2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kullanıcı adı, son adet tarihi , anne yaşı, şehir, cinsiyet , bebek adı, doğum tarihi (doğunca yazacağız)
Sanırım böyleydi
Aynen ben de baktım. Sadece isim ve doğum tarihi hepsinde yok galiba. Bazıları da şehir yazmamış, biz yazalım belki ileride bir buluşma yaparız
Bir de kaçıncı çocuk gördüm, bu da faydalı olabilir. Tecrübeli anneleri tespit ederiz

Evet hepsini ekleyelim buluşmalar da yaparız çok güzel olurdu

Bence Haziran 2023 grubundaki çok iyi. İsim, yaş, Sat, kese görüldüğü hafta(5+1 gibi), kalp atışı duyulduğu hafta ve cinsiyet var

aramizda katilan yeni anne adaylarimiza hayirli olsun diyorumm Haftaya bugun ilk randevum ve sanki günler gecmiyor heyecanla bekliyorum 5 hafta 2 gunluk uygulamaya gore insallah haftaya kadar kesem gozukmus olur kalp atisinida duyarim Liste isi bencede cok guzel olur

Bende 5+3 bugün 19 aralıkta falan gidicem doktora daha iyi net olsun diye her şey zaman geçmiyorrrr

Hayirli olsunnn Ablaminda basta iki kese vardi sonra zamanla teke dustu gelismedigi icin. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah

Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibi çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz
Canim bende gecen hafta vardi o dedigin. ayni sekilde ignelenme vardi vajinal bolgede. ama 2 3 gun surdu gecti. o batmalardan bikac gun oncede kahverengi lekelenme oldu 1 gun surdu bitti. muhtemelen yerlesme kanamasiydi sonra batma oldu sonrada kasikta regl olcakmis hissinde agri ince sekilde. bence kanama olmadigi surece normal

Aynn oluyormus dinlendim epey geçti anne olmak zor ... kendini unutup insan onu düşünüyor yüzü nasıl sesi nasıl bilmiyorsun ne sever nasıl davranır tanımıyorsun ama sana çok yakın kalbinden böbreklerin heryerinden aynı kan geçiyor hem uzak hen çok yakın çok garip çok farklı eşsiz bir duygu daha doğmadan böyle...

Ayy çok tatli hayirli olsun canim gönlüne göre olsun grubumuzda ikizimiz mi var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…