2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Evet kullanıyorum haftada bir düşük önleyici igne de kullaniyorum ama lekeden sonra az önce birkaç damla kan geldi iyice kötü oldum devam ederse acile gidecegim
İnsallah bisey olmaz çok geçmiş olsun Haber verin bize de tutunsun minnoşumuz güzelce
Arada kanamalar oluyor demişti bir doktor gebeliklerin bir kısmı bu tarz arada kanama geçiriyor diyorlar ins hicbiseycik olmaz

İnsallah bisey olmaz çok geçmiş olsun Haber verin bize de tutunsun minnoşumuz güzelce
Arada kanamalar oluyor demişti bir doktor gebeliklerin bir kısmı bu tarz arada kanama geçiriyor diyorlar ins hicbiseycik olmaz
Amin amin çok teşekkür ederim inşallah her şey yolundadır desteğiniz cok kiymetli iyi ki varsınız inşallah yarın bir sorunla karsilamam artık
Bu arada kan sulandırıcılar da ara kanama yapabilir diye duymuştum emin değilim tabi
Bilmiyorum vala beraber kullanacaksin dedi doktor ama umarım yan etki filandir

Arkadaşlar silin grubu çok net kural buradaki üyeliğinizi kapatırlar aman diyim

Günaydın gebelik testlerimde 2 çizgi çıktı dün sabah yaptığım koyuydu akşam farklı bir markada idrarımı bekletmeden yaptım silik de olsa 2.çizgi çıktı, bu sabah doktoruma gideceğim kan testi için, umarım orada da çıkar ve aranıza katılırım, bugün 4+1 olacak bu günlerde öğrenen varsa betası kaçtı acaba

Günaydın çok güzel haberlerle gelirsiniz umarım satınız ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…