2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım doktoruma danıştım duphastan die bir hap verdi istirahat Önerdi ecoprini kestrdi belirli süre ama benim kasıklarımda hiç aağrı yokken bugün oldu birazda yürümüştüm bugün ayy çok endişelendim şuan dinleniyorum ALLAH sağlıkla ilerletsin die DUA ediyorum🙏🦋🐬
Canımcım çok geçmiş olsun, kesilir kanama en kısa sürede, endişe etme geçecek hepsi 🌸

Canımcım çok geçmiş olsun, kesilir kanama en kısa sürede, endişe etme geçecek hepsi 🌸
Aminnn canımmm çok teşekkür ederim yani hafif ağrım devam ediyor ama uzanıyorum
şuan ve de duphaston kullanmaya başladım ALLAH sağlcakla devam ettirsin isteyen herkesinkini seninkini benimkini çok Aminnn 🙏🦋🐬

Hayır benim dondurulmuş
Canım benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu ama biz transfer oluyoruz 3. Gün bize ovitrelle vurduruyor betayı yükselttiği ve tutunmayı kolaylaştırdığı için o yanıltabiliyor ondan sordum 🥰

Henüz bişi sormadım doktoruma ama riskli gebelik yazıyor nette kimyasal da olabilir diyor devam da edebilir doktora sormam da fayda var
Doktorunla görüş canım o da bir tek kan testine bakıp bir şey demeyecektir büyük ihtimalle. 10. ve 12. günlerde kanda beta hcg değerini görmek isteyecektir. Önemli olan iki günde bir sağlıklı bir artışın olması. Bizi gelişmelerden haberdar et. Rabbim yardımcın olsun🤲🤲🤲

Doktorunla görüş canım o da bir tek kan testine bakıp bir şey demeyecektir büyük ihtimalle. 10. ve 12. günlerde kanda beta hcg değerini görmek isteyecektir. Önemli olan iki günde bir sağlıklı bir artışın olması. Bizi gelişmelerden haberdar et. Rabbim yardımcın olsun🤲🤲🤲
Muhtemelen o şekilde yapacak Allah yardımcımız olsun

Prednol bana da verdi dr ama transfere son 3 gün kala kullanıp bırakacaksın dedi bebeği yapışrıralım dedi :) işte ne yapsın kadın halk diliyle anlatmaya çalıştı.sizin transferiniz ne zaman?
Ben transfer sonrası da kullanacaksın. Cumartesi günü transferim 🙏 inşallah olumlu sonuçlar alalım hayırlısı ile❤️

Dün akşam ilk iğnemi oldum göbeğim morardı. Normaldir herhalde
Normal canım, benim özellikle kollarım mosmor oldu. Doktor dedi ki iğneyi sokmadan önce derini büzdür ama ilacı zerkederken deriyi bırak ki morarma olmasın. İlacı da yavaşça zerket ama tek harekette çek ve buz ile kompres yap dedi. Bende işe yaradı, istersen sen de dene 😉

Kızlar gebelik pozitif olduğundan beri çok iştahsızım. Ağzımda acı bir tat var. O tat benim iştahımı kapatıyor. Gebelerden benim gibi iştahsız olan var mı?
Canım geçmiş olsun, başlamış aşermelerin 🥰 Olabiliyor böyle şeyler gebelikte. Bence sadece iştahını kapattıysa kendini şanslı say malum hamilelikte kilolar geliyor bol bol 😀

X