- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.201
Evet adet gunu zamani yerlesme yasiyor bazi kadinlar devami gelmez insallahTam bu dönemde oluyor değil mi canım bu yerlesme kanamasi 4 hafta 1 günlüğüm su an inşallah öyledir çok sağ ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adet gunu zamani yerlesme yasiyor bazi kadinlar devami gelmez insallahTam bu dönemde oluyor değil mi canım bu yerlesme kanamasi 4 hafta 1 günlüğüm su an inşallah öyledir çok sağ ol
Canim henüz gitmedim çünkü beta daha 133. Hiçbir şey görünmez ki yarın tekrar beta baktıracağım. Çok ayakta kaldım. Bu kadarcık kanama düşük olmaz herhalde ya ama çok korkuyorumCanim korkma insallaj birsey yoktur bazilari kanama yasayabiliyor ilk aylarda doktora gitmis miydin gitmediysen en yakin zamana randevu al canim
Yok canım yarın gideceğim ama msjlaştık doktorla keseyi de daha göremem muhtemelen daha çok minnakızGittin mi canim doktora gorebildin mi ?
İnşallah bir şey yoktur yerlesme kanamasi olabilir kendinize dikkat edin bizde de misafir vardı çok ayakta kalmamaya dikkat etmeye çalıyorumKızlar biraz önce pembemsi bir lekenin geldi 2 gündür misafirlerim var evde hep ayaktaydim bir de bugün dışarı çıktık yürüdük üşüdüm derken eve geldiğim gibi bir sancı başladı ve kırmızıya yakın bir leke geldi sizce sorun olur mu çok korkuyorum
Aynen sadece bunlar olsun sağlığımız yerinde olsunda hiç sorun değil ne olduğuHepimizi farklı farklı etkiliyor canım işte
İnşallah canım öyledir. Zaten bir kere geldi şimdilik yok. Sürekli gidip kontrol ediyorumİnşallah bir şey yoktur yerlesme kanamasi olabilir kendinize dikkat edin bizde de misafir vardı çok ayakta kalmamaya dikkat etmeye çalıyorum
Bende de oldu canım o gün 2 saat yürüyüş yapmıştım tempolu şekilde eve bi geldim dediğin gibi lekelenme var ama devamı gelmedi ve gebe olduğumu da bilmiyordum daha inşallah hiçbirimiz kanama falan görmeden hamişliğimizin tadını çıkara çıkara kucaklarımıza alırız bebişlerimiziCanim henüz gitmedim çünkü beta daha 133. Hiçbir şey görünmez ki yarın tekrar beta baktıracağım. Çok ayakta kaldım. Bu kadarcık kanama düşük olmaz herhalde ya ama çok korkuyorum
Kesinlikle canım bak benim biraz lekem geldi çok endiselendim bebislerimiz sağlıklı olsun da gerisini hallederiz Allahın izniyleAynen sadece bunlar olsun sağlığımız yerinde olsunda hiç sorun değil ne olduğu
O yuzden sordum doktor ilac verdi diyince gitti mi acaba dedim bende sana birsey sorucam ben 12 kasimda iliski yasamistim dollenmeyi takvim 17 kasim gosteriyor ama bende imkansiz bir iki gun oncedir dollenme uygulmaya gore 4+2 yim gunum daha önde olabilir mi yani 4+4 filan olabilir miyim sen yumurtlamana gore hesaplamistin ya bende tek iliski oldugu icin bu sekilde emin konusabiliyorumYok canım yarın gideceğim ama msjlaştık doktorla keseyi de daha göremem muhtemelen daha çok minnakız
Amin canım amin inşallah bir sorun çıkmaz da sağlıklı sağlıklı devam ederizBende de oldu canım o gün 2 saat yürüyüş yapmıştım tempolu şekilde eve bi geldim dediğin gibi lekelenme var ama devamı gelmedi ve gebe olduğumu da bilmiyordum daha inşallah hiçbirimiz kanama falan görmeden hamişliğimizin tadını çıkara çıkara kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Anladim canim yerlesme kanamasidir o korkma devami gelmedigi surece bu gunler hepimiz icin stresli ama 10 haftayi tamamlayinca biraz daha rahatlayacagiz insallahCanim henüz gitmedim çünkü beta daha 133. Hiçbir şey görünmez ki yarın tekrar beta baktıracağım. Çok ayakta kaldım. Bu kadarcık kanama düşük olmaz herhalde ya ama çok korkuyorum
İnşallah canım bize de haber ver sağlıkla gelsin bebis bos ver sivilceleri sonra güzel cilt bakimlariyla hallederiz onlarıAy benim de benim de kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.Bu arada yarın bebeğimi görmeye gidecem sat 31 ekim 5 haftalık olduğunu düşünüyorum.Umarım görebilirim çok heyecanlıyımm
İnşallah canım ya yakınlarımıza söyleyemiyoruz bile ne olur ne olmaz diye hayırlısıyla 10. Haftayı görürüz inşallahAnladim canim yerlesme kanamasidir o korkma devami gelmedigi surece bu gunler hepimiz icin stresli ama 10 haftayi tamamlayinca biraz daha rahatlayacagiz insallah
Kızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
Bende coraspin kullanıyorum
Selamlar, geçen hafta gittiğimde önceki kayıplarım nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu doktor. Yaptırmadığımı söyleyince genetik bölümünde “trombofili paneli” yaptırmam gerektiğini söyledi.Bende kan pıhtılaşması nedeniyle gebelikten önce coraspin kullandım hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra doktorum oksapar iğne verdi coraspinle beraber kullanıyorum ilk hamileligimde de doğuma kadar kullanmıştım igneyi
Benimde ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçiyordu en son 19.-20. haftalarda erken suyum geldi ve maalesef gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık sonrasında doktorlar genetik faktörlere baktıklarında ciddi derecede kan pıhtılaşma olduğunu öğrendik sonuçlar da 3 ay değil ama 1-1.5 ayı buldu çıkması, özelde çok yüksek fiyatlar isteyebilirler tam bilmiyorum ama inşallah sizde yoktur öyle bir sorunSelamlar, geçen hafta gittiğimde önceki kayıplarım nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu doktor. Yaptırmadığımı söyleyince genetik bölümünde “trombofili paneli” yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizler nasıl öğrendiniz pıhtılaşma probleminizi? Şikayetleriniz nelerdi? Salı gününe şehir hastanesinden genetik randevusu da aldım ama sonuçlar 3 ayda çıkıyormuş, çok geç Olmazsa özel laboratuvarları da araştıracağım.
Yaa benim de 20.hafta suyum gelmişti ve sezaryen ile gebeliği sonlandırmak zorunda kalmıştık. Zaten o haftaya kadar çok zor gelmiştik, hep düşük riski vardı Sonrasında öyle bir genetik kontrolü yapılmadı ama. Onun dışında 2 kimyasal, 1 de dış gebelik var maalesef.Benimde ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçiyordu en son 19.-20. haftalarda erken suyum geldi ve maalesef gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık sonrasında doktorlar genetik faktörlere baktıklarında ciddi derecede kan pıhtılaşma olduğunu öğrendik sonuçlar da 3 ay değil ama 1-1.5 ayı buldu çıkması, özelde çok yüksek fiyatlar isteyebilirler tam bilmiyorum ama inşallah sizde yoktur öyle bir sorun
Çok çok geçmiş olsun canım benim Benim ilk gebeliğimde 10. Haftada kanamalarım başlamıştı 20. Haftaya kadar yattım ama kanamalar devam etti pıhtılar düşürmüştüm hatta ama bebeğim düşmemişti en sonda suyum geldi iişte..Acını tazelemek istemiyorum ama sadece eğer pıhtılaşma var ise bende süreç böyle ilerlemişti diye seninle paylaşmak istedim sende nasıl olmuştu süreç? Son olarak doğumda da Bana suni sancı vermişlerdi biliyor musun 3 gün 3 gece suni sancı ile doğum yaptım 3. Gün sonunda şimdi kaç haftalıksın bebeğim doktor her ihtimale karşı aspirin falan verebilir belki sonuç çıkana kadarYaa benim de 20.hafta suyum gelmişti ve sezaryen ile gebeliği sonlandırmak zorunda kalmıştık. Zaten o haftaya kadar çok zor gelmiştik, hep düşük riski vardı Sonrasında öyle bir genetik kontrolü yapılmadı ama. Onun dışında 2 kimyasal, 1 de dış gebelik var maalesef.
Çok teşekkürler yanıtın için
Sürekli olmadığı sürece sorun olmaz cnm geçen sene tam bu zamanlar kimyasal gecirdim kan geldiKesinlikle canım bak benim biraz lekem geldi çok endiselendim bebislerimiz sağlıklı olsun da gerisini hallederiz Allahın izniyle
Olmaz inşallah cnm dikkat etİnşallah canım öyledir. Zaten bir kere geldi şimdilik yok. Sürekli gidip kontrol ediyorum
Sana da çok geçmiş olsun yaklaşık 4,5 yıl geçti üzerinden, son 2,5 yıldır falan rahatça konuşabiliyorum bu konuyuÇok çok geçmiş olsun canım benim Benim ilk gebeliğimde 10. Haftada kanamalarım başlamıştı 20. Haftaya kadar yattım ama kanamalar devam etti pıhtılar düşürmüştüm hatta ama bebeğim düşmemişti en sonda suyum geldi iişte..Acını tazelemek istemiyorum ama sadece eğer pıhtılaşma var ise bende süreç böyle ilerlemişti diye seninle paylaşmak istedim sende nasıl olmuştu süreç? Son olarak doğumda da Bana suni sancı vermişlerdi biliyor musun 3 gün 3 gece suni sancı ile doğum yaptım 3. Gün sonunda şimdi kaç haftalıksın bebeğim doktor her ihtimale karşı aspirin falan verebilir belki sonuç çıkana kadar