2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

3. Gün emriyosu için daha çok erken değil mi canım bekle biraz moralini bozma. Daha o 5 güne tamamlamacak tutunma süreci var kana karışması bile bir süreç en son idrara karışıyor ohoooo bekle o nedenle 👍
Yaaa gerçekten mi insallah yaa ne bileyim herkes test yapmaya başladı pozitif gören çok ben de bu heveslendim ya moralim de bozuldu. Daha erken o zaman. İnsallah erken olduğu için çıkmamıştır ya.

Kızlar günaydın ya benim de çok moralim bozuldu. Yine erken gebelik yaptım dayanamadım negatif çıktı. Geçen hafta perşembe günü olmuştum transfer 3. Gün embriyosu. En azından silik çizgi çıkar diye umuyordum. Çok üzüldüm ya.
3.gün embriyosu 1 haftada çıkmaz bence kan belki ama idrarla bakılanı hiç sanmıyorum. Üzülmeyin lütfen betanız belki de yükselmeye yeni başlıcaktır.

Yaaa gerçekten mi insallah yaa ne bileyim herkes test yapmaya başladı pozitif gören çok ben de bu heveslendim ya moralim de bozuldu. Daha erken o zaman. İnsallah erken olduğu için çıkmamıştır ya.
Benim doktorum 9. Gün dedi ben bekledim çünkü idrarda negatif çıkarsa bozulurum diye kendimi biliyorum. Bazen çıkmayabiliyor. Benim geçen defa hamileliğim vardı kan değerim 300 olmasına rağmen bi idrar testinde nasıl bakayım ya dedim silik çıktı 🤣🤣🤣 300 yaw kan o nedenle doktorun dediği günü bekle canım 🤍

merhaba bir şey soracağım, diyelim ki hamile kaldık tüp bebek ile bütün gebelik ve doğumu tüp bebeği yaptırdığımız doktorla mı takip etmeye devam edeceğiz?
Bunu bende merak ediyorum ama çoğu kişi tüp bebek doktorunu bırakıyor. Ben 3 ay ilaçların kullanıldığı süre gidip sonrasında yakınımda doktora gitmeyi planlıyorum

Kızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Benim 2 gündür leke geliyor bugün 3.gün inşallah gelmez artık. Doktora sordum sadece coraspini kestirdi ve dinlen dedi. Normalmiş bu lekelenmeler. Adet olmadığımız sürece her şey normal bence belki de yerleşme lekelenmesi o yüzden üzülmeyelim🙏🏼

merhaba bir şey soracağım, diyelim ki hamile kaldık tüp bebek ile bütün gebelik ve doğumu tüp bebeği yaptırdığımız doktorla mı takip etmeye devam edeceğiz?
Benim evim tedavi olduğum hastaneye çok uzak.eğer olumlu sonuçlanırsa şu verdikleri hormon kan sulandırıcı vs leri dr bırakabilirsin dediğinde ki o zaman keseyi de görmüş olur kalp atışlarını da dinlemiş olur ( çoğu dr ilaçları 12 haftalıkken bıraktırıyormuş) evimin yakınında bir dr a başlayacağım

Bunu bende merak ediyorum ama çoğu kişi tüp bebek doktorunu bırakıyor. Ben 3 ay ilaçların kullanıldığı süre gidip sonrasında yakınımda doktora gitmeyi planlıyorum
Benim evim tedavi olduğum hastaneye çok uzak.eğer olumlu sonuçlanırsa şu verdikleri hormon kan sulandırıcı vs leri dr bırakabilirsin dediğinde ki o zaman keseyi de görmüş olur kalp atışlarını da dinlemiş olur ( çoğu dr ilaçları 12 haftalıkken bıraktırıyormuş) evimin yakınında bir dr a başlayacağım
Biz bu kan sulandırıcı iğneleri progestron ve estrofemleri 12 hafta kullanacak mıyız hamilelik olursa?

Benim doktorum 9. Gün dedi ben bekledim çünkü idrarda negatif çıkarsa bozulurum diye kendimi biliyorum. Bazen çıkmayabiliyor. Benim geçen defa hamileliğim vardı kan değerim 300 olmasına rağmen bi idrar testinde nasıl bakayım ya dedim silik çıktı 🤣🤣🤣 300 yaw kan o nedenle doktorun dediği günü bekle canım 🤍
Yaa ben de 2 kere gebelik yaşadım ikisinde de çok erken belli oldu hatta birinde regle 6 gün kala silik de olsa çift çizgi gördüm. Varsa çıkar heralde diye yaptım ama yapmicam bi daha en azından pazara kadar bekleyeceğim çok üzüldüm çünkü. Neyse şimdi erken olduğunu düşünüp üzülmemeye çalışacağım insallah pozitif olduğu haberini paylaşırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Teşekkür ederim canım. Çok erken aslında bugün 9. günü transferin ama iştah yok, midem bulanıyor başım dönüyor. Hayırlısı bakalım.
Senin aşermelerin erken başladı demek kuzum, herkeste farklı seyrediyor bunlar.. Kolaylıkla ve sağlıkla geçip gitsin inşaallah 🥰 Ben şöyle düşündüm ki ufaklık sıkı sıkı tutunmuş sana ve annesiyle uğraşmaya başlamış bileee 💕

Benim 2 gündür leke geliyor bugün 3.gün inşallah gelmez artık. Doktora sordum sadece coraspini kestirdi ve dinlen dedi. Normalmiş bu lekelenmeler. Adet olmadığımız sürece her şey normal bence belki de yerleşme lekelenmesi o yüzden üzülmeyelim🙏🏼
Çok teşekkür ederim canım içime şu serptin. Seninde daha gelmez inşallah 🤲🙏

İğneyi yaparken deriyi bırakmam gerektiğini bilmiyordum dün kan sulandırıcı iğne göbeğimi öyle bi morarttı öyle bi şişti ki resmen kocaman çürük oluştu. Enox yapıyorum karından, doktora koldan yapmayı soracağım:KK43:
Oyy kuzum kıyamam yaa benim de kolumda öyle kocaman morluk ve şişlikler var. Doktora sormadan ilk iğnelerim morarttı ama söylediğim yöntemle vurduktan sonra morarma minimuma indi. Geçmiş olsun 🌸

Biz bu kan sulandırıcı iğneleri progestron ve estrofemleri 12 hafta kullanacak mıyız hamilelik olursa?
Evet çoğu dr kullandırtıyormuş.işin kötü yanı benim dr progestanı kalçadan iğne olarak verdi daha 4.günümdeyim ve kalçalarımdan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne eğilebiliyorum...köseleye döner 12 hafta sonunda artık :)

Estrofem kalp atımı duyunca bırakılıyomuş. Progesteron 12.haftada kan sulandırıcı iğne 32.haftaya kadar giden oluyomuş gebenin durumuna bağlıymış

Evet çoğu dr kullandırtıyormuş.işin kötü yanı benim dr progestanı kalçadan iğne olarak verdi daha 4.günümdeyim ve kalçalarımdan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne eğilebiliyorum...köseleye döner 12 hafta sonunda artık :)
Benim o iğne 3 günde 1 çok acıyo cidden. 3 güne iyileşiyo gidip vuruluyorum tekrar başlıyo sizinkisi daha zormuş gerçekten. Hemşireye çook yavaş vurmasını söylüyorum eskiye nazaran daha az ağrıyo artık

X