2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyor ☺️ ben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Canım hemşire bana hafif kasık ve bel ağrılarının hatta hafif kanamaların normal olduğunu söyledi.

Bugun transferle beraber 3. Gundeyım ve market alısverısıne çıktım. 😁 Hemşireler bana hareketsız kalma kan dolasımı için yuruyus yapman iyi olur demişlerdi. İnşaallah herşey yolundadır😁
Ağır taşımadığın sürece bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ben de transferin ertesi günü ufak yürüşlere çıkmıştım 🚶‍♂️ 🚶‍♂️

Benim yüzüm ağzım sivilcelendi demiştim ya kızlar şimdi de burnumun içerisinde yaralar çıkmış normalde ateşim olduğu zaman çıkar acaba vucut ısımmı yükseldi de böyle beter haldeyım ne dersiniz

Benim yüzüm ağzım sivilcelendi demiştim ya kızlar şimdi de burnumun içerisinde yaralar çıkmış normalde ateşim olduğu zaman çıkar acaba vucut ısımmı yükseldi de böyle beter haldeyım ne dersiniz
Bütün bunlar stresten de olur.. kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta.. hamilelikte de vücut ısısı artıyor ayrıca

regl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08

Kızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyor ☺️ ben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Bende sadece sagda hissettmisdim 💙 insaAllah pozitiftir sonucunuz

Canım benim de vücut ısım çok yüksek, hatta bazen bir anda öyle bir ateş basıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Vücudumuz farklı tepkiler veriyor, çok geçmiş olsun. En kısa sürede geçer inşaallah 🌸

Evet ama daha çok bir tarafta hissettiğim için garipsedim ama bu da normalmiş ☺️
Normal bence benim de var ilk gün kadar değil ama yorulduğum zaman artıyor ve sağ tarafta. Benim rahmim biraz daha sağa doğru yatikmis bir ebe öyle söylemişti bana ben de ona bağlıyorum bunu. Benim de hep sağ tarafım ağrır regl zamanı bile.

X