- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.301
Evet maalesef o zamanda kalbi duracak mı tarama testleri falan derken yine kaygı yaşayacağız ama kötü düşünmemeye çalışıyorum şimdiden onunla konuşuyorum. Sımsıkı tutun bebeğim bana diyorumÇok teşekkürler hepimize inşallahhkalp atışını duyana kadar malesef kaygılarımız geçmeyecek gerçi o zamanda başka şeylere kayıcak kaygılar umarım süreçlerimizin tadını çıkarabiliriz yerleşme kanamaları oluyormuş öyledir sizinkide üzülmeyin güzel haberlerle gelin inşallahh
Ya benim de cumartesi gittiğimde görünmedi ilk beta tahlilimi verdim 1300 çıktı güya doktor bakıp arayacaktı. Sizce cumartesi tekrar gitsem görebilir miyim ya?
Bugün ben de 4+2 yim inşallah ben de en kısa sürede görürüm. Teşekkürler
İnşallah en kısa sürede sağlıcaklaBugün ben de 4+2 yim inşallah ben de en kısa sürede görürüm. Teşekkürler
İnşallahBugün ben de 4+2 yim inşallah ben de en kısa sürede görürüm. Teşekkürler
4+4 te karından mı gördü doktor keseyi canım?
Kızlar selam, benim de reglim 1 hafta gecikti hamilelik testi çift çizgiydi. 7-13 Kasım yumurtlama dönemimdi. en son regl günüm 1 Kasımdı bugün doktora gittim kese görünmedi kan testi verdim bekliyorum benimle aynı durumda olup keseyi henüz göremeyen varsa bilgi verir misiniz?
Ya benim de cumartesi gittiğimde görünmedi ilk beta tahlilimi verdim 1300 çıktı güya doktor bakıp arayacaktı. Sizce cumartesi tekrar gitsem görebilir miyim ya?
Dün yaptığım test sonucu 2 dakika içinde böyle koyulaştı markası predictor early erken gebelik testi yanıltma payı var mı kızlar sizce bazen testlerde yalancı pozitif oluyor yazıyor internette bu kadar net de yalancı pozitif olmaz değil mi bu ara da 5 gün önce yaptığım 2 testte direk negatif çıkmıştıEki Görüntüle 3171657
Aslında bugün gecikmemin ikinci günü ama hala kendimi inandıramıyorum ekimde kimyasal gebelik geçirmiştim sonrası için çok ümitsizdimböyle yalan olmaz kuzum :) hayırlı olsun inş
Aslında bugün gecikmemin ikinci günü ama hala kendimi inandıramıyorum ekimde kimyasal gebelik geçirmiştim sonrası için çok ümitsizdim
İnşallah bu akşam kan vereceğim sonucu görene kadar şüpheliyimiçine sinmeyecekse her seferinde aynı yerde aynı saatte 2 güne bir kan ver kuzu :)
İnşallah bu akşam kan vereceğim sonucu görene kadar şüpheliyim
Amin çok teşekkür ederim cümlemizi inşallahAllah korktuguna uğratmasın aşko
Hayırlı olsunDün yaptığım test sonucu 2 dakika içinde böyle koyulaştı markası predictor early erken gebelik testi yanıltma payı var mı kızlar sizce bazen testlerde yalancı pozitif oluyor yazıyor internette bu kadar net de yalancı pozitif olmaz değil mi bu ara da 5 gün önce yaptığım 2 testte direk negatif çıkmıştıEki Görüntüle 3171657
Çok güzel giderek artıyor. İki katından fazla artmışBebişler iki gün önce akşam üzeri kan vermiştim 17 çıkmıştı bu sabah da doktor istedi 42 çıkmış iyi dimi yükseliş
Amin inşallah var ise sağlıklı bir gebelik olur . Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHayırlı olsun
Evet 2 gunde katlamis guzel degerBebişler iki gün önce akşam üzeri kan vermiştim 17 çıkmıştı bu sabah da doktor istedi 42 çıkmış iyi dimi yükseliş