Hormon testlerimin üzerinden yıl geçmişti doktorum geçmiş testlere bakarak yorumladı üzerine test istemedi tekrar. kendisi yumurta takibi yaptı olmadı sonraki ay femara ve çatlatma iğnesi ile tedavi uyguladı yine olmadı sonraki ay hsg çekti üç ay kadar olması gerek sonuçlar tertemiz dedi. Olmadı. Olmazsa gel aşılama konulaşım dedi üç aydan fazla geçti ama ben gitmedim. Bahsettiginiz jeli araştıracagim teşekkürler..siz ne kadar zaman içinde hamile kalabildiniz?
Tebrikler öncelikle darısı bizlere olsun inşallah..Preseed ismiyle bulduklarımda stoklar tükenmiş evet prefertil var yalnız içerik olarak aynı mıdır hem zararlı bişey değildir dimi daha da kötü olmasın birseyler. inşallah nasip olsun çok teşekkürler bide bu jel ne zaman kullandınızCanm benm herangi bir problemım yoktu.
Ama 1,5 yıl vajinismusla ugrastm etraftan herkes bebek soruyordu bızde ıstyorduk tabii ama bızım ugrastgmz konular cok başkaydı. Velhasıl tedavı oldum ıyılestm. Gebelık dusunmeye başladm 3 ay olmadı 4.ay doktorum preseed jel önerdi. Kullandgm ay hamile kaldm. Nasip tabii bu işler ama vesilesi o olmus oldu. Suan jeli adı degsms sanrm prefert olmuş. Arastrrsan gorursun zaten.
En kısa zamanda nasip olsun inşallah
Prefertil değil canm. Prefert.Tebrikler öncelikle darısı bizlere olsun inşallah..Preseed ismiyle bulduklarımda stoklar tükenmiş evet prefertil var yalnız içerik olarak aynı mıdır hem zararlı bişey değildir dimi daha da kötü olmasın birseyler. inşallah nasip olsun çok teşekkürler bide bu jel ne zaman kullandınız
:)Parası mühim değil tabi ki işe yarasın yeter ki zarar vermesin dr uma danışayım evet ama kargo vs ulaşması sürer ne zaman kullanmam gerekiyor? Ayrıca resmini yükleyeceğim bunu bulabildim ben başka yok piyasadaPrefertil değil canm. Prefert.
4 yıl once kullandm ben ozaman 150 tl gibi bir fiyatı vardı.
Dr um önermişti bana. Sende danısablrsn dr una kullanmadan once.
Ben bir zararını görmedm. Sonra kuzenm kullandı oda bı zararını gormedisonra arkadasımıza onerdk oda kullandıgı 2.ay gebe kaldı.
Çok olsa 200 lira dan olursun denemekten bsey kaybetmezsn
Bu değil canm.:)Parası mühim değil tabi ki işe yarasın yeter ki zarar vermesin dr uma danışayım evet ama kargo vs ulaşması sürer ne zaman kullanmam gerekiyor? Ayrıca resmini yükleyeceğim bunu bulabildim ben başka yok piyasada
:)Parası mühim değil tabi ki işe yarasın yeter ki zarar vermesin dr uma danışayım evet ama kargo vs ulaşması sürer ne zaman kullanmam gerekiyor? Ayrıca resmini yükleyeceğim bunu bulabildim ben başka yok piyasada
Bunda hiçbir yerde stok yok canim bulamıyorum yani satılmıyor benim yüklediğim de alternatif sanırım bu yüzdenPrefert Jel Türkiye – Hamile Kalabilmek için En Doğal Destek
Prefert doğal yolla hamile kalmayı destekleyen, sperm dostu jeldir. Spermlere zarar vermeyen, FDA onayli dünyanin ilk ve tek vajinal jelidir.www.prefert.com.tr
Bunda hiçbir yerde stok yok canim bulamıyorum yani satılmıyor benim yüklediğim de alternatif sanırım bu yüzden
Muadiliymiş benim yüklediğim, umarım işe yarar inanıyorum gönülden Rabbim nasip etsinPrefert Jel Türkiye – Hamile Kalabilmek için En Doğal Destek
