2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhabalar arkadaşlar bende bu ay geç döllenme oldu ve yumurtlama üzerinden 11 gün geçti sizce bende aranıza katılıyor muyum 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20221203_122812.jpg
    IMG_20221203_122812.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 47
Benim iki oğlum olunca 3. De yine oğlan olur diye bir his var içimde 😂 çocuklar koyacak adını biri Mert istiyor diğeri Ali 😂 ya Mert Ali, ya Ali Mert olur herhalde 😂

Aslanı bende çok istiyordum en yakın arkadaşım hamile o kararlaştırdı beni yalan etti😂
Ay hic farketmez valla bence istediğini koy.
Benim geçen sene yakın bir arkadaşım vardı kız grubumuzda bebek isimleri konuşuyorduk ben yine bu isimleri söylemiştim Luna ile Aslan diye o arkadaşım ıyyy aslan mı falan demişti o derece 😂 sonra hemen hamile kaldı çocuk doğdu adını aslan koydu 🤣🤣🤣 valla hic umrumda değil açıkçası , iyi bir dost değildi görüşmeyi kesmiştik küsken öğrendim aslan koyduğunu zaten , bizim komşumuz benim adımı koymuştu kızına ismimi beğenip 🙈🙈🙈😅
İsim konusuna hic takılmam hatta aynı isimli bebeler olsa çok yakın hissederim çok tatlı gelir bana 😍

Ay hic farketmez valla bence istediğini koy.
Benim geçen sene yakın bir arkadaşım vardı kız grubumuzda bebek isimleri konuşuyorduk ben yine bu isimleri söylemiştim Luna ile Aslan diye o arkadaşım ıyyy aslan mı falan demişti o derece 😂 sonra hemen hamile kaldı çocuk doğdu adını aslan koydu 🤣🤣🤣 valla hic umrumda değil açıkçası , iyi bir dost değildi görüşmeyi kesmiştik küsken öğrendim aslan koyduğunu zaten , bizim komşumuz benim adımı koymuştu kızına ismimi beğenip 🙈🙈🙈😅
İsim konusuna hic takılmam hatta aynı isimli bebeler olsa çok yakın hissederim çok tatlı gelir bana 😍
Yaaa 😂😂 çok sık beraberiz o da 6 aylık hamile aslan1 aslan2 diye seslenilir artık😂😂

X