- 17 Aralık 2016
- 3.300
- 5.944
- 39
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.181
Fenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor
Bızds de abı taklidi var. Dan dan meshur. Bırdr dan dıyıp atlıyor polıscılık oynuyolar.. O parmak yetıyor ya herseyi istiyoruz bızde ama yemek konusu yok. Nerde yenmıcek sey var onu ıstıyorŞu aralar birşey isteme evreleri sanki, sürekli o ufacık parmakları ile birşeyler gösteriyor bu mu diyorum o mu diyorum anlamadığım için çok sinir oluyor
Bizimki tamamen ablasını taklit etme evresinde sanki ablası ders çalışıyor onun da küçük masa sandalyesi var oraya oturup kitap okur gibi yapıyor, ablasının elinde hangi eşya varsa onu istiyor yemek masasında Bile ablasının oturduğu yerde oturmak istiyor ben dahil herşeye Ba ba diyebiliyor
Bızde full klıp izliyoruz favorımiz canbay wolker, reymen, mabel matız, edisFenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor
Slow takılıyor demkki. Biz rap, popcuyuzBizimkinin favorileri mert demir ateşe düştüm, Zeynep bastik lan şarkısı modundaki tam sallamalık şarkılar