Canımcım çok geçmiş olsun, kesilir kanama en kısa sürede, endişe etme geçecek hepsiCanım doktoruma danıştım duphastan die bir hap verdi istirahat Önerdi ecoprini kestrdi belirli süre ama benim kasıklarımda hiç aağrı yokken bugün oldu birazda yürümüştüm bugün ayy çok endişelendim şuan dinleniyorum ALLAH sağlıkla ilerletsin die DUA ediyorum
Aminnn canımmm çok teşekkür ederim yani hafif ağrım devam ediyor ama uzanıyorumCanımcım çok geçmiş olsun, kesilir kanama en kısa sürede, endişe etme geçecek hepsi
Canım benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu ama biz transfer oluyoruz 3. Gün bize ovitrelle vurduruyor betayı yükselttiği ve tutunmayı kolaylaştırdığı için o yanıltabiliyor ondan sordumHayır benim dondurulmuş
Doktoruna sorabildin mı canım rakam düşük ama önemli olan düzenli artması diyorlar8.günüm bugün 2 gündür silik çizgi var erken gebelik testinde
Bende öyleyim yarın 10. Günüm test yapacağım artık inşallah yapabilirim sanırım aynı gün transfer oldukBu sefer bende de olmadı inşallah olumlu olur inanın test yapmaya elim gitmiyor korkuyorum
Bende de aynı durum var. Son 2 gündür sanki darlaşma var gitmiyor gibi. İnşallah iyiye işarettir bu durum.Transfer gününden beri her gün 4 tane benimde progestan fitilim var. Neyse ki günlük pedler varAma birkaç gündür sanki fitil artık gitmiyo gibi baya darlaşma hissediyorum.
2 gün sonra tekrar kan ver canım.Kaçıncı günün canim 5 üzeri gebelik kabul edilir ama geç mi tutundu acaba
Doktorunla görüş canım o da bir tek kan testine bakıp bir şey demeyecektir büyük ihtimalle. 10. ve 12. günlerde kanda beta hcg değerini görmek isteyecektir. Önemli olan iki günde bir sağlıklı bir artışın olması. Bizi gelişmelerden haberdar et. Rabbim yardımcın olsunHenüz bişi sormadım doktoruma ama riskli gebelik yazıyor nette kimyasal da olabilir diyor devam da edebilir doktora sormam da fayda var
Muhtemelen o şekilde yapacak Allah yardımcımız olsunDoktorunla görüş canım o da bir tek kan testine bakıp bir şey demeyecektir büyük ihtimalle. 10. ve 12. günlerde kanda beta hcg değerini görmek isteyecektir. Önemli olan iki günde bir sağlıklı bir artışın olması. Bizi gelişmelerden haberdar et. Rabbim yardımcın olsun
Ben transfer sonrası da kullanacaksın. Cumartesi günü transferimPrednol bana da verdi dr ama transfere son 3 gün kala kullanıp bırakacaksın dedi bebeği yapışrıralım dedi :) işte ne yapsın kadın halk diliyle anlatmaya çalıştı.sizin transferiniz ne zaman?
Yaa o bende de var kızlar, fitil olduğu gibi geri geliyor sanki. Hiçbir işe yaramıyormuş gibi hissediyorumBende de aynı durum var. Son 2 gündür sanki darlaşma var gitmiyor gibi. İnşallah iyiye işarettir bu durum.
Normal canım, benim özellikle kollarım mosmor oldu. Doktor dedi ki iğneyi sokmadan önce derini büzdür ama ilacı zerkederken deriyi bırak ki morarma olmasın. İlacı da yavaşça zerket ama tek harekette çek ve buz ile kompres yap dedi. Bende işe yaradı, istersen sen de deneDün akşam ilk iğnemi oldum göbeğim morardı. Normaldir herhalde
Evet kuzum normal endişelenme, kan sulandırıcı iğnelerden muhtemelen. Artarsa doktoruna danış tabiiKızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Canım geçmiş olsun, başlamış aşermelerinKızlar gebelik pozitif olduğundan beri çok iştahsızım. Ağzımda acı bir tat var. O tat benim iştahımı kapatıyor. Gebelerden benim gibi iştahsız olan var mı?
Mesaj attım bakalım ne diyecek bugün 10.günüm test günüme 2 gün var dahaEvet kuzum normal endişelenme, kan sulandırıcı iğnelerden muhtemelen. Artarsa doktoruna danış tabii