Kendinizi hep yatmam lazım diye şartlamayın ilk iki gün ağır iş yapmayın özellikle eğilme ve yukarıya uzanma hareketlerinden kaçının yürüme vs olumsuz etkilemez kasmayın kendinizitransfer ertesi gunu gidip iğnemi olabilir miyim sizceben kendimi iki üç gün eve kapatmayı planlıyordum da
Transferden sonra her sabah 2 yumurta avakado ananas cig kabak cig badem yedim bunlar benim icin rutindi. Sabah avakado ve yumurtami oglene dogru ananasi aksamda protein agirlikli beslendim. Sigara ictim yalan yok ama hep 2 cektim attim siz mumkunse hic icmeyinKızlar transfer öncesi ve sonrası ne yiyip neye dikkat ediyorsunuz fikir alışverişi yapalım mı
Ayyy inanmıyorum harikasın kuzuummmCanım ben transfer oldum 50 km yol gittim ev temizledim havuza denize girdim tatilden dönerken tekrar kendi evimi temizledim kaç valiz çamaşır yıkadım sadece ağır kaldirmadim ani hareket yapmadım bol su tavuk balık et tükettim şükür pozitif haber aldıkstres yapmamaya çalış sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah
Bence olabilirsin kuzum ya iyi bile gelir hava almak. Bak arkadaş havuza denize bile girmiş, biz fazla evhamlıyız anlaşılantransfer ertesi gunu gidip iğnemi olabilir miyim sizceben kendimi iki üç gün eve kapatmayı planlıyordum da
Oluyor bir şekilde canım ben iğneye transfer öncesi başladım pozitif sonucum 14. Gün bugün her gün bir kalçadan 2 göbekten iğnem var güzel sonuç aldıktan sonra acıyı bastırıyor bir şekilde diye düşünüyorumTransferden sonra iğneleri nasıl olacağım diye düşünüyorumkalçadan iğne var mesela nasıl olacağım onu
Canım doktoruma danıştım duphastan die bir hap verdi istirahat Önerdi ecoprini kestrdi belirli süre ama benim kasıklarımda hiç aağrı yokken bugün oldu birazda yürümüştüm bugün ayy çok endişelendim şuan dinleniyorum ALLAH sağlıkla ilerletsin die DUA ediyorumCanım böyle ara kanamalar olabiliyormuş, yerleşme kanaması ya da kan sulandırıcı iğnelerden vs. Endişelenme ama doktoruna da danış istersen ki için rahatlasın
Elbette sebzeleri beyaz sirke ilave edilmiş suda biraz bekletip yıkamak çok iyi bir önlem. Ben hep öyle yapıyorum. Ben bugün kan verdim sonuç 110 çıktı canım. Cuma günü tekrar vermemi istedi doktorum. İkiz çok istiyorumSizin sonucunuzu özellikle çok merak ediyordum ve bol dua ettim malum yaşlarımız gereği ne kadar çabuk olursa o kadar iyi. Benim de kedilerim var kumlarını eşim temizliyor uzun zamandır.öpüyorum sarılıyorum valla. Toksoplazma iyi yıkanmamış sebzelerden bile geçebilir dikkatli olmak lazım.kan sonucunuz belli olmadı sanırım umarım ikiz olur
Evet ben de okudukça kendimi iyi hissettim evet hareketsiz kalıp yatmak da doğru değil haklısınızKendinizi hep yatmam lazım diye şartlamayın ilk iki gün ağır iş yapmayın özellikle eğilme ve yukarıya uzanma hareketlerinden kaçının yürüme vs olumsuz etkilemez kasmayın kendinizi
Sanırım fazla evhamlıyız ama ilaçlarımızı yapıp duamızı edip teslim olmak gerek sanırımBence olabilirsin kuzum ya iyi bile gelir hava almak. Bak arkadaş havuza denize bile girmiş, biz fazla evhamlıyız anlaşılanAma ben bi rahatladım şu an
Transferiniz.ne zaman?Evet ben de okudukça kendimi iyi hissettim evet hareketsiz kalıp yatmak da doğru değil haklısınızkendimi istemsiz şartladım sanırım. Hemen çıkıyorum o moddan
Kaçıncı günün canim 5 üzeri gebelik kabul edilir ama geç mi tutundu acabaBeta yaptırdım 6,91 çıktı kızlar ne demek ya bu
Kaçıncı günün canim 5 üzeri gebelik kabul edilir ama geç mi tutundu acaba
Kaçıncı gün? Birde biz mesela transferin 3. Günü çatlatma iğnesi vurulduk her tedavi ayrı tabi… o betayı yükseltiyormuş diye biliyorum siz vuruldunuz mu?Beta yaptırdım 6,91 çıktı kızlar ne demek ya bu
Yarın inşallahTransferiniz.ne zaman?
Hayır benim dondurulmuşKaçıncı gün? Birde biz mesela transferin 3. Günü çatlatma iğnesi vurulduk her tedavi ayrı tabi… o betayı yükseltiyormuş diye biliyorum siz vuruldunuz mu?
Hiç bir ilaç kullanmıyorum doğal siklusHayır benim dondurulmuş