2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
bizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymis😣 siz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmasi😣
Hemen çıkıyorsa zaten artık beta yüksektir icini ferah tut 🥰 hafta içi devleti bi dene bakalım bence aradan alırlar en olmadı tahlillerini yaparlar

Bi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedi 😅 biraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri

Bi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedi 😅 biraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri
Biz liseli aşıklar gibiyiz doktor yasakladi iliskiyi oturup çekirdek citletiyoruz 🤣🤣

Valla bende bir istek bir istek, durduk yerde aklıma geliyor 😂 ama onun korunması lazım bil bakalım bizde ne yok 😂 bu akşam bir ekşın yaşarız normalde serbest oluyor ama yumuşak olacak ve sık olmayacak diyorlar. Risk varsa ilk 3 ay yasak

Bende de şişlik var. Hatta bugün göbeğime bakıp acaba benim kilom mu şişkinlik mi diye uzuuun bir dk geçirdim🤣🤣🤣 Peki çatlak kremi/yağı hakkında deneyimi/tavsiyesi olan var mı? Kaçıncı ayda başlamayı düşünüyorsunuz başlayacaksanız? İyi bir marka ya da yöntem var mı önlemek için acaba?🫠🫠🫠
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyor 🫠 yağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba

Göbeği nemli tutun yeter. Çatlak olacaksa her türlü olur ama en azından azaltirsiniz ben ikisinde de palmers cocoa butter kullandım vazelin gibiydi elde eriyordu misss gibi kokuyordu 🥰
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyor 🫠 yağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba

Valla bende bir istek bir istek, durduk yerde aklıma geliyor 😂 ama onun korunması lazım bil bakalım bizde ne yok 😂 bu akşam bir ekşın yaşarız normalde serbest oluyor ama yumuşak olacak ve sık olmayacak diyorlar. Risk varsa ilk 3 ay yasak
İstek bende çok var gece rüyamda gördüm 😂🤣 neyse bari doktorumu dinleyeyim bu da can ya ben 9 ay napcam yoksa 🤣

Trendyol da bakim seti gordum icinde hem krem hem yağ vardı alacağım sanırım gelecek aydan itibaren kullanmaya baslamamiz lazim sanırım

Ben haberim yokken bi kere yaptım ama keseyi görene kadar ara verdik şu an.Ha istek ne alemde dersen hormonlardandır büyük ihtimalle bende çok 🥹

Valla o korkuyordu ama benden dolayı zorla yaptık🤦🏻‍♀️ doktora soracaktık ama unuttum. Bir sorun olmaz diye biliyorum riskli gebelik değil ise.
Ne için korunması gerek🙄
Valla bence genetik bişe zaten ama gene de bir ihtimal önlenebilir geliyor bana

Enfeksiyon riskini minimum yapmak için kuzum , son aylarda da erken doğuma sebep olabiliyor spermdeki maddeler aman deyim 😂
Valla o korkuyordu ama benden dolayı zorla yaptık🤦🏻‍♀️ doktora soracaktık ama unuttum. Bir sorun olmaz diye biliyorum riskli gebelik değil ise.

Ne için korunması gerek🙄

Valla bence genetik bişe zaten ama gene de bir ihtimal önlenebilir geliyor bana

X