- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.181
Ay benim de benim de kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.Bu arada yarın bebeğimi görmeye gidecem sat 31 ekim 5 haftalık olduğunu düşünüyorum.Umarım görebilirim çok heyecanlıyımmBenim de sivilcelerim arttı
Uçuğum da çıktı ve benim nasıl acıyorrrBenim de sivilcelerim arttı
Aaa benim de sat 31 ekim bende yarın kontrole gitcem doktoraAy benim de benim de kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.Bu arada yarın bebeğimi görmeye gidecem sat 31 ekim 5 haftalık olduğunu düşünüyorum.Umarım görebilirim çok heyecanlıyımm
İnşallah devam etmez canımKızlar biraz önce pembemsi bir lekenin geldi 2 gündür misafirlerim var evde hep ayaktaydim bir de bugün dışarı çıktık yürüdük üşüdüm derken eve geldiğim gibi bir sancı başladı ve kırmızıya yakın bir leke geldi sizce sorun olur mu çok korkuyorum
Bende coraspin kullanıyorumKızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
Yok ben daha doktora hiç gitmedimAaa benim de sat 31 ekim bende yarın kontrole gitcem doktorakeseyi gördünuz mu sizz
Olmaz inşallah kötü düşünme yerleşme kanamasidir, artarsa doktora görunİnşallah devam etmez canım
İğne de kullanıyor musunuz acaba oksopar ismi bir de gebeliği öğrendiğiniz an mı başladınız yoksa öncesinde de kullanıyor muydunuzBende coraspin kullanıyorum
Beta kaçtıYok ben daha doktora hiç gitmedim
Ben zaten hafta da bir kez coraspin 100 mg alıyordum hala devam ediyorumİğne de kullanıyor musunuz acaba oksopar ismi bir de gebeliği öğrendiğiniz an mı başladınız yoksa öncesinde de kullanıyor muydunuz
Bende kan pıhtılaşması nedeniyle gebelikten önce coraspin kullandım hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra doktorum oksapar iğne verdi coraspinle beraber kullanıyorum ilk hamileligimde de doğuma kadar kullanmıştım igneyiKızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
Oh çok rahatladım internette kese görünmeden iğne verilmiyor falan yazanlar olmuş ama bende çatır çatır kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu için doktorum verirken çok emindi size de sormak istedimBende kan pıhtılaşması nedeniyle gebelikten önce coraspin kullandım hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra doktorum oksapar iğne verdi coraspinle beraber kullanıyorum ilk hamileligimde de doğuma kadar kullanmıştım igneyi
Gittin mi canim doktora gorebildin mi ?Kızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
İnşallah canım dua edin lütfenİnşallah devam etmez canım
Bende de 1 günde sacim yaglanirdi şuan yaglanmiyor neden acabaBenim de sivilcelerim arttı
Tam bu dönemde oluyor değil mi canım bu yerlesme kanamasi 4 hafta 1 günlüğüm su an inşallah öyledir çok sağ olOlmaz inşallah kötü düşünme yerleşme kanamasidir, artarsa doktora görun
Canim korkma insallaj birsey yoktur bazilari kanama yasayabiliyor ilk aylarda doktora gitmis miydin gitmediysen en yakin zamana randevu al canimKızlar biraz önce pembemsi bir lekenin geldi 2 gündür misafirlerim var evde hep ayaktaydim bir de bugün dışarı çıktık yürüdük üşüdüm derken eve geldiğim gibi bir sancı başladı ve kırmızıya yakın bir leke geldi sizce sorun olur mu çok korkuyorum
Hepimizi farklı farklı etkiliyor canım işteBende de 1 günde sacim yaglanirdi şuan yaglanmiyor neden acaba