- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ayy maşallahhBenim de 27 Ekim, dün gittiğimde kese 5mm di haftasını söylemedi. Bir sonraki randevuda öğreniriz inşallah
Maşallah miniğeeSelam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz4.4 mm de keseyi ölçtü kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Ayyyyy ikiz olabilir miiiiğğğTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Teyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
200mg mi fitil canım bi de sabah akşam mı?Selam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz4.4 mm de keseyi ölçtü kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Yaaa bir de ikiz oluyormuşTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Ayyy çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Herşey herkes için çok güzel olsun inşallah.Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldığımdaSelam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz4.4 mm de keseyi ölçtü kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Ayyy maşallah ne güzelTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Teyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Hayırlı olsunTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?Betam yüksek değildi bence sabitti artışı en son çarşamba baktırdım 1726ydı
Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hepOyy maşallahh kuzuyaçok sevindim gözünüz aydın, darısı başımıza
Benim de betam önceki gebeliğime göre bayağı yüksek, ailede ikiz yok ama keşke ikiz olsaydı zira yaşım 35
Pazartesi veya Salı gideceğim umarım bu kez görürüz keseyi
Yaaaa ben hala şoklardayım ama arkadaşımında öyle gözükmüş sonra teke dönmüş rabbim sağlık versinde nasıl olursa artıkAyyyyy ikiz olabilir miiiiğğğyerimmm
Est. Bunlar hep kayınvalidemin duaları ben hep dedim ki Allah nasip ederse tek çocuk istiyoruz madem öyle inşallah ikiziniz olur diye dua edip durduHayırlı olsunikiz olmasını ben de isterdim vallahi.
Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?
Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hep
İdrar yaparken yanma var mı?Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibiçok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz
Çok teşekkür ederimm sıra hepimizin kalp atışlarımızı kutlamakta inşallahh bu grup o kadar moral veriyorki resmen kötü düşüncelerim bile gidiyorYaaa bir de ikiz oluyormuşgözünüz aydın sıra kalp atışında
İki kese varsa çift yumurta mı oluyorYaaaa ben hala şoklardayım ama arkadaşımında öyle gözükmüş sonra teke dönmüş rabbim sağlık versinde nasıl olursa artık
Çok teşekkür ederim inşallahhh sizinde minik göstersin hemen kendiniOyy maşallahh kuzuyaçok sevindim gözünüz aydın, darısı başımıza
Benim de betam önceki gebeliğime göre bayağı yüksek, ailede ikiz yok ama keşke ikiz olsaydı zira yaşım 35
Pazartesi veya Salı gideceğim umarım bu kez görürüz keseyi
İki kese varsa çift yumurta mı oluyor
Bu ay çift yumurta mı atmışsın acabaayy