- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ben çok önceden beri kız olursa Duru istiyorum erkeğe de yeni yeni öyle düşünmeye başladık Aras biraz yakın geliyorKızlar bebişlerinize koymak istediğiniz isimler var mı?hazır olanlar vardır belki
Erkek olursa eşim Yahya istiyor kiz olursa ya Berra ya Defne istiyorum bakalimKızlar bebişlerinize koymak istediğiniz isimler var mı?hazır olanlar vardır belki
Teyzesi biri 6.5 diğeri 9 yaşındaYaaa yerimmm kaç yaşındalarr
Ayy inşallah öyle olur da eziyet gibi cokmezler çocuğun başınaNe kadar şanslı bir bebiş olacakkoruyup kollayacak onu sevecek iki abisi olacak
Ayyy bende böyle öğrenmiştim yumurtlama üzerine 11. Gün silik çıkmıştı kan ver canım buradasın sendeMerhabalar arkadaşlar bende bu ay geç döllenme oldu ve yumurtlama üzerinden 11 gün geçti sizce bende aranıza katılıyor muyum
Amiiin amin bebeğim seninle konuşmuştuk hatırlıyor musunAyyy bende böyle öğrenmiştim yumurtlama üzerine 11. Gün silik çıkmıştı kan ver canım buradasın sende
Ya kız olursaBenim iki oğlum olunca 3. De yine oğlan olur diye bir his var içimdeçocuklar koyacak adını biri Mert istiyor diğeri Ali ya Mert Ali, ya Ali Mert olur herhalde
Teşekkür ederimMerhaba gözünüz aydın regliniz gecikmiş miydi
Kız Asya ya da seyran Erkek ayas ya da aybarsKızlar bebişlerinize koymak istediğiniz isimler var mı?hazır olanlar vardır belki
Evettt kuzummm çok sevindimAmiiin amin bebeğim seninle konuşmuştuk hatırlıyor musuno zaman yumurtlama oluyormuş bende meğerse sonrasında Rabbim inşallah yine nasip etti
Ya kız olursa
Benim 192 cikti önemli olan 2 kat artması sağlıkla dollenmeyle alakaliTeşekkür ederim1 gün gecikmişti, bugün test verdim 83 çıktı 4+1 için normal mi acaba
Aslanı bende çok istiyordum en yakın arkadaşım hamile o kararlaştırdı beni yalan ettiBizim isim konusu biraz değişik
Kız olursa Luna (dolunay gecesi bebesi)
Erkek Aslan
Ay hic farketmez valla bence istediğini koy.Aslanı bende çok istiyordum en yakın arkadaşım hamile o kararlaştırdı beni yalan etti
YaaaAy hic farketmez valla bence istediğini koy.
Benim geçen sene yakın bir arkadaşım vardı kız grubumuzda bebek isimleri konuşuyorduk ben yine bu isimleri söylemiştim Luna ile Aslan diye o arkadaşım ıyyy aslan mı falan demişti o derecesonra hemen hamile kaldı çocuk doğdu adını aslan koydu valla hic umrumda değil açıkçası , iyi bir dost değildi görüşmeyi kesmiştik küsken öğrendim aslan koyduğunu zaten , bizim komşumuz benim adımı koymuştu kızına ismimi beğenip
İsim konusuna hic takılmam hatta aynı isimli bebeler olsa çok yakın hissederim çok tatlı gelir bana
Öyle bir şey mi varKızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi
Evet çok fazla zararı olmasa da dikkat etmek lazım. Gebeyim dediğinde bişey demiyorlar zatenKızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi