Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusunda bebesi 2 yaşında olup hala doğum sonrası aldığı kilolari veremeyen bir ana olarak ben susma hakkımı kullanyrm. 46 kilo ne zaman olmstm inan hatırlamyrm
Takıntılı olmanın avantajları aslında normalde benim kilom civarında olunca kilo vermek çok daha zorlaşır ama kafaya konunca yapılamayacak bir şey yok öyle diyim , fakat önce istemek önemli. Aslında en önemlisi de hangi kiloda rahat ve en mutluysanız onu hedeflemek

Bende adet oldum. Pazartesi dr kontrolüm var. Bakalım ne olacak.

Beni de ekleyin listeye bat 14 kasım

Bat 20 kasım aşılama olacağım bu ay inşallah 2022 ye bebekle gireriz hepimizzz

Bat 18 Kasım yumurtlama donemındeym suan emınm agrılar işaretler akıntı vs o yonde. Şu 2 3 gunu degerlendrcem artık sonrasına bakacaz 20 gun yokum sehir dısına cıkıcam 3 gune ne olursa artık nasip

Beni de ekler misiniz.Bat 14 kasim.2 yasinda kızım var ben de ikinciyi düşünüyorum bakalimm

Kizlar yumurtama donemi bir seffaf akinti oluyor ya o geldikten sonra mi yumurta catliyor

Kizlar yumurtama donemi bir seffaf akinti oluyor ya o geldikten sonra mi yumurta catliyor
Benimde bat 14 Kasım canim 26sjnda akıntı gelmeye başladı iki gündür de kasık ağrım vardi 3 gün değerlendirdim bende ama çatladı mi hiç bir bilgim yok kısmet

KASIM Ayı Topiği arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…