Bende öyle inan. Eşim okadar ısrar etti konuştu ki tamam dedm en sonunda ben istekli degldm sorsan ama ilkinde nasl heyecanlı bir bekleys varsa şuanda da öyle oldum.Di mi ya ben ikinciyi çok istediğimden bile emin değildim ama bi heyacan Bi bekleyiş baya baya kaptırdım kendimi
Hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere çok bekletmeden versin inşallahBende öyle inan. Eşim okadar ısrar etti konuştu ki tamam dedm en sonunda ben istekli degldm sorsan ama ilkinde nasl heyecanlı bir bekleys varsa şuanda da öyle oldum.Bu ay da bisey olmaz da onumuzdeki aya bakıcam Bende artık bakalm cok gecmeden olur ınsallah. 3 yasnda bir oğlum var yaş aralıkları cok ıyı olacak bu aralar hamıle kalabılrsem dye de dusunuyorm. Hayrlısı bakalm
Amin insallah herkese nasip olsun o guzel duygularHayırlısı Rabbim tüm isteyenlere çok bekletmeden versin inşallahbenim de 4.5 yaşında oğlum bu zamanlar olursa 5 yaş olacak bizimde inşallah
Amin inşallahAmin insallah herkese nasip olsun o guzel duygularsizinde tam zamanı
Sagolunn ❤Tabi kii hos geldinmaşallah kiziniza da
Merhabalar ben 5 aylık evliyim bu ay düşünmeye başladım. Beni de ekler misiniz? Bat 25 kasımSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6)H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20)Kaderr27 14 Kasım
Bnde öyle ilkinde çok çektim. Yalancı sancılar kanamalar ilk 4 ay mide bulantısı 6 kilo vermstm.Kizlar kizimda cok koti gebelik yasadim.Ikinci beni korkutmuyor degil.Umarim bu iyi gecer nasip olsun da insallah cok kotu olmam.Sizce iyi anlamda fark var mi?
Insallah güzel geçer bu sefer.Hayirla saglikla gelsin hepimizin bebisleri insallahBnde öyle ilkinde çok çektim. Yalancı sancılar kanamalar ilk 4 ay mide bulantısı 6 kilo vermstm.
Suan 2.yi dusunuyorm gözüm korkmuyor degıl ama nasip bakalm ne olur nasıl olur. Insallah cok bekletmeden gelir bebişler. Guzel gecer hersey
Bizde planliyoruz 3 aydir.insaalah bu ay hayirli haberleri bu ay alirim.Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6)H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20)Kaderr27 14 Kasım
Amiin canm insallahInsallah güzel geçer bu sefer.Hayirla saglikla gelsin hepimizin bebisleri insallah
Oğlanın huyu suyu nasıl beraber büyürler ya kendinde o gücü görüyorsanİyigeceler bende yeni geldim bu foruma benimde 1 oğlum var 2. Yi düşünüyorum ama henüz calışmalara baslamadık aralık gibi düşünüyorum Rabbim nasip ederseama cesaret edemiyorum hala oğlum henüz 14 aylık cesaret bulmak için sizlere katılmak istedim nasipse 2022 de hamilelik düşünüyorum bat 21 kasım
Canım biz şuan aslnda denemyrz 2 ay daha. Oldum ama
Yaa bilmiyordum canm pardon. Hayrlısı bakalm istedgn zamanda nasip olsunCanım biz şuan aslnda denemyrz 2 ay daha. Oldum ama
Ne kadar zaman gectı ki canm. Tabiiki hormonlar vs önemliBizim de böyle bir isteğimiz var ama iki seneden beri olmuyor bi türlübilemiyorum ekler misiniz beni de?belki çocuklu kolay hamile kalan grubuna katılırsam bir umut olur mu olur..smear testi dışında kontrollerimizi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyor yani sebepsiz interfilite var ama üzerinden zaman geçti bilemiyorum tekrar yaptırmalı mıyım hormon testleri vs önerisi olanlar varsa açığım..
Hormon testlerimin üzerinden yıl geçmişti doktorum geçmiş testlere bakarak yorumladı üzerine test istemedi tekrar. kendisi yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay femara ve çatlatma iğnesi ile tedavi uyguladı yine olmadı sonraki ay hsg çekti üç ay kadar olması gerek sonuçlar tertemiz dedi. Olmadı. Olmazsa gel aşılama konulaşım dedi üç aydan fazla geçti ama ben gitmedim. Bahsettiginiz jeli araştıracagim teşekkürler..siz ne kadar zaman içinde hamile kalabildiniz?Ne kadar zaman gectı ki canm. Tabiiki hormonlar vs önemli
Bir problemin yoksa preseed jel denemeni öneririm.
İlk bebeğime onla gebe kalmıstım bende. Araştırırsan gorursun kullanan ve sonuc alan cok kişi var