2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok teşekkür ederimm sıra hepimizin kalp atışlarımızı kutlamakta inşallahh bu grup o kadar moral veriyorki resmen kötü düşüncelerim bile gidiyor
Evet di mi :) iyi ki buluşmuşuz burada ,bende çok iyi hissediyorum sizinle konuşurken

Yok estf ben de karıştırıyorum, keşke listemiz olsa artık

4+1 pazartesi akşam - 983
4+3 çarşamba akşam - 2639
4+5 cuma sabah - 5025

Perşembe göremedik, iş durumuma göre pazartesi veya salı giderim yine.

Ayyy çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Herşey herkes için çok güzel olsun inşallah.Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldığımda
Yaaa canımsın resmen hissettim içimde

Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibi çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz
Evet sürekli ağrı acı batma hep var hep.kanama olmadığı sürece korkma canım normal ilk zamanlar.

4+5 cuma sabah - 5025

Aaa değerleriniz baya güzelmiş ayy gider gitmez bizede yazın inşallah gösterir bu sefer bekletmez sizi

Henüz çocuğum yok, olursa muhtemelen bir daha cesaret edemem O yüzden ikisi aynı anda olsa güzel olurdu diye düşündüm
Şaka bir yana, evet hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de başka şey istemiyorum

4+5 cuma sabah - 5025

Benim de aynı günlerde aynı değerler ondan sordum. Ben de pazartesi gidicem bakalım. Keşke 2 hafta bekleyebilecek birisi olsaydım, herşeyi bir görürdüm

Kızlar ben şimdi keseyi görmeye gittiğimde bebeği de görmek istesem bir iki hafta beklemek yerine, alttan muayene yapsa görür mü bebeği de? Gitmişken en azından bebeği de göreyim istiyorum mümkünse.

Editör sayfayı devralabilir miyim sizden pleaassee?

Kızlar ben şimdi keseyi görmeye gittiğimde bebeği de görmek istesem bir iki hafta beklemek yerine, alttan muayene yapsa görür mü bebeği de? Gitmişken en azından bebeği de göreyim istiyorum mümkünse.
Onun icin biraz daha beklemen lazım kuzum ben 19 aralıkta gidicem bi daha bebeği görmek icin suan keseyi görürsün muhtemelen bebiş daha küçüktür görünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…