- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyoryağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba
Normal tahlilleri bilmiyorum fakat kan tahlili özelde 380 demişlerdi poliklinikte 160a yaptırdım tek tahlil yapan yerlerde daha uygun oluyor öyle bir alanınız varsabizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymissiz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmas
Bende deBen haberim yokken bi kere yaptım ama keseyi görene kadar ara verdik şu an.Ha istek ne alemde dersen hormonlardandır büyük ihtimalle bende çok
İzmirdeyim bendeKızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Ben Kuşadasındayım burası da doktor açısından küçük bir yer
Sizler nerelerdesiniz?
Alalım bende lierac almayı düşünüyorum ❤Lierac marka hem jel hem ampul halinde satiliyor yorumlari da gayet iyi alsak mi ne dersiniz
2 litre içiyorum ama dudaklarım falan da çok çatlayıp kanıyorCanım suyu az içersen de kurursun ne durumda su tuketimjn ?
Alalım bende lierac almayı düşünüyorum ❤
2 litre içiyorum ama dudaklarım falan da çok çatlayıp kanıyor
İçeriği temiz olsun istiyorum ama bi yandan da çok pimpirik yapmak da istemiyorum.Roll-on önerin var mı pekiDudak koruyucular baya nemlendiriyor canım onları deneyebilirsin. Ha bir de farmasinin çay ağacı yağı kremi efffsane
Yves rocher au karite dudak balsamı tek geçerim sürekli dudak kuruluğu yaşayan biri olarakKızlar benimde dudaklarım aşırı kabuk bağlıyo nemlendirsemde geçmiyor öneriniz var mı birde deodarant konusunda varsa çok sevinirim içerikleri içime sinmiyor
İçeriği temiz olsun istiyorum ama bi yandan da çok pimpirik yapmak da istemiyorum.Roll-on önerin var mı peki
Diyarbakır benKızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Ben Kuşadasındayım burası da doktor açısından küçük bir yer
Sizler nerelerdesiniz?
Son aylar için biliyordum da, şuan için bilmiyordum. Spermden enfeksiyon kapılmaz ki ama sanki? Enfeksiyon kapmak için açık yara olması gerek sanki ve kişide enfekte etmesi için virüs bakteri vs gerek mantıkenEnfeksiyon riskini minimum yapmak için kuzum , son aylarda da erken doğuma sebep olabiliyor spermdeki maddeler aman deyim
Blistex med plus tek geçerimmmmm ama blistex in diğerleri değil Med plus mavi olanıKızlar benimde dudaklarım aşırı kabuk bağlıyo nemlendirsemde geçmiyor öneriniz var mı birde deodarant konusunda varsa çok sevinirim içerikleri içime sinmiyor
Bunu kullanıyorum şu anda da yok fayda etmiyo gülerken bile geriliyorBlistex med plus tek geçerimmmmm ama blistex in diğerleri değil Med plus mavi olanı
Evet ter kokup iğrenmektense sende haklısınCanım yillardir rexona kullanırım onu degistiremem sanırım ya başka hiçbir üründe onun performansını bulamadım ve ter kokusundan neffret ederim yapacak bişey yok
Bende nivea kullaniyorum roll on olarak. deodrntta onu kullaniyodum fakat 2 3 gundur birakayim dedim sanki hamilelikten hormonlardan midir nedir soguk havada bile ter kokuyorum sanki.ter koku artisiniz oldu mu sizde deCanım yillardir rexona kullanırım onu degistiremem sanırım ya başka hiçbir üründe onun performansını bulamadım ve ter kokusundan neffret ederim yapacak bişey yok
Bunun daha iyisini hiç duymadım. Bence önce dudak peelingi yapıp sonra nemlendirin. O kabuklardan tamamen kurtulmadıkça sürekli yeni çıkıyor yoksaBunu kullanıyorum şu anda da yok fayda etmiyo gülerken bile geriliyor
Haklısınız peelingi deniyim önce teşekkür ederimBunun daha iyisini hiç duymadım. Bence önce dudak peelingi yapıp sonra nemlendirin. O kabuklardan tamamen kurtulmadıkça sürekli yeni çıkıyor yoksa
Bende öyle hissediyorumBende nivea kullaniyorum roll on olarak. deodrntta onu kullaniyodum fakat 2 3 gundur birakayim dedim sanki hamilelikten hormonlardan midir nedir soguk havada bile ter kokuyorum sanki.ter koku artisiniz oldu mu sizde de