-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.161
Amin inşallahGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Benim özellikle çenemde çok çıktıSivilcesi çıkan var mı yüzüm mayın tarlası gibi nereye dokunsam patlicak
3+Sanırım normal bugün doktorumda sordu mide bulantın var mı diye
Lazer olayı benimde vardı bu konuda herkes bir şey söylüyor bilgisi olan var mı acabaKızlar bi sorum var .Benim devam eden lazerim vardı.Şimdi napıcam gidemicem mi ben lazere
Ben memnunum hamilelik öncesi dönemde de ilgiliydi, umarım siz de memnun kalırsınızFigen hocadan memnun musunuz ilk kez gideceğim haftaya cumartesi randevu aldım. Geçiştirici biri olmaması ve tatlı olması yeterli benim için
Benim de aynı şekildeKızlar bi sorum var .Benim devam eden lazerim vardı.Şimdi napıcam gidemicem mi ben lazere
İnşallah bakalımBen memnunum hamilelik öncesi dönemde de ilgiliydi, umarım siz de memnun kalırsınız
Diger bolgelere devam edebilirsiniz ama genital icin bilemedim sanki bence doktorunuza bir danisinKızlar bi sorum var .Benim devam eden lazerim vardı.Şimdi napıcam gidemicem mi ben lazere
Hamilelikte grip.riskli bir durum mu? ve grip asisi olabiliyormuyuz hamileykenBen grip oldum kızlar ya ilk öğrendiğimde griptim geçmişti şimdi tekrar yeniledi bağışıklığımız çok düşük aman dikkat edin
Kizlar 6+1 oldugum gune randevu aldim kalbi duyabilir miyim acaba
Cok teşekkür ederim. Yaş 33. İlk bebek. Sat 5 Kasım. Beklenen doğum tarihi uygulamalar 12 ağustos gösteriyor. AnkaradayımHoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun ,
yaş,
kaçıncı bebek,
son adet tarihi,
beklenen doğum tarihi ve
Benim de vardı ya malesef ara verdim nolur nolmaz diyeKızlar bi sorum var .Benim devam eden lazerim vardı.Şimdi napıcam gidemicem mi ben lazere
BenKızlar ben o anneşik duygusuna henüz giremedim. Aranızda benim gibi olan var mı? Hbir mutluluk heyecan yok varsa yoksa kaygı
Bağışıklığın düştüğü için çıkmıştır canım. Herpes yani uçuk bağışıklığın düşmesini bekler çıkmak için.Ya dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmazyılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir
Evet ben de bugün nezle olarak uyandım burnum akıyor boğazım ağrıyor. Çok kötü değilim ama ilaç alamayacağım için endişeleniyorumBen grip oldum kızlar ya ilk öğrendiğimde griptim geçmişti şimdi tekrar yeniledi bağışıklığımız çok düşük aman dikkat edin
Ateş sıkıntıymış bu dönemlerde çok şükür çok yükselmedi aşıyı da galiba 12. Haftadan sonra olabiliyormuşuzHamilelikte grip.riskli bir durum mu? ve grip asisi olabiliyormuyuz hamileyken
Parol hariç birsey içmeyin ki onu da çok zor durumda kalmadıkça içmemek lazımBenkaygı da değil ama sanki hissedemiyorum nedense daha. Belki daha keseyi vs görmediğimden hayal gibi geliyor ama suçlu hissediyorum
Bağışıklığın düştüğü için çıkmıştır canım. Herpes yani uçuk bağışıklığın düşmesini bekler çıkmak için.
Evet ben de bugün nezle olarak uyandım burnum akıyor boğazım ağrıyor. Çok kötü değilim ama ilaç alamayacağım için endişeleniyorumParasetamol Nurofen vs ilk üç ay iyi değilmiş.
Bence de. Dinlenerek atlatmaya çalışcam mecbur ama biraz daha uzun sürebilir. Çalışıyorum da ben, nasıl olur bilmiyorumParol hariç birsey içmeyin ki onu da çok zor durumda kalmadıkça içmemek lazım
Allah yardımcımız olsun şifa versin bol bol meyve ye vitamin almış olursunBence de. Dinlenerek atlatmaya çalışcam mecbur ama biraz daha uzun sürebilir. Çalışıyorum da ben, nasıl olur bilmiyorum
Benim de sivilcelerim arttıSivilcesi çıkan var mı yüzüm mayın tarlası gibi nereye dokunsam patlicak
Sağol canım evet meyve almam gerek iyi söyledinAllah yardımcımız olsun şifa versin bol bol meyve ye vitamin almış olursun