat benim iştahımı kapatıyor. Gebelerden benim gibi iştahsız olan var mı?
İnşallah yeni tutunuyordur benim bir arkadasim adeti on gün geçtikten sonra idrarda çok silik görüyordu nasip işiHenüz bişi sormadım doktoruma ama riskli gebelik yazıyor nette kimyasal da olabilir diyor devam da edebilir doktora sormam da fayda var
Rica ederim canım ne demek dün bende regli günümde yaşadım hafif lekelenme Ağrı çok endişelendim yattım tabi duphaston başladım ecoprini belirli süre kestim dinleniyorum şimdilik Tevekkül edicez olumlu pozitif sağlıkla devam edelim Nasipse canımmmHafif bel ağrım var kan sulandırıcı kullanıyorum. Bilgi verdim daha dönüş yapmadı. Çok sağolun içimi rahatlattınız gerçekten
Teşekkür ederim canım. Çok erken aslında bugün 9. günü transferin ama iştah yok, midem bulanıyor başım dönüyor. Hayırlısı bakalım.Canım geçmiş olsun, başlamış aşermelerinOlabiliyor böyle şeyler gebelikte. Bence sadece iştahını kapattıysa kendini şanslı say malum hamilelikte kilolar geliyor bol bol
Canım benim 4. gün akşam başlamıştı bu ağızda tat değişikliği ertesi sabah pozitif görmüştüm. Ama iştahım da yok bir süredir. Mide bulantısı baş dönmesi de var. Çok erken ama bu belirtiler için. Acaba ikizler mi tuttu ki böyle çabuk başladı bulantım falanBenimde 7. Günden bu yana ağzımda değişik bir tat var sudan bile lezzet alamıyorum birde kokulardan rahatsız oluyorum ama tabi ben daha test vermedim durumumu bilmiyorum. Bugün belli olacak ama aynıyım seninle de temkinli davranıyorum
Ayyyy hadi inşaAllah ya hayırlısıyla kalp atış-lar-ınıCanım benim 4. gün akşam başlamıştı bu ağızda tat değişikliği ertesi sabah pozitif görmüştüm. Ama iştahım da yok bir süredir. Mide bulantısı baş dönmesi de var. Çok erken ama bu belirtiler için. Acaba ikizler mi tuttu ki böyle çabuk başladı bulantım falan
Bana 3 gün kullanıp keseceksin dediler herkes farklı bir yoldan sonuca ulaştırmaya bakıyor. Benim de cumartesi günü. Allah gönlümüze göre versinBen transfer sonrası da kullanacaksın. Cumartesi günü transferiminşallah olumlu sonuçlar alalım hayırlısı ile
3. Gün emriyosu için daha çok erken değil mi canım bekle biraz moralini bozma. Daha o 5 güne tamamlamacak tutunma süreci var kana karışması bile bir süreç en son idrara karışıyor ohoooo bekle o nedenleKızlar günaydın ya benim de çok moralim bozuldu. Yine erken gebelik yaptım dayanamadım negatif çıktı. Geçen hafta perşembe günü olmuştum transfer 3. Gün embriyosu. En azından silik çizgi çıkar diye umuyordum. Çok üzüldüm ya.