2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Olabilir canım tabiki doktor zaten ilerleyen zamanlarda normal tarihinden 2-3 gün önce yada 2-3 gün geride diye belirtir kesin.1 haftaya kadar ileri yada geri oynama normal diyorlar o yüzden seninkide 2-3 gün farkedebilir tek sağlıklı olsunlar da

Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin geçmiş bitmiş olsun inşallah canım bu sefer sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

cok zor gunler yasamissiniz...gecmis olsun insallah bidaha yasamazsiniz...bu pihtilasma hastaligini nasil.anliyorsunuz hamileyken mi.ortaya cikiyor yoksa oncesinde mi farkettiniz bu hastaliginizi belirtisi nedir. benim normal zamanda reglim 2.3. gunlerinde hep pihtili olur bununla ilgisi var mi acaba

Ben bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim test ile canım istersen genetik test yaptırabilirsin ama bebek kaybı olmayan kişiilerde devlet ücret alıyor bebek kaybı olanlara ücretsiz yapıyor

Ben bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim test ile canım istersen genetik test yaptırabilirsin ama bebek kaybı olmayan kişiilerde devlet ücret alıyor bebek kaybı olanlara ücretsiz yapıyor
Anladim canim. çok geçmis olsun tekrardan hayat sana yeni mucizelerle gülsün hep bundan sonra

Şehir hastanesine gittim genetik test istiyorum dedim yaptılar eşime ve bana çok şükür sorun olmadı kan aldılar biri 15 günde diğeri 25 günde çıktı

Bugün 3+5 im cuma günü öğrendim bende hemen kan verdim benimde 34 dü . Tekrar vermedim sen ne zaman verceksin ?
Yarın doktora gideceğim reçete yazacak bana belki yeniden kan isteyebilir bakalım çok merak ediyorum ama biraz da rahat olmak istiyorum inşallah çok güzel artışlar olur canım hepimizde

İnşallah canım öyledir. Zaten bir kere geldi şimdilik yok. Sürekli gidip kontrol ediyorum
Merhabalar ben bu hafta 4+5 te doktora gittim ve bi lekelenmem geldiğini ama çamaşırımdan dolayı hangi renk olduğunu bilmediğimi söyledim, yerleşme kanamasıdır o korkma çok normal dedi bilginiz olsun

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah şimdi sağlıkla bebişleri kucaklarımıza almayı nasip etsin

Ben de kan pihtilasmasi var onceki bebegimin 8.haftada kalbi durdu kurtaj oldum suan 6 haftaligim ecoprin, kan sulandirici igne ve progestan kullaniyorum ama benim doktorum gebeligim ögrendigim an baslatti hic beklemedi sende bekletme ne kadar erken kullanirsan o kadar iyi biraz önce beta yaptirdim yarin kontrolum var zorluk olmasin diye 6403 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…