2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
kizlar ben hala yasadigim yerdeki saglik.ocaginda sistem olmamasindan oturu tahlil yaptiramiyorum. esimin gorevi dolayisiyla kucuk bir dogu ilindeyiz. Devlet hastanesnde randevu erkenden verilmedi. 10 aralik icin ozel hastaneden aldim randevu. 5 haftaligim. bu rutin tahlilleri ozelde yaptirsam sizce ortalama ne kdr fiyat cikar ? tahmininiz. var mi
Ben bir tek amh baktırdım özelde 654₺ verdim ve çok iyi bir hastanede değil

Kızlar ya ben de düşük tehlikesi var biliyorsun az önce bir damla kirmizi leke geldi. Yarin randevum var ama moralim cok bozuldu gecen hafta da boyle olmuştu

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah ağustos ayında anne olacağım. Bugün 2.kontrolüme gittim kan verdim kese karından minicik göründü. Doktor kan değerlerimde sıkıntı olduğunu ve iki hafta sonra da aynı devam ederse hematolojiye yönlendireceğini söyledi. Durumum hamilelikle ilgili değilmiş ama hamilelik de bu durumu olumsuz etkileyebilirmiş sanırım. Var mı böyle bi sıkıntı yaşayan (aylardır demir ilacı kullanıyorum bu arada kansızlık değilmiş bahsettiği pıhtı hücrelerimin sınırda olmasıyla ilgiliymiş)

Evet canım terleme artıyor. Ve evet sticksizlikten kokuyor olabilirsin 😂
Bende nivea kullaniyorum roll on olarak. deodrntta onu kullaniyodum fakat 2 3 gundur birakayim dedim sanki hamilelikten hormonlardan midir nedir soguk havada bile ter kokuyorum sanki.ter koku artisiniz oldu mu sizde de

Kızlar ya ben de düşük tehlikesi var biliyorsun az önce bir damla kirmizi leke geldi. Yarin randevum var ama moralim cok bozuldu gecen hafta da boyle olmuştu
Progestan kullanıyor musunuz muhtemelen yarın verirler olumsuz düşünmeyin 🙏🏻🙏🏻 Ben sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorum

Ben
Merhaba arkadaşlar ben de inşallah ağustos ayında anne olacağım. Bugün 2.kontrolüme gittim kan verdim kese karından minicik göründü. Doktor kan değerlerimde sıkıntı olduğunu ve iki hafta sonra da aynı devam ederse hematolojiye yönlendireceğini söyledi. Durumum hamilelikle ilgili değilmiş ama hamilelik de bu durumu olumsuz etkileyebilirmiş sanırım. Var mı böyle bi sıkıntı yaşayan (aylardır demir ilacı kullanıyorum bu arada kansızlık değilmiş bahsettiği pıhtı hücrelerimin sınırda olmasıyla ilgiliymiş)
çok geçmiş olsun aksatmayın kontrolleri 🙏🏻 Bende demir eksikliği var ama ekstra ilaç vermediler henüz

Çok teşekkür ederim, kullanıyo musunuz peki demir ilacı, değeriniz neydi 4 tü benim en son
Regenesis max vitamin kullanıyorum içinde 14 mg Demir var , önümüzdeki hafta rutin tahlilleri yaptıracağım sağlık ocağına ona göre ekstra verir sanırım

Bir de siz neden progestan kullanıyorsunuz acaba onu ne için verdi doktor, bana folikasit dışında bir şey vermedi de 🌸
benim geçen hafta sabah çok ince bi kahverengi akıntı gelmişti ama böyle sarı akıntıyla karışık doktora gittim progestan verdi önlem amaçlı sabah akşam fitil kullandım hala devam ediyorum bi daha gelmedi lekelenme 🙏🏻

benim geçen hafta sabah çok ince bi kahverengi akıntı gelmişti ama böyle sarı akıntıyla karışık doktora gittim progestan verdi önlem amaçlı sabah akşam fitil kullandım hala devam ediyorum bi daha gelmedi lekelenme 🙏🏻
Anladım inşallah tekrarlamaz sağlıklı bir gebelik diliyorum 🙂

Progestan kullanıyor musunuz muhtemelen yarın verirler olumsuz düşünmeyin 🙏🏻🙏🏻 Ben sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorum
Evet kullanıyorum haftada bir düşük önleyici igne de kullaniyorum ama lekeden sonra az önce birkaç damla kan geldi iyice kötü oldum devam ederse acile gidecegim

X