2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok teşekkür ederimm sıra hepimizin kalp atışlarımızı kutlamakta inşallahh bu grup o kadar moral veriyorki resmen kötü düşüncelerim bile gidiyor🥰
Evet di mi :) iyi ki buluşmuşuz burada ,bende çok iyi hissediyorum sizinle konuşurken 💐

Hayırlı olsun😍 ikiz olmasını ben de isterdim vallahi.

Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?

Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hep🙄
Yok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artık 🙄

4+1 pazartesi akşam - 983
4+3 çarşamba akşam - 2639
4+5 cuma sabah - 5025

Perşembe göremedik, iş durumuma göre pazartesi veya salı giderim yine.

Ayyy çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Herşey herkes için çok güzel olsun inşallah.Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldığımda 🥹❤️💐
Yaaa canımsın resmen hissettim içimde 🥰💕💕💕

Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibi 😞😞😞 çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz 😪
Evet sürekli ağrı acı batma hep var hep.kanama olmadığı sürece korkma canım normal ilk zamanlar.

4+5 cuma sabah - 5025

Aaa değerleriniz baya güzelmiş ayy gider gitmez bizede yazın inşallah gösterir bu sefer bekletmez sizi🥰🥰

Çok teşekkür ederim inşallahhh sizinde minik göstersin hemen kendini🥰🥰

Ay çok iyi cesaretlisiniz ben teke zor cesaret ediyorum eğer ikiz olursa bilemiyorum halimi😁😁 Rabbim hayırlısı sağlıklısı hangisiyse onu nasip etsin tabi
Henüz çocuğum yok, olursa muhtemelen bir daha cesaret edemem 😂 O yüzden ikisi aynı anda olsa güzel olurdu diye düşündüm 😅
Şaka bir yana, evet hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de başka şey istemiyorum 🧿🥰

4+5 cuma sabah - 5025

Benim de aynı günlerde aynı değerler ondan sordum. Ben de pazartesi gidicem bakalım. Keşke 2 hafta bekleyebilecek birisi olsaydım, herşeyi bir görürdüm

Kızlar ben şimdi keseyi görmeye gittiğimde bebeği de görmek istesem bir iki hafta beklemek yerine, alttan muayene yapsa görür mü bebeği de? Gitmişken en azından bebeği de göreyim istiyorum mümkünse. 🙄

Editör sayfayı devralabilir miyim sizden pleaassee? 🥰
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Kızlar ben şimdi keseyi görmeye gittiğimde bebeği de görmek istesem bir iki hafta beklemek yerine, alttan muayene yapsa görür mü bebeği de? Gitmişken en azından bebeği de göreyim istiyorum mümkünse. 🙄
Onun icin biraz daha beklemen lazım kuzum ben 19 aralıkta gidicem bi daha bebeği görmek icin 🥹 suan keseyi görürsün muhtemelen bebiş daha küçüktür görünmez

X