- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Hemen çıkıyorsa zaten artık beta yüksektir icini ferah tutbizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymissiz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmasi
Ben bitlisteyim kizlarKızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Ben Kuşadasındayım burası da doktor açısından küçük bir yer
Sizler nerelerdesiniz?
Biz liseli aşıklar gibiyiz doktor yasakladi iliskiyi oturup çekirdek citletiyoruzBi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedibiraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri
Bi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedibiraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyorBende de şişlik var. Hatta bugün göbeğime bakıp acaba benim kilom mu şişkinlik mi diye uzuuun bir dk geçirdimPeki çatlak kremi/yağı hakkında deneyimi/tavsiyesi olan var mı? Kaçıncı ayda başlamayı düşünüyorsunuz başlayacaksanız? İyi bir marka ya da yöntem var mı önlemek için acaba?
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyoryağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba
İstek bende çok var gece rüyamda gördümValla bende bir istek bir istek, durduk yerde aklıma geliyorama onun korunması lazım bil bakalım bizde ne yok bu akşam bir ekşın yaşarız normalde serbest oluyor ama yumuşak olacak ve sık olmayacak diyorlar. Risk varsa ilk 3 ay yasak
Ankaradayım benKızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Sizler nerelerdesiniz?
Trendyol da bakim seti gordum icinde hem krem hem yağ vardı alacağım sanırım gelecek aydan itibaren kullanmaya baslamamiz lazim sanırımAy çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyoryağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba
Ben haberim yokken bi kere yaptım ama keseyi görene kadar ara verdik şu an.Ha istek ne alemde dersen hormonlardandır büyük ihtimalle bende çokBi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedibiraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri
Markası neydi hatırlıyor musun acabaTrendyol da bakim seti gordum icinde hem krem hem yağ vardı alacağım sanırım gelecek aydan itibaren kullanmaya baslamamiz lazim sanırım
Trendyol da bakim seti gordum icinde hem krem hem yağ vardı alacağım sanırım gelecek aydan itibaren kullanmaya baslamamiz lazim sanırım
ben izmirdeyim 🖐Kızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Sizler nerelerdesiniz?
Valla o korkuyordu ama benden dolayı zorla yaptıkBi de bisey sorucam İlişki durumları nasıl ara verdiniz mi , dün doktorum İlişki serbest ama çok sık olmamak kaydıyla dedibiraz tedirgin oluyorum ister istemez biraz yüzeysel yaşıyoruz bu aralar bişeyleri
Ne için korunması gerekValla bende bir istek bir istek, durduk yerde aklıma geliyorama onun korunması lazım bil bakalım bizde ne yok bu akşam bir ekşın yaşarız normalde serbest oluyor ama yumuşak olacak ve sık olmayacak diyorlar. Risk varsa ilk 3 ay yasak
Valla bence genetik bişe zaten ama gene de bir ihtimal önlenebilir geliyor banaAy çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyoryağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba
Ben haberim yokken bi kere yaptım ama keseyi görene kadar ara verdik şu an.Ha istek ne alemde dersen hormonlardandır büyük ihtimalle bende çok
Lierac marka hem jel hem ampul halinde satiliyor yorumlari da gayet iyi alsak mi ne dersinizMarkası neydi hatırlıyor musun acaba
Valla o korkuyordu ama benden dolayı zorla yaptıkdoktora soracaktık ama unuttum. Bir sorun olmaz diye biliyorum riskli gebelik değil ise.
Ne için korunması gerek
Valla bence genetik bişe zaten ama gene de bir ihtimal önlenebilir geliyor bana