Prefert doğal yolla hamile kalmayı destekleyen, sperm dostu jeldir. Spermlere zarar vermeyen, FDA onayli dünyanin ilk ve tek vajinal jelidir.www.prefert.com.tr
Rica ederim canm.Muadiliymiş benim yüklediğim, umarım işe yarar inanıyorum gönülden Rabbim nasip etsinteşekkür ederim paylaştığınız için
Amin inşallahRica ederim canm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba ben de eklenmek istiyorum BAT 30 kasımSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6)H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Bat tarihi m 9 Kasım.Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6)H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Belirli bir süre geçince testler tekrarlanmali aslında. Genelde rahimde perde olayını çok duyuyorum ona da baktrdnz mi?Bizim de böyle bir isteğimiz var ama iki seneden beri olmuyor bi türlübilemiyorum ekler misiniz beni de?belki çocuklu kolay hamile kalan grubuna katılırsam bir umut olur mu olur..smear testi dışında kontrollerimizi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyor yani sebepsiz interfilite var ama üzerinden zaman geçti bilemiyorum tekrar yaptırmalı mıyım hormon testleri vs önerisi olanlar varsa açığım..
Valla yavas simdilik ona güvenipte 2. Yi düşünüyorum zaten ama cesaretde edemiyom hamileliğim sıkıntılı gecmişti benim yine aynı olursa oğlumla nasıl ilgilenicem korkusu varOğlanın huyu suyu nasıl beraber büyürler ya kendinde o gücü görüyorsan
Valla yavas simdilik ona güvenipte 2. Yi düşünüyorum zaten ama cesaretde edemiyom hamileliğim sıkıntılı gecmişti benim yine aynı olursa oğlumla nasıl ilgilenicem korkusu var
Troidlerine baktırdınmı oda bi etkenmiş birde ben ilk hamile kalmak istedğimde keçi boynuzu pekmezinden hem eşime hem kendime 1 kasık içirdim o ay hamile ksldım onla alakası varmı bilmiyorumBizim de böyle bir isteğimiz var ama iki seneden beri olmuyor bi türlübilemiyorum ekler misiniz beni de?belki çocuklu kolay hamile kalan grubuna katılırsam bir umut olur mu olur..smear testi dışında kontrollerimizi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyor yani sebepsiz interfilite var ama üzerinden zaman geçti bilemiyorum tekrar yaptırmalı mıyım hormon testleri vs önerisi olanlar varsa açığım..
İnşallah hakkımızda hayırlısın olsun insallahBende aynı ya. İlk gebelğm cok zorlu geçti. Nekadar sakin olsada cocuk ve ılgıye muhtac yaştalar henuz bu beni de ürkütüyor. Ama girdik bir yola bakalmhayırlısı artık..
2.ye hamile olan arkadaslarm ilki gibi degıl daha rahatz dyorlar ınsallah bızlerde oyle oluruz
Hayır nasıl anlaşılıyor perde olup olmadığı doktorum bahsetmemisti öyle birseyden sorgulamadı yani. rahim filmi çekelim dedi o da normal çıktıBelirli bir süre geçince testler tekrarlanmali aslında. Genelde rahimde perde olayını çok duyuyorum ona da baktrdnz mi?
Yani hormon testleri yaptırdığımda ona da bakılmıştı normaldi değerler. Ama üzerinden zaman geçti simdi tekrarlasam mı diye düşünüyorumTroidlerine baktırdınmı oda bi etkenmiş birde ben ilk hamile kalmak istedğimde keçi boynuzu pekmezinden hem eşime hem kendime 1 kasık içirdim o ay hamile ksldım onla alakası varmı bilmiyorum