2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Diğer bir durumda pantolonlarimizi az rahatlatmak adina üzerine uzun birseyle kapatilirsa bacaklardan girmeye devam ettigi surece su aparatti. 3 4 ay bi kolaylik saglayabilir sankim.

Eklentiler

• Screenshot_20221204-121551_Trendyol.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba erken gebelik testini yatay olarak düz bir zemine bırakın yazıyormuş sonradan fark ettim ve ben yaptığım andan itibaren kapağı aşağı gelecek şekilde dik tuttum sonucu etkiler mi acaba baktım pek birşey bulamadım konuyla alakalı

Sanmıyorum etki edeceğini.Beta hcg varsa her şekilde çıkar diye düşünüyorum

Uçuk virüsü normalde vücudumuzda var böyle bazen pörtlüyor bir yerden ağız burun göz şeklinde havadan da olabilir

Kullananlar var mi acaba nasil memnunlar mi
Yorumları güzel. Daha almadım ama ilk alışverişim o olacak. Pek pahalı değil ama iş görür bisiyse baya masraftan kurtarır. Hemde simdiden hamile pantolonu giymek cok bol gelecektir bu tam kivamı gibi geldi. Markasini bilmem de hamile pantolonu yazip en dusuk fiyattan siralarsaniz hemen cikiyor bir cok marka vs.

İşte buna çok sevindim müzik öğretmeni bir Anne olarak

Beni de ekler msnz acaba sat 9 Kasım :) muhtmeel tariih 14 ağustos diyor. Yas 27. 1 Düsüğüm var. Ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…