- Konu Sahibi ffestinalente
Amin inşAllahRica ederim İnşallah herşey gönlünüzce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşAllahRica ederim İnşallah herşey gönlünüzce olsun
Bende asiri karinda gaz oluyor valla gun icindede cok zorluyor gazi cikarmayinca sanci yapiyor resmenİlk 3 ay normal diyor herkes.Ama iş yerinde gerçekten çok zorluyor .Her an uyuyabilecek bi köşe ararken buluyorum kendimi.kızlar şişkinlik durumunuz nasıl? Ben her öğünden sonra balona dönüyorum
Regliden kaç gün önce acaba bu sonuç?Selam kizlaaar ben de aranızdayim artik sağlıkla kucagimiza alırız inşallah Hcg değeriniz kaç çıktı benim 26
Kızlar trendyolda pantolon belini büyüten garip bişey var .Hamileler için yapılmış.bel genişletici diyor .Şans vereceğim sanırım bende ,deneyeceğim
Regl tarihimden 3 gün sonrası çıkmıştıRegliden kaç gün önce acaba bu sonuç?
Ahahaha az önce ona bakiyordum ben de sanırım sipariş vereceğim şişkinlik hepimizde var yaaKızlar trendyolda pantolon belini büyüten garip bişey var .Hamileler için yapılmış.bel genişletici diyor .Şans vereceğim sanırım bende ,deneyeceğim
Keşke hep sabahki gibi kalsa.Yemek yemeye korkar oldumayni sorun bende de var siskinlikten patlicam. sabahlari karnim inik oh diyorum tamam ama.oglen aksam 4 aylik hamile.gibiyim
İlk kullanan deneyimlerini bizimle de paylaşsınAhahaha az önce ona bakiyordum ben de sanırım sipariş vereceğim şişkinlik hepimizde var yaa
Sistem ne zaman gelir hic bisey demiyorlar mıkizlar ben hala yasadigim yerdeki saglik.ocaginda sistem olmamasindan oturu tahlil yaptiramiyorum. esimin gorevi dolayisiyla kucuk bir dogu ilindeyiz. Devlet hastanesnde randevu erkenden verilmedi. 10 aralik icin ozel hastaneden aldim randevu. 5 haftaligim. bu rutin tahlilleri ozelde yaptirsam sizce ortalama ne kdr fiyat cikar ? tahmininiz. var mi
tahlilleri bilemiyorum ama ben dün izmirde bir hastanede muayene oldum ve kan tahlili verdim 650 TL gibi bişey çıkmıştı tabi yaşadığınız yerin ortalama fiyatlarına göre de değişeceğini düşünüyorumkizlar ben hala yasadigim yerdeki saglik.ocaginda sistem olmamasindan oturu tahlil yaptiramiyorum. esimin gorevi dolayisiyla kucuk bir dogu ilindeyiz. Devlet hastanesnde randevu erkenden verilmedi. 10 aralik icin ozel hastaneden aldim randevu. 5 haftaligim. bu rutin tahlilleri ozelde yaptirsam sizce ortalama ne kdr fiyat cikar ? tahmininiz. var mi
bizden kaynakli degil diyorlar acikcasi onlarada ayri sinir oldum. sali gittim.yok persembe aradim gene yoktu. artik biraktim bende haftayada gelmezse artik mecbur ozelde yaptirayim canim devlet hastanesini dogru diyorsun haftaici olmadi sali carsmba dedigini denemeye calisayim. gercekten bu seyler icin yasadiniz il cok cok onemliymis siz beta degeri dedikce ben acaba hamilemiyim degil miyim bile bilemiyorum diyorum stresleniyorum...tek guvendgm sey idrar testinde ikinci cizginin 6 7 saniye icinde cok net cikmasiSistem ne zaman gelir hic bisey demiyorlar mı
Özelde yüksek tutar muhtemelen
Dün benim de özelde doktorum sağlık ocağında yaptır rutinlerini burada pahalı olur dedi
Devlet içinde acaba bi gitseniz aradan alma durumları vs olabiliyor bazen randevu bulamadım ağrım var gebeyim falan deseniz
anladim evet degisebilir ama hani ortalama bi fiyat merak etmistm sagoluntahlilleri bilemiyorum ama ben dün izmirde bir hastanede muayene oldum ve kan tahlili verdim 650 TL gibi bişey çıkmıştı tabi yaşadığınız yerin ortalama fiyatlarına göre de değişeceğini düşünüyorum