- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.241
Oyyy maşallah nasıl güzel yükselmiş sağlıkla ilerlersin süreç inşallah canımBen de kan pihtilasmasi var onceki bebegimin 8.haftada kalbi durdu kurtaj oldum suan 6 haftaligim ecoprin, kan sulandirici igne ve progestan kullaniyorum ama benim doktorum gebeligim ögrendigim an baslatti hic beklemedi sende bekletme ne kadar erken kullanirsan o kadar iyi biraz önce beta yaptirdim yarin kontrolum var zorluk olmasin diye 6403 cikti
Bende 2 kayip sonrasi doktorun istegiyle yaptirdim tek gende pihtilasma cikti sonuclarim 1 ay sürmedi cikmasi da özele de sormustuk 8 bin istediler bizde ben üniversite hastanesinde yaptirdim çok cabuk ciktiSelamlar, geçen hafta gittiğimde önceki kayıplarım nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu doktor. Yaptırmadığımı söyleyince genetik bölümünde “trombofili paneli” yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizler nasıl öğrendiniz pıhtılaşma probleminizi? Şikayetleriniz nelerdi? Salı gününe şehir hastanesinden genetik randevusu da aldım ama sonuçlar 3 ayda çıkıyormuş, çok geçOlmazsa özel laboratuvarları da araştıracağım.
Sağol canimOyyy maşallah nasıl güzel yükselmiş sağlıkla ilerlersin süreç inşallah canımçok rahatlattın beni canım sağolasın demekki bir zararı yok bunları erken dönemde kullanmanın bizim betalarda güzel güzel kat kat artar inşallah
Amin hayırlısı inşallah hepimizinCok geçmiş olsun canım. Şimdi sağlıklı gelsin inşallah bebişin
Teşekkürler canımBende 2 kayip sonrasi doktorun istegiyle yaptirdim tek gende pihtilasma cikti sonuclarim 1 ay sürmedi cikmasi da özele de sormustuk 8 bin istediler bizde ben üniversite hastanesinde yaptirdim çok cabuk cikti
Umarim canim bi sıkıntı cikmaz ama kan pihtilasman varsa bile tedavisi vs herseyi var hic sıkma kendini hayirli haberlerini bekliyorumTeşekkürler canımŞehirden şehire de değişiyormuş bakalım bize ne diyecekler, umarım kısa sürede çıkar
İnan ben normal hayatimda bi degisiklik yapmadim sadece ilaclarimi cok duzenli kullaniyorum saatlerini aksatmiyorum onun disinda yemem de icmemde de bi degisiklik yapmadim gunluk ev islerimi yapiyorum supuyorum tozumu aliyorum yemek falan onun disinda yatiyorum çok uzak olmicak sekilde biyerden biyere yuruyorum doktorum da onayladi bunlari ona danisarak tabi hareket ediyorum sende doktoruna danisarak en dogruyu bulabilirsinKızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı B baharr0035-Pinkberry- Mryshn
Cok şükür canım ya çok endiselenmistim. Buradaki arkadaşlarım sayesinde rahatladım. Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimizMerhabalar ben bu hafta 4+5 te doktora gittim ve bi lekelenmem geldiğini ama çamaşırımdan dolayı hangi renk olduğunu bilmediğimi söyledim, yerleşme kanamasıdır o korkma çok normal dedi bilginiz olsun
Kızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı B baharr0035-Pinkberry- Mryshn
Hayırlı olsunKızlar dün kontrolüm vardı vee keseyi gördük çok şükür3 hafta sonra kontrole çağırdı nasıl geçecek 3 hafta bilmiyorummm Eki Görüntüle 3171372
Çok teşekkür ederim, 5+3 de gördüm ama en son geçen hafta pazar beta vermiştim 883 çıkmıştı tahminen 5000 civarı olmuştur sanırımHayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın. Keseyi kaç artı kaçta gördünüz ve betanız kaçtı acaba?
Günaydın canım sürekli acaba olacak mı vs diye düşünüyorsan ondan olabilir bende sürekli kendimi dinliyorum arada mide bulantısı geliyor ama kendimi dinlediğim zaman oluyor haricinde olmuyor henüz erken olabilir seninKızlar günaydın 2 gecedir mide bulantısına uyanıyorum ama istifra etmiyorum gündüz de öyle vurmuyor bulantı yaşayanlar sizde nasıl oluyor benim psikolojik olabilir mi çünkü mide bulantısı yaşamaktan çok korkuyorum işyerine hergün 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş yolum var...
Evet belkide olabilir gündüz bişeyim olmuyor çünkü kafayı başka yerlere çekmem gerek sanırsamGünaydın canım sürekli acaba olacak mı vs diye düşünüyorsan ondan olabilir bende sürekli kendimi dinliyorum arada mide bulantısı geliyor ama kendimi dinlediğim zaman oluyor haricinde olmuyor henüz erken olabilir senin
Kızlar bende yoğun bir kramp var daha bunlar için erken olduğunu biliyorum ama bazen ellerim, bazen ayaklarım, hatta söylemesi ayıp kustuğumda karnıma kramp girdi bu durumu yaşayanlar var mı