2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Fenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor

Bizimkinin favorileri mert demir ateşe düştüm, Zeynep bastik lan şarkısı modundaki tam sallamalık şarkılar 😵‍💫

Şu aralar birşey isteme evreleri sanki, sürekli o ufacık parmakları ile birşeyler gösteriyor bu mu diyorum o mu diyorum anlamadığım için çok sinir oluyor 🤕
Bizimki tamamen ablasını taklit etme evresinde sanki ablası ders çalışıyor onun da küçük masa sandalyesi var oraya oturup kitap okur gibi yapıyor, ablasının elinde hangi eşya varsa onu istiyor yemek masasında Bile ablasının oturduğu yerde oturmak istiyor ben dahil herşeye Ba ba diyebiliyor 😇
Bızds de abı taklidi var. Dan dan meshur. Bırdr dan dıyıp atlıyor polıscılık oynuyolar.. O parmak yetıyor ya herseyi istiyoruz bızde ama yemek konusu yok. Nerde yenmıcek sey var onu ıstıyor
Fenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor
Bızde full klıp izliyoruz favorımiz canbay wolker, reymen, mabel matız, edis😂😂

Hanımlar merhabalar ❤️ umarım bebişler ve sizler de iyisinizdir 😻
Size şey sorucam bebeklerinizle nasıl uyuyorsunuz, beşiği çoktan kaldırdım çünkü sessiz sedasız uyanıp ayağa kalkıyor beşikte. Yatakta benimle beraber uyuyordu onun yattığı tarafa koruyucu koydum yine sessizce uyanıp ayak ucumdan geçip düşüyordu az kalsın. Şimdi biz ikimiz yer yatağında uyuyoruz yazdan beri ama malumunuz havalar soğuk artık burnu tıkanıyor 😭 şuan bile ayağımda sallıyorum dana kadar oldu çok zorluyor artık fikir verir misiniz

Size şey sorucam bebeklerinizle nasıl uyuyorsunuz, beşiği çoktan kaldırdım çünkü sessiz sedasız uyanıp ayağa kalkıyor beşikte. Yatakta benimle beraber uyuyordu onun yattığı tarafa koruyucu koydum yine sessizce uyanıp ayak ucumdan geçip düşüyordu az kalsın. Şimdi biz ikimiz yer yatağında uyuyoruz yazdan beri ama malumunuz havalar soğuk artık burnu tıkanıyor 😭 şuan bile ayağımda sallıyorum dana kadar oldu çok zorluyor artık fikir verir misiniz
Merhaba canım eskiden kalma ranzamız vardı odada beşik olarakta ikeanın beşiği vardı yan tarafını açtık ranzayla birleştirdim uyanınca inip geliyor emerekte uyuduğu için bende yanında yatabiliyorum rahat oluyor bundan önce bizde yerde yatıyorduk

Kuzu gece uykuları hala bizde de çok sorun, benim ilk kızım da böyle idi bu da böyle oldu, neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama iyi yese de yemese de gece zırt pırt uyanıyor emerek uyuyor yada ayakta sallama ile 😵‍💫

Bu arada temmuz grubunda 2 yada 3 kişi yeniden doğum yaptı, yok mu bizim ağustos analarında bir cengaver 🫣

Merhaba canım bizde yatakta yatıyoruz beraber . Ben yanlara koruyucu taktım birde ayak tarafına da L koltuğun minderlerini koyuyorum yatakta dönse kalksa bile minderler büyük olduğu için onlara takılıyor benimde uykum hafif uyanıyorum hemen

Bizimde odasında bazada yatıyor yere de çift kişilik yaylı yatağı koyduk düşerse onun üstüne düşsün diye normalde de hoplayıp zıplıyor yerdeki yatak üstünde🤣🤣

X