Başlamak iyi olur ama ben erken başlayamadım. Beslenmenizyeterli değilse kullanın bence zararı olmaz diye umuyorum. Aminn inşallah herkes sağlıklı bebeklerine kavusurrMerhaba kızlar ben de 2.düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var sağlık sigortası yaptırdım planlamam aralık ayı için allah isteyen herkese nasip etsin kasım ayında doktora gidicem genel bir kontrol için folik asit başlasam mı şimdiden
Üzülme canım benim ilk gebeliğimde öyle oldu. Kürtaj oldum. 3-6 ay arası korun sonra düşün dedi doktorum. Depolarımız kurtajdan sonra boşalıyormuş. Ben 3. Ay hamile kaldım. Ama folikasit hiç kesmedim ve iyi beslendim. Devit de kullandım. Iki ay böyle yaparsın 3. Aya kalırsın inşallah merak.etmeEvet maalesef başka dokrorlara da gittim 8. Haftadayım bebek 5 haftalık gözüküyor
genetik testlerinizi yaptırdınız mı?Merhabalar herkese
2 kez bebeğimin kalbi durdu, 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Ekimin ilk haftası histeroskopi oldum. Adetimi bekliyorum kontrol için. Artık bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum
En azından bir kez hamile kalabildik, doktorların tamamın 1 kez hamile kalındıktan sonra bir daha kalınabileceğini yönünde hem fikir ben de en çok bu söyleme güveniyorumBen de kalp atımı olmadığı için haftaiçi kürtaj olacam. Umarım 2022 ye sağlıklı bir gebelikle girerim
Sağlık ocaginin verdiğinde paraben oluyor diye özel olan bir ilaç kullanmıştım ben. Devletin karşılamadığı. Adını unuttum ama eczanelerde parabensiz dediğinde zaten veriyorlarPeki hangi folik asit
İnşallah canım inşallahgenetik testlerinizi yaptırdınız mı?
En azından bir kez hamile kalabildik, doktorların tamamın 1 kez hamile kalındıktan sonra bir daha kalınabileceğini yönünde hem fikir ben de en çok bu söyleme güveniyorum
Bebeğiniz kaç aylıktı emzirmeyi bıraktırmak değilde hafif azaltma yoluna gidin diyor doktorlar. Benim oğlum tam o sürece girdik hastalandı tek gıdası oldu. Şimdi şükür biraz daha iyi az da olsa azaltıp 30. Ayda inşallah tamamen biter diye dusunyrmYaayumurtlama zamanı bitti bakalım ne olacak ama ben çok umutlu değilim nedense ya hem emziriyorum belki engel olabilir o hem de ikinciler de daha zor hamile kalınıyor diyolar
Bütün vitamin tahlileri yaptırın günlük beslenmnzde yeşillik ve meyve varsa folik aside gerek yok. Onun yerine bol ayva yiyin doğal folik asit deposuMerhaba kızlar ben de 2.düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var sağlık sigortası yaptırdım planlamam aralık ayı için allah isteyen herkese nasip etsin kasım ayında doktora gidicem genel bir kontrol için folik asit başlasam mı şimdiden
Sağlık.ocagnn ücretsiz verdigi hiç bir şeyi kullanmayınSağlık ocaginin verdiğinde paraben oluyor diye özel olan bir ilaç kullanmıştım ben. Devletin karşılamadığı. Adını unuttum ama eczanelerde parabensiz dediğinde zaten veriyorlar
Ewt genetik testlerim yapıldı ama hepsi normal çıktı. Benim rahmimden kaynaklı. Kalp şeklinde ve üstten basık. Bebekte hep üst köşeye yerleşiyo.genetik testlerinizi yaptırdınız mı?
En azından bir kez hamile kalabildik, doktorların tamamın 1 kez hamile kalındıktan sonra bir daha kalınabileceğini yönünde hem fikir ben de en çok bu söyleme güveniyorum
Nazlı kuzularimiz annesi çok güzel zmaanda gelecekler inşallahEwt genetik testlerim yapıldı ama hepsi normal çıktı. Benim rahmimden kaynaklı. Kalp şeklinde ve üstten basık. Bebekte hep üst köşeye yerleşiyo.
15 aylık canım. Öyle sürekli memed eolan bir bebek değil normalde, bu ara diş derdimiz var biraz fazla emmek istiyor sadeceBebeğiniz kaç aylıktı emzirmeyi bıraktırmak değilde hafif azaltma yoluna gidin diyor doktorlar. Benim oğlum tam o sürece girdik hastalandı tek gıdası oldu. Şimdi şükür biraz daha iyi az da olsa azaltıp 30. Ayda inşallah tamamen biter diye dusunyrm
Atak zamanı da tahmin ettgiim geçmiş olsun şifa olsun15 aylık canım. Öyle sürekli memed eolan bir bebek değil normalde, bu ara diş derdimiz var biraz fazla emmek istiyor sadece
İnş canımNazlı kuzularimiz annesi çok güzel zmaanda gelecekler inşallah
Şimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusundaReglim yeni bitti bu arada kullanıcı adımı değiştirdim cutiemaccute du önceden
Ben söyliim neler yapıyorum; 1.5 aydır diyetisyen arkadaşımla haftalık liste ve online görüşme çalışması yapıyoruz. Bu süreçte sağlıklı beslenmeyi rutin haline getirdim zaten genel olarak sağlıklı besleniyordum ama paketli gıda ve içecekleri çıkardım hayatımdan. İki haftalık glutensiz diyet uyguladım kalanında da haftalık liste verdi, az önce de bu haftanın listesini aldım. 46.3 kiloyum şuan, başladığımda 47.8dim. 46da sabitlemek istiyorum ki hamile kalırsam çok kilo almadan kapatayım,benimki de böyle bir psikopatlık işteSağlıklı beslenme ve fit kalma konusunda takıntım var normal hayatta da 200 gram alsam hemen birkaç günlük diyete girip hafifleyen bir tipim.
Onun dışında bu hafta tatile gideceğiz üç günlük bir bodrum tatili yapalım karakış gelmeden dedik, acaba bu süreçte korunsam mı yoksa salsam mı diye düşünmüyor değilim ama sanıyorum ki tatil boyunca salacağım buradan öğrendiğim kadarıyla hamile kalmak o kadar da kolay bir iş değilama esas hedefim bir iki ay daha diyet+detox+vitamin yüklemesi uygulayıp öyle salmak tamamiyle. bende günler böyle geçiyor işte siz neler yapıyorsunuz