2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bi sorum var .Benim devam eden lazerim vardı.Şimdi napıcam gidemicem mi ben lazere 🤪

Kızlar ben o anneşik duygusuna henüz giremedim. Aranızda benim gibi olan var mı? Hbir mutluluk heyecan yok varsa yoksa kaygı
Ben :KK43: kaygı da değil ama sanki hissedemiyorum nedense daha. Belki daha keseyi vs görmediğimden hayal gibi geliyor ama suçlu hissediyorum :KK43:

Ya dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmaz
🥺
yılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir
Bağışıklığın düştüğü için çıkmıştır canım. Herpes yani uçuk bağışıklığın düşmesini bekler çıkmak için.
Ben grip oldum kızlar ya ilk öğrendiğimde griptim geçmişti şimdi tekrar yeniledi bağışıklığımız çok düşük aman dikkat edin
Evet ben de bugün nezle olarak uyandım burnum akıyor boğazım ağrıyor. Çok kötü değilim ama ilaç alamayacağım için endişeleniyorum 🥹 Parasetamol Nurofen vs ilk üç ay iyi değilmiş.

Ben :KK43: kaygı da değil ama sanki hissedemiyorum nedense daha. Belki daha keseyi vs görmediğimden hayal gibi geliyor ama suçlu hissediyorum :KK43:

Bağışıklığın düştüğü için çıkmıştır canım. Herpes yani uçuk bağışıklığın düşmesini bekler çıkmak için.

Evet ben de bugün nezle olarak uyandım burnum akıyor boğazım ağrıyor. Çok kötü değilim ama ilaç alamayacağım için endişeleniyorum 🥹 Parasetamol Nurofen vs ilk üç ay iyi değilmiş.
Parol hariç birsey içmeyin ki onu da çok zor durumda kalmadıkça içmemek lazım

X