2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Vitamin emilimi azalıyor kafein den ötürü doğru icmemk lazım
Evet evet biliyorum.Çok haklısınız inşallah yavaş yavaş bırakacağım bende bi keseyi görürsem heralde iyice vicdanım sızlar.Sigarayı bıraktım öğrenir öğrenmez,o yüzden kahve için biraz kendime fırsat verdim

Demlemeye üşeniyorum muhtemelen evde demleyen olsa asla bırakamazdım eşimde hic sevmez normalde de içmez , misafirliğe gidince vs içerdim bende hep

Valla ben yürüyen demlik olarak geziyordum işte ayrı akşam evde ayrı içerdim mecburen bıraktım ama hasret kaldım
Bende içiyorum üstüne bi bardak da kahve içiyorum
Valla birakanlara helal olsun diyorum sanırsam ben birakmam ama azaltabilirim suan azaltmis halim gunde 4 bardak ileriye donuk 2 ye dusururum insallah Allahtan kahve sevdam yok ikisi olsa zor olurdu herhalde

Valla bu is nasil olcak bilmiuorum calisanlar icin bugun boş günüm evdeyim iste ne yacağım bakalım birde benim degerim sizler kadar daha yukselmedi dün 206 dı. Salı günü vereceğim tekrar nasipse
İlk 3 ay normal diyor herkes.Ama iş yerinde gerçekten çok zorluyor .Her an uyuyabilecek bi köşe ararken buluyorum kendimi.kızlar şişkinlik durumunuz nasıl? Ben her öğünden sonra balona dönüyorum

Hemde nasıl uyuyorum. Eşimi ve oğlumu kapıdan uğurlayıp cumburlop yatağa koşuyorum

Bende kız hissediyorum yaa. Kızım da kızım diyorum ama bakalım hayırlısı inşallah erkekse darılmıyordur bana

Benimde bugun beta 39.4 cıktı daha yeni bugun yine kan verdim idrar testi verdim Doktor kese için 2-3 gün içinde kadın doğuma gitmemi söyledi teyzoslar sizce erken degil mi daha belli olur mu Bide beta için her gün nasıl takip ediyorsunuz acilde mi veriyorsunuz kan merak ettim bende gidicem de kese görünene kadar

İlk 3 ay normal diyor herkes.Ama iş yerinde gerçekten çok zorluyor .Her an uyuyabilecek bi köşe ararken buluyorum kendimi.kızlar şişkinlik durumunuz nasıl? Ben her öğünden sonra balona dönüyorum
Karnım şiş her yerim şiş hissediyorum hamilelikten önce 55 kiloydum 54.5 gösteriyor tartı suan ama yemeği kesmedim ve çok şişim hic anlamadım bisey ,karnımda davul gibi 3-4 aylık gibi duruyo

hayırlı olsun,Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Kese için erken bence.Ben 526da bile göremedim.1000lerin üstüne çıktığında görünüyor dediler.Kan işini de ben beklemek çok zor olduğu için genelde özelde acilde verdim.Devlet hastanesinde 24 saatte çıktı sonuç.Ama devletin acilini bilemiyorum her gün vermenize gerek yok sanırım 2-3 gün arayla verseniz yeter

İlk kanı nerde verdiysen aynı saatte ve aynı yerde artışı takip et. 3000 leri gördüğünde kese görünür. Ona göre gidersin cnm

Karnım şiş her yerim şiş hissediyorum hamilelikten önce 55 kiloydum 54.5 gösteriyor tartı suan ama yemeği kesmedim ve çok şişim hic anlamadım bisey ,karnımda davul gibi 3-4 aylık gibi duruyo
Ayy benim 5 aylık gibi şişiyor.Taytlarımın bacakları sıkıyor o kadar ödem topladım ki daha şimdiden.E biz 7-8 aylık olunca heralde havalanıp uçarız

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşAllah bencede erken ya şimdi gitsem ne yapıcak ki göremiycek zaten keseyi dün kü betam bu sonucu verdi pazar aksamı yine gidip veririm acilde oluyosa canım ya da pazartesi normale giderim Özele kese belli olduktan sonra baslıycam bakalım hayırlısıyla keseyi bi görelim Teşekkür ederim bilgiler için

Rica ederim İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Bende de çok ödem var kızlar hatta hep üstüme biraz uzun giyip pantalonların düğmesi açık geziyorum
En azından pantolon giyebiliyorsun ne güzel .Ben sadece elbise ve tayt giyebiliyorum.pantolon patlayacak kadar sıkıyor ,o da vicdanımı parçalıyor sıkınca hamile pantolonu almayı bile düşündüm

Ayy benim 5 aylık gibi şişiyor.Taytlarımın bacakları sıkıyor o kadar ödem topladım ki daha şimdiden.E biz 7-8 aylık olunca heralde havalanıp uçarız
Hiç bir pantolonuma giremiyorum sadece tayt hamilelik taytla geçecek belli oldu
Daha bunun ilk baharı vs var

Hiç bir pantolonuma giremiyorum sadece tayt hamilelik taytla geçecek belli oldu
Daha bunun ilk baharı vs var
Tayt benim de kurtarıcım oldu Valla şimdiden fiyatlar da uygunken yazlık hamile taytı ,elbisesi,tişörtü vs alacağım ben sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…