Gözünüz aydınKizlar eski mesajlara baktım da neler yaşamışım öyle rabbim çok şükür dün pozitif görmeyi nasip etti sağlıkla kucağıma gelir ins dileyen herkesin kucağı dolsun ins
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğiniz oğlunuz kaç yasindaydiSayfayı iyi yonetemedim lütfen kirilmayin arkdslar. Oğluma hamile iken son aylari yaza gelmişti ve bir daha olmaz inşallah diye dua ediyordum.
Bugün reglimin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen yazlıkta oldgmz için test yapamamstm.
Bugünde diş randevum vardı ve merkeze geldim. Dedim dolgu yenilemdn önce test yapayım ve sonucc hiç ama hiç beklemiyordum silik çizgi olmadan pozitif.
Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin benim ve siz güzel anne adayları için. Hepimize hayırlı zamanda gelsin mis kokulularmz.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğiniz oğlunuz kaç yasindaydi
Aminn inşallah benim de ikinci 4 yaşında bir oğlum var benim de ikinciye oğlum geliyorÇok teşekkür ederim8 Ağustosta 3 olacak ablası. Sizin ilk mi siz de sağlıkla kucaginza alin inşallah
Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur inşallahAminn inşallah benim de ikinci 4 yaşında bir oğlum var benim de ikinciye oğlum geliyor
Canım kullanıota hamile kaldın mıHanimlar günaydinPrefertil jel kullanıp gecikme yaşayanlar oldu mu aranızda bu jel ile hamile kalan kalmayan fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır malesefCanım kullanıota hamile kaldın mı
Merhaba. Kaplamalar hamilelikte sorun oldu mu acaba? Bir de kaç yıldır kullanıyorsunuz?Zirkonyum kaplama ile diş estetiği yaptırmıştım, dişlerimde hep kanal tedavisi varsinir yok hiç üstlerde, inş bir sorun çıkmaz ama tekrardan bir gideyim iyi hatırlattınız
Ah yeter ki böyle sorunlar olsun, tedavi edilebilir… Bir de benim anksiyetem de vardı, sadece psikolog ve psikiyatrist ile görüşüyordum B-12 eksikliği anksiyete yapıyormuş