Vayy 1 kere hatırlamyrm ben günümde olayımGunumde regl oldum bilginize
Aynen de öyle canimmAma burası daha genel bir başlık anladığım kadarıyla ay olarak değil de 2022 içinde planyanlar içino yüzden sevdim ben
Tek bir aya bağlayıp strese de girmiyoruz hehe
Başliği o şekilde bende görup girdimde altıni okuyunca Kasım ayı bat tarihi isteniliyor bunun için ayrı topik var yani. Onun dışında büyük ihtimal bende 2022 nin bilmem hangi ayında gebelik olur diye umut ediyorumAma burası daha genel bir başlık anladığım kadarıyla ay olarak değil de 2022 içinde planyanlar içino yüzden sevdim ben
Tek bir aya bağlayıp strese de girmiyoruz hehe
Doğrudur canım 2022 Kasım ayındaki bat tarihimi bilmiyorum ben elendimBen 2022 baz almstm aslında
Benim saat gibi tikir tikirVayy 1 kere hatırlamyrm ben günümde olayım
Ins cnm cok üzüldüm sizin için.insalah tez zamanda müjdeyi alirsiniz8 yıldır korunmuyoruz iki gebelik nasip oldu sadece …arka arkaya bebeklerim olsun diye hayal kurarken evlat acısı yaşadım ins gebe kalırız hepimiz ve sağlıkla huzurla mutlulukla büyümelerini de görürüz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Bende 2 aydır deniyorum 33 yaşındayım 9 yaşında kızım var zamanı geçti derken yine niyetine girdik allahım. Nasip ederse insallah30 yaş sendromu mu bubende 28 yasındaym. 30 lara gelmeden olsun dedm, 2.yi dusunuyorz nasipse ne zaman olursa artık. Gecen ay fos çıktı suan regl oldm onumuzdekı ay devam
Hayrlısı isteyen herkese nasip olur inşallahBende 2 aydır deniyorum 33 yaşındayım 9 yaşında kızım var zamanı geçti derken yine niyetine girdik allahım. Nasip ederse insallah
Benim bata 3 gün kaldı ama belirtilerin en alasını yaşıyorum sankiNapysnz kızlar nasıl gidiyor hummalı çalışmalar belirtilerbende tık yok da sizi merak ettim
Benide ekler misin..bat 10 kasımSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6)H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Benide ekler misin cnm bat 10 kasımBat tarihlerinizi yazarsanız o şekilde eklerim
Bende pcosluyum canım yumurtlama görüyorum.d vitamini vs. İle artık 28 30 günde adet olmaya başladım 4 aydırBiliyorum canım ben ebeyim zatenbende pcos var yanı vardı suan ne durumda bilmiyorum diyete başladım stresten baya bi kilo alımı oldu diye soğan suyu yaptım 3 ay çok iyi geldi benim adetlerim çok sancılı olurdu bayılırdım yanı kaç defa oldu hemde ama 3 ay kullandım sancısız adet geçirdim ne kadar güzeldi ovulasyon testi kullandım iki ay ilkinde gördüm yumurtlama ve çatlama ikincisinde aldığım testler bozuk çıktı bu ay da kullanıyorum göremedim yumurtlama nasip artık yapacak bir şey yok zaten her ay yumurtlama olmuyor kadınlarda belki ondan belki pcos dan bilemedim bakalım yapmaya devam ediyorum bazı kişiler adete bir gün kala bile yumurtladigini söylüyor ♀Önümüzdeki ayda denemelere devam edeceğim eger olmazsa adet görürsem doktora gideceğim 1 sene dolmuş olmuyor ama ben hormon testlerimi yaptırmak istiyorum amh fsh falan onları çok merak ediyorum birde pcos ne durumda ona baktırmak icin bakalım hayırlısı dualarını bekliyorum canım
İkinci olacak sennde sanrm. Benmde oyle olacak nasipse. Hep ılkındeki belırtıleri yasatıyorm kendıme psıkolojk olarak ama yokBenim bata 3 gün kaldı ama belirtilerin en alasını yaşıyorum sankihangi belirtiyi istiyorsan var şu an ( ama tabi adet ben geliyorum diyor bence,)
Evet nasip olursa 2. Olacakİkinci olacak sennde sanrm. Benmde oyle olacak nasipse. Hep ılkındeki belırtıleri yasatıyorm kendıme psıkolojk olarak ama yok
Bende öyleEvet nasip olursa 2. OlacakKesinlikle ya sürekli belirti yaşıyorum adete yakın hele mahvoluyorum
Di mi ya ben ikinciyi çok istediğimden bile emin değildim ama bi heyacan Bi bekleyiş baya baya kaptırdım kendimiBende öyleikincide böyle olmam sanıyordum olursa olur olmazsa Aşlah evdekıne saglık versn dyordum ama insan bekleyince meraklanıyor demekki
Sanırım reglden sonra Bi kontrole gideceğim kasık ağrım çok fazla oluyor Bi de sarımsı akıntım var enfeksiyon kaynaklı heralde bulantı vücut ağrısın ararsan varşu an senin bat ne zamanDi mi ya ben ikinciyi çok istediğimden bile emin değildim ama bi heyacan Bi bekleyiş baya baya kaptırdım kendimi