2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar dun kanamam oldugunu soylemistim 5 haftalik olduk sat 23 ekimdi bugun kontrolde kese gorunmedi doktor dış gebelikten suphelendi ama hcg 2000 çıktı haftaya gideceğim tekrar

Kızlar dun kanamam oldugunu soylemistim 5 haftalik olduk sat 23 ekimdi bugun kontrolde kese gorunmedi doktor dış gebelikten suphelendi ama hcg 2000 çıktı haftaya gideceğim tekrar
Moral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?

Moral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama icime kurt düştü. Aynen once ultrasonla bakti cikmadi sonra alttan bakti onda da gorunmeyince test verdim artış iyi ama progestan dusuk onleyici igne kan sulandirici filan aliyorum bir haftadir

Maşallah çok sevindim darısı başımıza

Senin şimdi kaç haftalık oldu canım ? Sat ve bat bizim aynıydı ama benimki geç yumurtlama olunca senden 1 hafta geride olurum muhtemelen X xname

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…