2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canim korkma insallaj birsey yoktur bazilari kanama yasayabiliyor ilk aylarda doktora gitmis miydin gitmediysen en yakin zamana randevu al canim
Canim henüz gitmedim çünkü beta daha 133. Hiçbir şey görünmez ki yarın tekrar beta baktıracağım. Çok ayakta kaldım. Bu kadarcık kanama düşük olmaz herhalde ya ama çok korkuyorum

İnşallah bir şey yoktur yerlesme kanamasi olabilir kendinize dikkat edin bizde de misafir vardı çok ayakta kalmamaya dikkat etmeye çalıyorum

Canim henüz gitmedim çünkü beta daha 133. Hiçbir şey görünmez ki yarın tekrar beta baktıracağım. Çok ayakta kaldım. Bu kadarcık kanama düşük olmaz herhalde ya ama çok korkuyorum
Bende de oldu canım o gün 2 saat yürüyüş yapmıştım tempolu şekilde eve bi geldim dediğin gibi lekelenme var ama devamı gelmedi ve gebe olduğumu da bilmiyordum daha inşallah hiçbirimiz kanama falan görmeden hamişliğimizin tadını çıkara çıkara kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Yok canım yarın gideceğim ama msjlaştık doktorla keseyi de daha göremem muhtemelen daha çok minnakız
O yuzden sordum doktor ilac verdi diyince gitti mi acaba dedim bende sana birsey sorucam ben 12 kasimda iliski yasamistim dollenmeyi takvim 17 kasim gosteriyor ama bende imkansiz bir iki gun oncedir dollenme uygulmaya gore 4+2 yim gunum daha önde olabilir mi yani 4+4 filan olabilir miyim sen yumurtlamana gore hesaplamistin ya bende tek iliski oldugu icin bu sekilde emin konusabiliyorum

Amin canım amin inşallah bir sorun çıkmaz da sağlıklı sağlıklı devam ederiz

Anladim canim yerlesme kanamasidir o korkma devami gelmedigi surece bu gunler hepimiz icin stresli ama 10 haftayi tamamlayinca biraz daha rahatlayacagiz insallah

Ay benim de benim de kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki.Bu arada yarın bebeğimi görmeye gidecem sat 31 ekim 5 haftalık olduğunu düşünüyorum.Umarım görebilirim çok heyecanlıyımm
İnşallah canım bize de haber ver sağlıkla gelsin bebis bos ver sivilceleri sonra güzel cilt bakimlariyla hallederiz onları

Anladim canim yerlesme kanamasidir o korkma devami gelmedigi surece bu gunler hepimiz icin stresli ama 10 haftayi tamamlayinca biraz daha rahatlayacagiz insallah
İnşallah canım ya yakınlarımıza söyleyemiyoruz bile ne olur ne olmaz diye hayırlısıyla 10. Haftayı görürüz inşallah

Bende coraspin kullanıyorum
Selamlar, geçen hafta gittiğimde önceki kayıplarım nedeniyle pıhtılaşma testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu doktor. Yaptırmadığımı söyleyince genetik bölümünde “trombofili paneli” yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizler nasıl öğrendiniz pıhtılaşma probleminizi? Şikayetleriniz nelerdi? Salı gününe şehir hastanesinden genetik randevusu da aldım ama sonuçlar 3 ayda çıkıyormuş, çok geç Olmazsa özel laboratuvarları da araştıracağım.

Benimde ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçiyordu en son 19.-20. haftalarda erken suyum geldi ve maalesef gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık sonrasında doktorlar genetik faktörlere baktıklarında ciddi derecede kan pıhtılaşma olduğunu öğrendik sonuçlar da 3 ay değil ama 1-1.5 ayı buldu çıkması, özelde çok yüksek fiyatlar isteyebilirler tam bilmiyorum ama inşallah sizde yoktur öyle bir sorun

Yaa benim de 20.hafta suyum gelmişti ve sezaryen ile gebeliği sonlandırmak zorunda kalmıştık. Zaten o haftaya kadar çok zor gelmiştik, hep düşük riski vardı Sonrasında öyle bir genetik kontrolü yapılmadı ama. Onun dışında 2 kimyasal, 1 de dış gebelik var maalesef.
Çok teşekkürler yanıtın için

Çok çok geçmiş olsun canım benim Benim ilk gebeliğimde 10. Haftada kanamalarım başlamıştı 20. Haftaya kadar yattım ama kanamalar devam etti pıhtılar düşürmüştüm hatta ama bebeğim düşmemişti en sonda suyum geldi iişte..Acını tazelemek istemiyorum ama sadece eğer pıhtılaşma var ise bende süreç böyle ilerlemişti diye seninle paylaşmak istedim sende nasıl olmuştu süreç? Son olarak doğumda da Bana suni sancı vermişlerdi biliyor musun 3 gün 3 gece suni sancı ile doğum yaptım 3. Gün sonunda şimdi kaç haftalıksın bebeğim doktor her ihtimale karşı aspirin falan verebilir belki sonuç çıkana kadar

Sana da çok geçmiş olsun yaklaşık 4,5 yıl geçti üzerinden, son 2,5 yıldır falan rahatça konuşabiliyorum bu konuyu

Benim de benzer aslında, hep kanamalıydı pıhtı düşmesi vs bende de oldu. 8.haftamda bebek rahim ağzına inmişti, hastanede yattım. Sonra evde de uzun süre hiç kalkmadan yattım. Progestan, iğneler vs güçlükle 19. haftaya geldik. Bir gün suyum geldi. Yine hastanede yattım, en son hiç su kalmadı ve enfeksiyon oldu. Sezaryen ile alındı. Patolojiden olumsuz bir şey çıkmadı.

Ama bana genetik test vs ile ilgili bilgi verilmedi hiç. Geçen gün yeni öğrendim bu testleri. Ki normalde araştırırım, bahsettiğim gebeliğimde fetal dna bile yaptırmıştım İnsanın basireti bağlanıyor bazen galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…