Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Di mi ya ben ikinciyi çok istediğimden bile emin değildim ama bi heyacan Bi bekleyiş baya baya kaptırdım kendimi
Bende öyle inan. Eşim okadar ısrar etti konuştu ki tamam dedm en sonunda ben istekli degldm sorsan ama ilkinde nasl heyecanlı bir bekleys varsa şuanda da öyle oldum. Bu ay da bisey olmaz da onumuzdeki aya bakıcam Bende artık bakalm cok gecmeden olur ınsallah. 3 yasnda bir oğlum var yaş aralıkları cok ıyı olacak bu aralar hamıle kalabılrsem dye de dusunuyorm. Hayrlısı bakalm

Mrba kızlar bende 2 düşük sonrası hamile kalmayı hemen istiyodum ama doktorum en az 3 yada 4 ay bekle dedi 7 ekimde kürtaj oldum ocak ayında çalışmalara başlamayı düşünüyorum ilk adeti gördükten sonra düşük sebebim araştırılıcak bakalım hakkımızdan hayırlısı Rabbim Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere çok bekletmeden versin inşallah benim de 4.5 yaşında oğlum bu zamanlar olursa 5 yaş olacak bizimde inşallah

Kizlar kizimda cok koti gebelik yasadim.Ikinci beni korkutmuyor degil.Umarim bu iyi gecer nasip olsun da insallah cok kotu olmam.Sizce iyi anlamda fark var mi?

Merhabalar ben 5 aylık evliyim bu ay düşünmeye başladım. Beni de ekler misiniz? Bat 25 kasım

Kizlar kizimda cok koti gebelik yasadim.Ikinci beni korkutmuyor degil.Umarim bu iyi gecer nasip olsun da insallah cok kotu olmam.Sizce iyi anlamda fark var mi?
Bnde öyle ilkinde çok çektim. Yalancı sancılar kanamalar ilk 4 ay mide bulantısı 6 kilo vermstm.
Suan 2.yi dusunuyorm gözüm korkmuyor degıl ama nasip bakalm ne olur nasıl olur. Insallah cok bekletmeden gelir bebişler. Guzel gecer hersey

Insallah güzel geçer bu sefer.Hayirla saglikla gelsin hepimizin bebisleri insallah

Bizde planliyoruz 3 aydir.insaalah bu ay hayirli haberleri bu ay alirim.

İyigeceler bende yeni geldim bu foruma benimde 1 oğlum var 2. Yi düşünüyorum ama henüz calışmalara baslamadık aralık gibi düşünüyorum Rabbim nasip ederse ama cesaret edemiyorum hala oğlum henüz 14 aylık cesaret bulmak için sizlere katılmak istedim nasipse 2022 de hamilelik düşünüyorum bat 21 kasım

Oğlanın huyu suyu nasıl beraber büyürler ya kendinde o gücü görüyorsan

Bizim de böyle bir isteğimiz var ama iki seneden beri olmuyor bi türlü bilemiyorum ekler misiniz beni de?belki çocuklu kolay hamile kalan grubuna katılırsam bir umut olur mu olur..smear testi dışında kontrollerimizi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyor yani sebepsiz interfilite var ama üzerinden zaman geçti bilemiyorum tekrar yaptırmalı mıyım hormon testleri vs önerisi olanlar varsa açığım..

Ne kadar zaman gectı ki canm. Tabiiki hormonlar vs önemli

Bir problemin yoksa preseed jel denemeni öneririm.
İlk bebeğime onla gebe kalmıstım bende. Araştırırsan gorursun kullanan ve sonuc alan cok kişi var

Ne kadar zaman gectı ki canm. Tabiiki hormonlar vs önemli

Bir problemin yoksa preseed jel denemeni öneririm.
İlk bebeğime onla gebe kalmıstım bende. Araştırırsan gorursun kullanan ve sonuc alan cok kişi var
Hormon testlerimin üzerinden yıl geçmişti doktorum geçmiş testlere bakarak yorumladı üzerine test istemedi tekrar. kendisi yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay femara ve çatlatma iğnesi ile tedavi uyguladı yine olmadı sonraki ay hsg çekti üç ay kadar olması gerek sonuçlar tertemiz dedi. Olmadı. Olmazsa gel aşılama konulaşım dedi üç aydan fazla geçti ama ben gitmedim. Bahsettiginiz jeli araştıracagim teşekkürler..siz ne kadar zaman içinde hamile kalabildiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…