- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Gebeyim dediğimizde geçin diyorlar ya da kadın güvenlikse elle kontrol ediyor sanırım x ray ler röntgen gibi zararlıymış bebeğeÖyle bir şey mi varnasıl alçaklar bizi avmye
Aaa öğrendigim çok iyi oldu hep yaparım artık Cook sağolGebeyim dediğimizde geçin diyorlar ya da kadın güvenlikse elle kontrol ediyor sanırım x ray ler röntgen gibi zararlıymış bebeğe
Evet gecmiyoruz dikkat edin ben soyluyorum hamileyim diye tamam diyorlarKızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi
İştahsızim..... bende şuan ona bakıyordum internetteKizlar aseren canı bisey isteyen var mi
Moral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?Kızlar dun kanamam oldugunu soylemistim 5 haftalik olduk sat 23 ekimdi bugun kontrolde kese gorunmedi doktor dış gebelikten suphelendi ama hcg 2000 çıktı haftaya gideceğim tekrar
Evet kullaniyorumProgestan kullanıyor musunuz
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun kötü düşünmeyin lütfen bu dönemlerde lekelenmeler olabilir diyorlardı inşallah tekrarlanmaz birdaha
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama icime kurt düştü. Aynen once ultrasonla bakti cikmadi sonra alttan bakti onda da gorunmeyince test verdim artış iyi ama progestan dusuk onleyici igne kan sulandirici filan aliyorum bir haftadirMoral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?
Çatlatma iğnesinden sonra 15.gündü 85 çıktı normaldir umarımMMerhaba gözünüz aydın, benim ilk beta, reglim 4 gün geciktiğinde 1768di geçti mi regliniz
Maşallah çok sevindim darısı başımızaSelam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz4.4 mm de keseyi ölçtü kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Ben geçiyorum ama bilemedimKızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi
Yaaaaa cok ama cok sevindimmmmm
Sağolasın kuzum dua edelim birbirimizeYaaaaa cok ama cok sevindimmmmmbugun takip edemedim grubu demekki yerlesme kanamasiymis o bak ne guzel cok mutlu oldum valla hayirli olsun saglikli olsun insallah
Demistim ama senide alicam by gruba gelicem diye bakSağolasın kuzum dua edelim birbirimize
Amin aminn inşallah canım benim çok şükür bugünleri de gösteren RabbimeDemistim ama senide alicam by gruba gelicem diye baktabu canum hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim kalplerini duyalim insallah