2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben de kan pihtilasmasi var onceki bebegimin 8.haftada kalbi durdu kurtaj oldum suan 6 haftaligim ecoprin, kan sulandirici igne ve progestan kullaniyorum ama benim doktorum gebeligim ögrendigim an baslatti hic beklemedi sende bekletme ne kadar erken kullanirsan o kadar iyi biraz önce beta yaptirdim yarin kontrolum var zorluk olmasin diye 6403 cikti
Oyyy maşallah nasıl güzel yükselmiş sağlıkla ilerlersin süreç inşallah canım 😍 çok rahatlattın beni canım sağolasın demekki bir zararı yok bunları erken dönemde kullanmanın🤩 bizim betalarda güzel güzel kat kat artar inşallah 😍

Selamlar, geçen hafta gittiğimde önceki kayıplarım nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu doktor. Yaptırmadığımı söyleyince genetik bölümünde “trombofili paneli” yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizler nasıl öğrendiniz pıhtılaşma probleminizi? Şikayetleriniz nelerdi? Salı gününe şehir hastanesinden genetik randevusu da aldım ama sonuçlar 3 ayda çıkıyormuş, çok geç 😔 Olmazsa özel laboratuvarları da araştıracağım.
Bende 2 kayip sonrasi doktorun istegiyle yaptirdim tek gende pihtilasma cikti sonuclarim 1 ay sürmedi cikmasi da özele de sormustuk 8 bin istediler bizde ben üniversite hastanesinde yaptirdim çok cabuk cikti

Oyyy maşallah nasıl güzel yükselmiş sağlıkla ilerlersin süreç inşallah canım 😍 çok rahatlattın beni canım sağolasın demekki bir zararı yok bunları erken dönemde kullanmanın🤩 bizim betalarda güzel güzel kat kat artar inşallah 😍
Sağol canim🥰 hic sıkma kendini bak sen gebelikten önce baslamissin ne güzel ben ögrendim bi hafta ne doktora ne baskasina soylemedim korkudan ya kimyasalsa diye biraz gec basladim ama suanlik sıkınti yok devam ediyoruz 😇 artar artar hep iyi düsenelim kötü seyler uzak dursun❤️

Bende 2 kayip sonrasi doktorun istegiyle yaptirdim tek gende pihtilasma cikti sonuclarim 1 ay sürmedi cikmasi da özele de sormustuk 8 bin istediler bizde ben üniversite hastanesinde yaptirdim çok cabuk cikti
Teşekkürler canım 💛 Şehirden şehire de değişiyormuş bakalım bize ne diyecekler, umarım kısa sürede çıkar 🙏🏻

Kızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı B baharr0035 -Pinkberry- -Pinkberry- Mryshn Mryshn
İnan ben normal hayatimda bi degisiklik yapmadim sadece ilaclarimi cok duzenli kullaniyorum saatlerini aksatmiyorum onun disinda yemem de icmemde de bi degisiklik yapmadim gunluk ev islerimi yapiyorum supuyorum tozumu aliyorum yemek falan onun disinda yatiyorum çok uzak olmicak sekilde biyerden biyere yuruyorum doktorum da onayladi bunlari ona danisarak tabi hareket ediyorum sende doktoruna danisarak en dogruyu bulabilirsin😇

Kızlar dün kontrolüm vardı vee keseyi gördük çok şükür☺️ 3 hafta sonra kontrole çağırdı nasıl geçecek 3 hafta bilmiyorummm🥲🥲
IMG_20221203_213457.jpg

Merhabalar ben bu hafta 4+5 te doktora gittim ve bi lekelenmem geldiğini ama çamaşırımdan dolayı hangi renk olduğunu bilmediğimi söyledim, yerleşme kanamasıdır o korkma çok normal dedi bilginiz olsun🙏🏼
Cok şükür canım ya çok endiselenmistim. Buradaki arkadaşlarım sayesinde rahatladım. Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz

Kızlar peki bu süreçte yatıyor musunuz yoksa günlük rutin hayata devam ediyor musunuz ? Rahat olmak istiyorum bu sefer ama bir yanımda korkuyor geçen süreçten dolayı B baharr0035 -Pinkberry- -Pinkberry- Mryshn Mryshn

Ne yalan söyleyeyim ben çok rahat değilim. Zaten biraz ayakta kalsam sol tarafıma ağrı giriyor. Genelde dinlenmeye çalışıyorum o yüzden. Ama mesela alışverişe çıkmak, yemeğe gitmek vs çok uzun sürmezse zorlanmıyorum.

Hybrid çalışıyorum, öğrendiğimden beri evdeydim şansıma. Bu hafta 1 gün gideceğim, bakalım nasıl olacak 😊

Kızlar bende yoğun bir kramp var daha bunlar için erken olduğunu biliyorum ama bazen ellerim, bazen ayaklarım, hatta söylemesi ayıp kustuğumda karnıma kramp girdi bu durumu yaşayanlar var mı

Kızlar günaydın 2 gecedir mide bulantısına uyanıyorum ama istifra etmiyorum gündüz de öyle vurmuyor bulantı yaşayanlar sizde nasıl oluyor benim psikolojik olabilir mi çünkü mide bulantısı yaşamaktan çok korkuyorum işyerine hergün 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş yolum var...

Kızlar günaydın 2 gecedir mide bulantısına uyanıyorum ama istifra etmiyorum gündüz de öyle vurmuyor bulantı yaşayanlar sizde nasıl oluyor benim psikolojik olabilir mi çünkü mide bulantısı yaşamaktan çok korkuyorum işyerine hergün 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş yolum var...
Günaydın canım sürekli acaba olacak mı vs diye düşünüyorsan ondan olabilir bende sürekli kendimi dinliyorum arada mide bulantısı geliyor ama kendimi dinlediğim zaman oluyor haricinde olmuyor henüz erken olabilir senin

Günaydın canım sürekli acaba olacak mı vs diye düşünüyorsan ondan olabilir bende sürekli kendimi dinliyorum arada mide bulantısı geliyor ama kendimi dinlediğim zaman oluyor haricinde olmuyor henüz erken olabilir senin
Evet belkide olabilir gündüz bişeyim olmuyor çünkü kafayı başka yerlere çekmem gerek sanırsam

Kızlar bende yoğun bir kramp var daha bunlar için erken olduğunu biliyorum ama bazen ellerim, bazen ayaklarım, hatta söylemesi ayıp kustuğumda karnıma kramp girdi bu durumu yaşayanlar var mı
😌🤰 bende olmuyor eski gebelilerimde de hiç olmamıştı böyle bir durum 😌 tabi her insan farklı oluyor ama doktora görünmekte yarar var..

X