2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım suyu az içersen de kurursun ne durumda su tuketimjn ?
Ay çatlak için lierac iyi diye biliyorum ama kullanmaya üşeneceğim bir seçenek galiba.Sürekli sür Allah sür ben pek uğraşmayabilirim.Benim de vücudum çok kurudu aslında.Resmen göbeğim pul pul dökülüyor 🫠 yağ alsam ve kullansam iyi gelir mi acaba

bizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymis😣 siz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmas
Normal tahlilleri bilmiyorum fakat kan tahlili özelde 380 demişlerdi poliklinikte 160a yaptırdım tek tahlil yapan yerlerde daha uygun oluyor öyle bir alanınız varsa

Kızlar benimde dudaklarım aşırı kabuk bağlıyo nemlendirsemde geçmiyor öneriniz var mı birde deodarant konusunda varsa çok sevinirim içerikleri içime sinmiyor

Dudak koruyucular baya nemlendiriyor canım onları deneyebilirsin. Ha bir de farmasinin çay ağacı yağı kremi efffsane 🥰
İçeriği temiz olsun istiyorum ama bi yandan da çok pimpirik yapmak da istemiyorum.Roll-on önerin var mı peki 🥹

Canım yillardir rexona kullanırım onu degistiremem sanırım ya başka hiçbir üründe onun performansını bulamadım ve ter kokusundan neffret ederim yapacak bişey yok 🤗
İçeriği temiz olsun istiyorum ama bi yandan da çok pimpirik yapmak da istemiyorum.Roll-on önerin var mı peki 🥹

Enfeksiyon riskini minimum yapmak için kuzum , son aylarda da erken doğuma sebep olabiliyor spermdeki maddeler aman deyim 😂
Son aylar için biliyordum da, şuan için bilmiyordum. Spermden enfeksiyon kapılmaz ki ama sanki? Enfeksiyon kapmak için açık yara olması gerek sanki ve kişide enfekte etmesi için virüs bakteri vs gerek mantıken

Canım yillardir rexona kullanırım onu degistiremem sanırım ya başka hiçbir üründe onun performansını bulamadım ve ter kokusundan neffret ederim yapacak bişey yok 🤗
Evet ter kokup iğrenmektense sende haklısın 👍🏻

Bende nivea kullaniyorum roll on olarak. deodrntta onu kullaniyodum fakat 2 3 gundur birakayim dedim sanki hamilelikten hormonlardan midir nedir soguk havada bile ter kokuyorum sanki.ter koku artisiniz oldu mu sizde de

X