- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Yok idrarda yok ağrı ama ara ara geliyor sancı acile mi gitsem offİdrar yaparken yanma var mı?
Nadiren o ağrı bende de oluyor eğer tuvalette ağrı yoksa normal olabilir
Evet di mi :) iyi ki buluşmuşuz burada ,bende çok iyi hissediyorum sizinle konuşurkenÇok teşekkür ederimm sıra hepimizin kalp atışlarımızı kutlamakta inşallahh bu grup o kadar moral veriyorki resmen kötü düşüncelerim bile gidiyor
İçin rahat etsin canım git istersenYok idrarda yok ağrı ama ara ara geliyor sancı acile mi gitsem off
Yok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artıkHayırlı olsunikiz olmasını ben de isterdim vallahi.
Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?
Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hep
Hay maşallah çok nadir bisey normalde iki yumurtalıktan da yumurta atılmasıBir sağ yumurtalıktan bir sol yumurtalıktanmıymış neymişve iki kese varken bana çocuğun böyle olmaz hormon ilacı kullanman gerek dedikleri hala aklımdan çıkmıyo...
Yaaa canımsın resmen hissettim içimdeAyyy çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Herşey herkes için çok güzel olsun inşallah.Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldığımda
Evet sürekli ağrı acı batma hep var hep.kanama olmadığı sürece korkma canım normal ilk zamanlar.Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibiçok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz
Aaa değerleriniz baya güzelmiş ayy gider gitmez bizede yazın inşallah gösterir bu sefer bekletmez siziYok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artık
4+1 pazartesi akşam - 983
4+3 çarşamba akşam - 2639
4+5 cuma sabah - 5025
Perşembe göremedik, iş durumuma göre pazartesi veya salı giderim yine.
Henüz çocuğum yok, olursa muhtemelen bir daha cesaret edememÇok teşekkür ederim inşallahhh sizinde minik göstersin hemen kendini
Ay çok iyi cesaretlisiniz ben teke zor cesaret ediyorum eğer ikiz olursa bilemiyorum halimiRabbim hayırlısı sağlıklısı hangisiyse onu nasip etsin tabi
Arkadaşımda da öyle gözükmüş ama boşmuş içi tek olan büyümüş bakalım nasibimizde hangisiyseHay maşallah çok nadir bisey normalde iki yumurtalıktan da yumurta atılması
Salı gidin net olsun çok net görülürYok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artık
4+5 cuma sabah - 5025
Benim de aynı günlerde aynı değerler ondan sordum. Ben de pazartesi gidicem bakalım. Keşke 2 hafta bekleyebilecek birisi olsaydım, herşeyi bir görürdümYok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artık
4+5 cuma sabah - 5025
Ben de bekleyebileceğimi sanmıyorumBenim de aynı günlerde aynı değerler ondan sordum. Ben de pazartesi gidicem bakalım. Keşke 2 hafta bekleyebilecek birisi olsaydım, herşeyi bir görürdüm
pozitifbiri sanki sen konuyu devralacaktın editörden? Yanlış hatırlamıyorsam bizim de listemiz olmasın mı artık
Evet aklımda tabii ki yazarımBen de bekleyebileceğimi sanmıyorumHayırlısıyla görürüz inşallah, haberleşelim mutlaka
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Onun icin biraz daha beklemen lazım kuzum ben 19 aralıkta gidicem bi daha bebeği görmek icinKızlar ben şimdi keseyi görmeye gittiğimde bebeği de görmek istesem bir iki hafta beklemek yerine, alttan muayene yapsa görür mü bebeği de? Gitmişken en azından bebeği de göreyim istiyorum mümkünse.