- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.281
Valla ben 4ayligim ama maalesef henüz gecmedi çok yorucu bi durumÇok geçmiş olsunvalla gaz problemi sanırım şu an en büyük problemimiz.Ama sorduğum herkes vücudumuz yeni bir şeye alışmaya çalıştığı için ve adet görmediğimiz için bu şişliğin ilk 2-3 ay devam edeceğini söylüyor bana
Mecburen ediyoruz canım şu an işteyim mesela yorucuKızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı @baahhaarr0035 @-Pinkberry-Mryshn
4+4 te karından mı gördü doktor keseyi canım?benim beta
24 kasımda 57 (persembe)
30 kasımda >1000 çıktı. (çarşamba)
4+4 te -->3 aralıkta keseyi gördüm (cumartesi)
5+3 te -->9 aralıkta yeniden görmek istedi.
1808 de gördüm bennnnGünaydın taze hamiş annelerimnasılsınız? Size bir şey soracağım acaba beta kaç iken kese gördünüz? Şimdiden teşekkürler
Süper. İlla ki 5000 beklemek gerekmiyor o halde hafta olarak kactaydiniz peki1808 de gördüm bennnngünaydin
Canım çok güzel masaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bakalım bugün kaç çıkacak değerim tekrardan. Ben de garip bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorum endişeli kaygılıyım dediğiniz gibi. Sadece dün akşam biraz pembemsi akıntım geldi çok üzüldüm ama şimdi yok çok şükürGünaydııın kaygılı, heyecanlısizler nasılsınızz ben en son çarşamba betama baktırmıştım 1700lerdeydi cumarteside doktora gitmiştik çok şükür görmüştük keseyi yaklaşık 4 binlerde olmuştur o zaman
Henüz söylemedim canım Ocak sonu gibi söylemeyi düşünüyorum izin alma kısmı malesef bende alamıyorum cumartesi halletmeye çalışıyorum muayeneleri vs
Bende öyle zorla geldim gece zaten hiç uyuyamadım bulantıdan
Kıyamammm hormonlardan kaynaklıdır tabii ağlamak istedikçe tutma kendini bence en yakın arkadaşım hamiş 6 aylık ön fragman sürecini ondan biliyorum biraz ilk 3 ay sürekli ağlardı neye ağladığımı bile bilmiyorum derdi. Karın ağrısı bende de oluyor ama iğne kısmını çok bilmiyorum gaz sıkışması gibi birşey olabilir mi acaba
Çok teşekkürler hepimize inşallahhCanım çok güzel masaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bakalım bugün kaç çıkacak değerim tekrardan. Ben de garip bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorum endişeli kaygılıyım dediğiniz gibi. Sadece dün akşam biraz pembemsi akıntım geldi çok üzüldüm ama şimdi yok çok şükür
Beta 1500 civarı iken alttan, 3000 üstü olunca karından gözükürGünaydın taze hamiş annelerimnasılsınız? Size bir şey soracağım acaba beta kaç iken kese gördünüz? Şimdiden teşekkürler
Tebrikler güzel haberlerle gelin inşallahBu arada bende aranıza yeni katıldım
Sat tarihim 2 kasım
İstanbul dayım
Evde kaset test ile öğrendim, bugün kan verdim
1 tane kızım var ama bu 5. gebeliğim oluyor kayıplarım var hayırlısı olsun bakalım
Yaş 37Bu arada bende aranıza yeni katıldım
Sat tarihim 2 kasım
İstanbul dayım
1 tane kızım var ama bu 5. gebeliğim oluyor kayıplarım var hayırlısı olsun bakalım
Benimde sat 1 Kasım bende bugün kan verdim bakalım ne çıkacak.Hepimiz için hayırlısı olsunBu arada bende aranıza yeni katıldım
Sat tarihim 2 kasım
İstanbul dayım
benim beta
24 kasımda 57 (persembe)
30 kasımda >1000 çıktı. (çarşamba)
4+4 te -->3 aralıkta keseyi gördüm (cumartesi)
5+3 te -->9 aralıkta yeniden görmek istedi
Ben de sat 1 kasım, cumartesi gittim göremedik. Beta baktılar 1300 çıktı doktordan dönüş bekliyorum ama cumartesi gideceğim ses çıkmasa da merak ediyorum sağlıklı bir gebelik mi diyeKızlar selam, benim de reglim 1 hafta gecikti hamilelik testi çift çizgiydi. 7-13 Kasım yumurtlama dönemimdi. en son regl günüm 1 Kasımdı bugün doktora gittim kese görünmedi kan testi verdim bekliyorum benimle aynı durumda olup keseyi henüz göremeyen varsa bilgi verir misiniz?
Ben çalışıyordum 3 ay önce kürtaj oldum bıraktım tekrar düşündüğüm için gebeliği günlük rutin işleri yapıyorum çok ağır olmamak kaydıyla kızımı okula götürüp getiriyorumKızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı @baahhaarr0035 @-Pinkberry-Mryshn
Teşekkür ederim canımBeta 1500 civarı iken alttan, 3000 üstü olunca karından gözükür
4+3Süper. İlla ki 5000 beklemek gerekmiyor o halde hafta olarak kactaydiniz peki