2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ne güzel tayt giyebiliyorsunuzz iş yerinde klasik giyim sorunsalı var durunamıyorum pantalonlarla en iyisi bol bol elbise almak bu arada bugün trendyolmilladan bakmıştım güzel salaş elbiseler var. Benim en yakın arkadaşım 6 aylık hamile hep kıyafetlerini xxl alarak geçirdi

BEn kapalıyım. valla bu giyim işi zor taytı evde giyerim de dısarda olmaz. artık bol palazzo pantolonlar elbiseler falan idare edecez

Elbise en rahatı olur aslında efil efil gerçi kış üşütmekte olmaz ne bileyim pantolon iyice sıkıyor beni

Kızlar trendyolda pantolon belini büyüten garip bişey var .Hamileler için yapılmış.bel genişletici diyor .Şans vereceğim sanırım bende ,deneyeceğim

İlk 3 ay normal diyor herkes.Ama iş yerinde gerçekten çok zorluyor .Her an uyuyabilecek bi köşe ararken buluyorum kendimi.kızlar şişkinlik durumunuz nasıl? Ben her öğünden sonra balona dönüyorum
Bende asiri karinda gaz oluyor valla gun icindede cok zorluyor gazi cikarmayinca sanci yapiyor resmen

kizlar ben hala yasadigim yerdeki saglik.ocaginda sistem olmamasindan oturu tahlil yaptiramiyorum. esimin gorevi dolayisiyla kucuk bir dogu ilindeyiz. Devlet hastanesnde randevu erkenden verilmedi. 10 aralik icin ozel hastaneden aldim randevu. 5 haftaligim. bu rutin tahlilleri ozelde yaptirsam sizce ortalama ne kdr fiyat cikar ? tahmininiz. var mi

Bende de şişlik var. Hatta bugün göbeğime bakıp acaba benim kilom mu şişkinlik mi diye uzuuun bir dk geçirdim Peki çatlak kremi/yağı hakkında deneyimi/tavsiyesi olan var mı? Kaçıncı ayda başlamayı düşünüyorsunuz başlayacaksanız? İyi bir marka ya da yöntem var mı önlemek için acaba?

Sistem ne zaman gelir hic bisey demiyorlar mı
Özelde yüksek tutar muhtemelen
Dün benim de özelde doktorum sağlık ocağında yaptır rutinlerini burada pahalı olur dedi
Devlet içinde acaba bi gitseniz aradan alma durumları vs olabiliyor bazen randevu bulamadım ağrım var gebeyim falan deseniz

tahlilleri bilemiyorum ama ben dün izmirde bir hastanede muayene oldum ve kan tahlili verdim 650 TL gibi bişey çıkmıştı tabi yaşadığınız yerin ortalama fiyatlarına göre de değişeceğini düşünüyorum

bizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymis siz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmasi

Kızlar herkes nerede yaşıyor? Yakın olduklarımız var mıdır aramızda Liste yapabilseydik iyi olurdu
Ben Kuşadasındayım burası da doktor açısından küçük bir yer
Sizler nerelerdesiniz?

anladim evet degisebilir ama hani ortalama bi fiyat merak etmistm sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…