2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok geçmiş olsun ☹️ valla gaz problemi sanırım şu an en büyük problemimiz.Ama sorduğum herkes vücudumuz yeni bir şeye alışmaya çalıştığı için ve adet görmediğimiz için bu şişliğin ilk 2-3 ay devam edeceğini söylüyor bana 🥹🥹
Valla ben 4ayligim ama maalesef henüz gecmedi çok yorucu bi durum🤧

Günaydııın kaygılı, heyecanlı 🫠 sizler nasılsınızz ben en son çarşamba betama baktırmıştım 1700lerdeydi cumarteside doktora gitmiştik çok şükür görmüştük keseyi yaklaşık 4 binlerde olmuştur o zaman

Henüz söylemedim canım Ocak sonu gibi söylemeyi düşünüyorum izin alma kısmı malesef bende alamıyorum cumartesi halletmeye çalışıyorum muayeneleri vs

Bende öyle zorla geldim gece zaten hiç uyuyamadım bulantıdan

Kıyamammm hormonlardan kaynaklıdır tabii ağlamak istedikçe tutma kendini bence en yakın arkadaşım hamiş 6 aylık ön fragman sürecini ondan biliyorum biraz ilk 3 ay sürekli ağlardı neye ağladığımı bile bilmiyorum derdi. Karın ağrısı bende de oluyor ama iğne kısmını çok bilmiyorum gaz sıkışması gibi birşey olabilir mi acaba
Canım çok güzel masaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bakalım bugün kaç çıkacak değerim tekrardan. Ben de garip bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorum endişeli kaygılıyım dediğiniz gibi. Sadece dün akşam biraz pembemsi akıntım geldi çok üzüldüm ama şimdi yok çok şükür

Canım çok güzel masaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bakalım bugün kaç çıkacak değerim tekrardan. Ben de garip bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorum endişeli kaygılıyım dediğiniz gibi. Sadece dün akşam biraz pembemsi akıntım geldi çok üzüldüm ama şimdi yok çok şükür
Çok teşekkürler hepimize inşallahh🙏🏼🙏🏼 kalp atışını duyana kadar malesef kaygılarımız geçmeyecek gerçi o zamanda başka şeylere kayıcak kaygılar umarım süreçlerimizin tadını çıkarabiliriz🙏🏼🙏🏼 yerleşme kanamaları oluyormuş öyledir sizinkide üzülmeyin güzel haberlerle gelin inşallahh🙏🏼🙏🏼🧿

Bu arada bende aranıza yeni katıldım
Sat tarihim 2 kasım
İstanbul dayım
Evde kaset test ile öğrendim, bugün kan verdim
1 tane kızım var ama bu 5. gebeliğim oluyor kayıplarım var hayırlısı olsun bakalım
Benimde sat 1 Kasım bende bugün kan verdim bakalım ne çıkacak.Hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar selam, benim de reglim 1 hafta gecikti hamilelik testi çift çizgiydi. 7-13 Kasım yumurtlama dönemimdi. en son regl günüm 1 Kasımdı bugün doktora gittim kese görünmedi kan testi verdim bekliyorum benimle aynı durumda olup keseyi henüz göremeyen varsa bilgi verir misiniz?

Ya benim de cumartesi gittiğimde görünmedi ilk beta tahlilimi verdim 1300 çıktı güya doktor bakıp arayacaktı. Sizce cumartesi tekrar gitsem görebilir miyim ya? 🥰🥰
benim beta
24 kasımda 57 (persembe)
30 kasımda >1000 çıktı. (çarşamba)
4+4 te -->3 aralıkta keseyi gördüm (cumartesi)
5+3 te -->9 aralıkta yeniden görmek istedi

Kızlar selam, benim de reglim 1 hafta gecikti hamilelik testi çift çizgiydi. 7-13 Kasım yumurtlama dönemimdi. en son regl günüm 1 Kasımdı bugün doktora gittim kese görünmedi kan testi verdim bekliyorum benimle aynı durumda olup keseyi henüz göremeyen varsa bilgi verir misiniz?
Ben de sat 1 kasım, cumartesi gittim göremedik. Beta baktılar 1300 çıktı doktordan dönüş bekliyorum ama cumartesi gideceğim ses çıkmasa da merak ediyorum sağlıklı bir gebelik mi diye

Kızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı @baahhaarr0035 @-Pinkberry- Mryshn Mryshn
Ben çalışıyordum 3 ay önce kürtaj oldum bıraktım tekrar düşündüğüm için gebeliği günlük rutin işleri yapıyorum çok ağır olmamak kaydıyla kızımı okula götürüp getiriyorum 😊 ama genelde uzandigim yerden TV keyfi yapıyorum🤭

X