- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
İnsallah bisey olmaz çok geçmiş olsunEvet kullanıyorum haftada bir düşük önleyici igne de kullaniyorum ama lekeden sonra az önce birkaç damla kan geldi iyice kötü oldum devam ederse acile gidecegim
Amin amin çok teşekkür ederim inşallah her şey yolundadır desteğiniz cok kiymetli iyi ki varsınızİnsallah bisey olmaz çok geçmiş olsunHaber verin bize de tutunsun minnoşumuz güzelce
Arada kanamalar oluyor demişti bir doktor gebeliklerin bir kısmı bu tarz arada kanama geçiriyor diyorlar ins hicbiseycik olmaz
Bilmiyorum vala beraber kullanacaksin dedi doktor ama umarım yan etki filandirBu arada kan sulandırıcılar da ara kanama yapabilir diye duymuştum emin değilim tabi
Çok geçmiş olsun kötü düşünmeyin lütfen bu dönemlerde lekelenmeler olabilir diyorlardı inşallah tekrarlanmaz birdahaEvet kullanıyorum haftada bir düşük önleyici igne de kullaniyorum ama lekeden sonra az önce birkaç damla kan geldi iyice kötü oldum devam ederse acile gidecegim
Ben katıldım ancak mesaj yazamıyorum gruba
Sakın sakın yasak buradaki üyelikleri iptal ediyor yöneticilerMerhabalar, bi telegram kanalında mı toplansak acaba
Sildik tüh ya güzel olabilirdi oralardan yazışmakArkadaşlar silin grubu çok net kural buradaki üyeliğinizi kapatırlar aman diyim
Temmuz anneleri açmıştı telegram girenlerin hepsi banlandı kulüptenSildik tüh ya güzel olabilirdi oralardan yazışmakburdan takip etmek zor oluyor bazen
Ee bizi de banlarlarsa ne yaparızzzzTemmuz anneleri açmıştı telegram girenlerin hepsi banlandı kulüpten
Olsun napalım burdan devam
Burdan devam kuzum yapcak bisey yokEe bizi de banlarlarsa ne yaparızzzzhamile hormonlarım buna dayanamaaaazzzz
Günaydın çok güzel haberlerle gelirsiniz umarımGünaydın gebelik testlerimde 2 çizgi çıktı dün sabah yaptığım koyuydu akşam farklı bir markada idrarımı bekletmeden yaptım silik de olsa 2.çizgi çıktı, bu sabah doktoruma gideceğim kan testi için, umarım orada da çıkar ve aranıza katılırım, bugün 4+1 olacak bu günlerde öğrenen varsa betası kaçtı acaba
4 kasımdı sat, inşallahGünaydın çok güzel haberlerle gelirsiniz umarımsatınız ne zamandı