- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
İstanbul BeylikdüzüKızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızdaListe yapabilseydik iyi olurdu
Ben Kuşadasındayım burası da doktor açısından küçük bir yer
Sizler nerelerdesiniz?
Allah'ım 9 ay sonunda kapılardan sığmayacazzzzzBende de çok ödem var kızlar hatta hep üstüme biraz uzun giyip pantalonların düğmesi açık geziyorum
Ayhhh bu ben yeminlen benBende asiri karinda gaz oluyor valla gun icindede cok zorluyor gazi cikarmayinca sanci yapiyor resmen
Ben bir tek amh baktırdım özelde 654₺ verdim ve çok iyi bir hastanede değilkizlar ben hala yasadigim yerdeki saglik.ocaginda sistem olmamasindan oturu tahlil yaptiramiyorum. esimin gorevi dolayisiyla kucuk bir dogu ilindeyiz. Devlet hastanesnde randevu erkenden verilmedi. 10 aralik icin ozel hastaneden aldim randevu. 5 haftaligim. bu rutin tahlilleri ozelde yaptirsam sizce ortalama ne kdr fiyat cikar ? tahmininiz. var mi
Bende nivea kullaniyorum roll on olarak. deodrntta onu kullaniyodum fakat 2 3 gundur birakayim dedim sanki hamilelikten hormonlardan midir nedir soguk havada bile ter kokuyorum sanki.ter koku artisiniz oldu mu sizde de
Progestan kullanıyor musunuz muhtemelen yarın verirler olumsuz düşünmeyinKızlar ya ben de düşük tehlikesi var biliyorsun az önce bir damla kirmizi leke geldi. Yarin randevum var ama moralim cok bozuldu gecen hafta da boyle olmuştu
çok geçmiş olsun aksatmayın kontrolleriMerhaba arkadaşlar ben de inşallah ağustos ayında anne olacağım. Bugün 2.kontrolüme gittim kan verdim kese karından minicik göründü. Doktor kan değerlerimde sıkıntı olduğunu ve iki hafta sonra da aynı devam ederse hematolojiye yönlendireceğini söyledi. Durumum hamilelikle ilgili değilmiş ama hamilelik de bu durumu olumsuz etkileyebilirmiş sanırım. Var mı böyle bi sıkıntı yaşayan (aylardır demir ilacı kullanıyorum bu arada kansızlık değilmiş bahsettiği pıhtı hücrelerimin sınırda olmasıyla ilgiliymiş)
Çok teşekkür ederim, kullanıyo musunuz peki demir ilacı, değeriniz neydi 4 tü benim en sonBen
çok geçmiş olsun aksatmayın kontrolleriBende demir eksikliği var ama ekstra ilaç vermediler henüz
Bir de siz neden progestan kullanıyorsunuz acaba onu ne için verdi doktor, bana folikasit dışında bir şey vermedi deBen
çok geçmiş olsun aksatmayın kontrolleriBende demir eksikliği var ama ekstra ilaç vermediler henüz
Regenesis max vitamin kullanıyorum içinde 14 mg Demir var , önümüzdeki hafta rutin tahlilleri yaptıracağım sağlık ocağına ona göre ekstra verir sanırımÇok teşekkür ederim, kullanıyo musunuz peki demir ilacı, değeriniz neydi 4 tü benim en son
benim geçen hafta sabah çok ince bi kahverengi akıntı gelmişti ama böyle sarı akıntıyla karışık doktora gittim progestan verdi önlem amaçlı sabah akşam fitil kullandım hala devam ediyorum bi daha gelmedi lekelenmeBir de siz neden progestan kullanıyorsunuz acaba onu ne için verdi doktor, bana folikasit dışında bir şey vermedi de
Progestan kullanıyor musunuzKızlar ya ben de düşük tehlikesi var biliyorsun az önce bir damla kirmizi leke geldi. Yarin randevum var ama moralim cok bozuldu gecen hafta da boyle olmuştu
Anladım inşallah tekrarlamaz sağlıklı bir gebelik diliyorumbenim geçen hafta sabah çok ince bi kahverengi akıntı gelmişti ama böyle sarı akıntıyla karışık doktora gittim progestan verdi önlem amaçlı sabah akşam fitil kullandım hala devam ediyorum bi daha gelmedi lekelenme
Bende göründüSelam kızlar ben de yarın gideceğim doktora 4+3 görünüyor uygulamada. Ama aşırı bir mide yanmam var normal midir?
Hepimize insallahAnladım inşallah tekrarlamaz sağlıklı bir gebelik diliyorum
Evet kullanıyorum haftada bir düşük önleyici igne de kullaniyorum ama lekeden sonra az önce birkaç damla kan geldi iyice kötü oldum devam ederse acile gidecegimProgestan kullanıyor musunuz muhtemelen yarın verirler olumsuz düşünmeyinBen sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorum
Progestan, düşük önleyici haftalik igne ve kan sulandirici kullaniyorum ayrica folik asitte var tabiiProgestan kullanıyor musunuz