2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çalışan hamişlerim sorum size Şirketinize ne zaman söylediniz? İzin almak vs dert olabiliyor ama daha çokta erken napcam bilemedim sizlere bi sorim dedim

Psikolojik olabilir bence.Ama ben de bazı kokular karşısında yaşıyorum mide bulantısı.Bugün de uyanır uyanmaz gaz dolu uyandım.Napıcaz bunlara ya ,hiç işe gitmek istemiyorum

Günaydınlar bende bu soruyu merak ediyorum

Çalışan hamişlerim sorum size Şirketinize ne zaman söylediniz? İzin almak vs dert olabiliyor ama daha çokta erken napcam bilemedim sizlere bi sorim dedim
Ben de daha söylemedim ama kal atışını duyduktan sonra söylerim sanırım canım. Sizin kaç haftalık bu arada beta kaç. Ben 4+2 deyim biraz önce kan verdim yine sonuç yarın

Kızlar bir kaç gündür stresli günler geçiriyorum çoğunlukla ağlıyorum da hormonlardan kaynaklı da hassasım sürekli ağlama isteğim geliyor ciğerimi koparırlar gibi ağlama isteği hem de anlamadım karnım ağrıyor sürekli , bugün de çok şiddetli adet sancısı gibi sancı başladı iğneler saplanıyor orta tarafa aynı anda sanki

Ben de daha söylemedim ama kal atışını duyduktan sonra söylerim sanırım canım. Sizin kaç haftalık bu arada beta kaç. Ben 4+2 deyim biraz önce kan verdim yine sonuç yarın
Benim 3+6 daha çok yeni 3+2 iken kan verdim öğrenir öğrenmez betam 34 dü. Tekrar vercem ama biraz beklim artsın dedim. Bugün yada yarın gitcem tekrar kan vermeye. Ya doktora sormadım düzenli 2 günde 1 vermek mi gerekiyordu?

Benden daha yenisin evet canım. Oyy çok tatlılar yeni haşhaş tanesi buyuklugundeler
biraz daha bekle bakalım kan için tekrar

günaydinn canim. benimde sadece bulanti var ustune gidip zorlasam daha kotu olcam istfra etsem yani. ama hemen tuzlu kraker yiyorum mumkunse gozumu kapatip uzaniyorum yada acik havada derin nefes aliyorum.geciyor. bulanti bende son 3 4 gundur etkii. ama dedigim gibi o an kendimi rahatlatmaya calisiyorum. ve dikkat ettim çok uzun sure bisi yemeyince bulantim basliyor benim o dikkatimi cekti aklinda bulunsun

Psikolojik olabilir bence.Ama ben de bazı kokular karşısında yaşıyorum mide bulantısı.Bugün de uyanır uyanmaz gaz dolu uyandım.Napıcaz bunlara ya ,hiç işe gitmek istemiyorum
o gazı sorma ya az once gazdan dolayi yatakta karnima bi kramp girdi bildgn yatakta iki büklüm kaldim ciglik attm esimde korktu ama sanki bicak saplar gibiydi bu gaz beni cok zorluuor

canim belki gazdandir o igne saplama hissi. inan bu gaz sancisi felaket bisi.

Günaydın taze hamiş annelerim nasılsınız? Size bir şey soracağım acaba beta kaç iken kese gördünüz? Şimdiden teşekkürler
Günaydııın kaygılı, heyecanlı sizler nasılsınızz ben en son çarşamba betama baktırmıştım 1700lerdeydi cumarteside doktora gitmiştik çok şükür görmüştük keseyi yaklaşık 4 binlerde olmuştur o zaman
Henüz söylemedim canım Ocak sonu gibi söylemeyi düşünüyorum izin alma kısmı malesef bende alamıyorum cumartesi halletmeye çalışıyorum muayeneleri vs
Bende öyle zorla geldim gece zaten hiç uyuyamadım bulantıdan
Kıyamammm hormonlardan kaynaklıdır tabii ağlamak istedikçe tutma kendini bence en yakın arkadaşım hamiş 6 aylık ön fragman sürecini ondan biliyorum biraz ilk 3 ay sürekli ağlardı neye ağladığımı bile bilmiyorum derdi. Karın ağrısı bende de oluyor ama iğne kısmını çok bilmiyorum gaz sıkışması gibi birşey olabilir mi acaba

Ay mide bulantılarınız ne zaman başladı kızlar?

Çantama kraker aldım zaten nolur nolmaz diye

günaydın sevgili anne adayları 2.kanımı verdim inşallah hayırlısı ile bakalım ne çıkacak özelde versem 2 saat cıkar asm verdim akşam ancak yarın kontrol gidecem diye değerlerime baktırıyorum gittiğimde hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…