Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm benm herangi bir problemım yoktu.
Ama 1,5 yıl vajinismusla ugrastm etraftan herkes bebek soruyordu bızde ıstyorduk tabii ama bızım ugrastgmz konular cok başkaydı. Velhasıl tedavı oldum ıyılestm. Gebelık dusunmeye başladm 3 ay olmadı 4.ay doktorum preseed jel önerdi. Kullandgm ay hamile kaldm. Nasip tabii bu işler ama vesilesi o olmus oldu. Suan jeli adı degsms sanrm prefert olmuş. Arastrrsan gorursun zaten.
En kısa zamanda nasip olsun inşallah

Tebrikler öncelikle darısı bizlere olsun inşallah..Preseed ismiyle bulduklarımda stoklar tükenmiş evet prefertil var yalnız içerik olarak aynı mıdır hem zararlı bişey değildir dimi daha da kötü olmasın birseyler. inşallah nasip olsun çok teşekkürler bide bu jel ne zaman kullandınız

Prefertil değil canm. Prefert.
4 yıl once kullandm ben ozaman 150 tl gibi bir fiyatı vardı.
Dr um önermişti bana. Sende danısablrsn dr una kullanmadan once.
Ben bir zararını görmedm. Sonra kuzenm kullandı oda bı zararını gormedi sonra arkadasımıza onerdk oda kullandıgı 2.ay gebe kaldı.
Çok olsa 200 lira dan olursun denemekten bsey kaybetmezsn

:)Parası mühim değil tabi ki işe yarasın yeter ki zarar vermesin dr uma danışayım evet ama kargo vs ulaşması sürer ne zaman kullanmam gerekiyor? Ayrıca resmini yükleyeceğim bunu bulabildim ben başka yok piyasada

Eklentiler

• 0657F130-229A-44D4-AEC2-D7DD75737420.jpeg
    197,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu değil canm.
Beraber olmadan 5 dakıka once kullanacaksn. Aplikatorler var içinde onlarla sıkıyorsun vajina içine.

Ben bakym da resım yukleyım.

Eklentiler

• Screenshot_20211102_213843_com.android.chrome.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 42
Bunda hiçbir yerde stok yok canim bulamıyorum yani satılmıyor benim yüklediğim de alternatif sanırım bu yüzden

Ecza depolarnda bulunabılıyor tanıdık bi eczacınız varsa getirtebılırsnz ben o sekılde ulaştm bu ürüne.

Merhaba ben de eklenmek istiyorum BAT 30 kasım

Bat tarihi m 9 Kasım.

Belirli bir süre geçince testler tekrarlanmali aslında. Genelde rahimde perde olayını çok duyuyorum ona da baktrdnz mi?

Oğlanın huyu suyu nasıl beraber büyürler ya kendinde o gücü görüyorsan
Valla yavas simdilik ona güvenipte 2. Yi düşünüyorum zaten ama cesaretde edemiyom hamileliğim sıkıntılı gecmişti benim yine aynı olursa oğlumla nasıl ilgilenicem korkusu var

Valla yavas simdilik ona güvenipte 2. Yi düşünüyorum zaten ama cesaretde edemiyom hamileliğim sıkıntılı gecmişti benim yine aynı olursa oğlumla nasıl ilgilenicem korkusu var

Bende aynı ya. İlk gebelğm cok zorlu geçti. Nekadar sakin olsada cocuk ve ılgıye muhtac yaştalar henuz bu beni de ürkütüyor. Ama girdik bir yola bakalm hayırlısı artık..
2.ye hamile olan arkadaslarm ilki gibi degıl daha rahatz dyorlar ınsallah bızlerde oyle oluruz

Troidlerine baktırdınmı oda bi etkenmiş birde ben ilk hamile kalmak istedğimde keçi boynuzu pekmezinden hem eşime hem kendime 1 kasık içirdim o ay hamile ksldım onla alakası varmı bilmiyorum

İnşallah hakkımızda hayırlısın olsun insallah Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlat versin

Belirli bir süre geçince testler tekrarlanmali aslında. Genelde rahimde perde olayını çok duyuyorum ona da baktrdnz mi?
Hayır nasıl anlaşılıyor perde olup olmadığı doktorum bahsetmemisti öyle birseyden sorgulamadı yani. rahim filmi çekelim dedi o da normal çıktı

Troidlerine baktırdınmı oda bi etkenmiş birde ben ilk hamile kalmak istedğimde keçi boynuzu pekmezinden hem eşime hem kendime 1 kasık içirdim o ay hamile ksldım onla alakası varmı bilmiyorum
Yani hormon testleri yaptırdığımda ona da bakılmıştı normaldi değerler. Ama üzerinden zaman geçti simdi tekrarlasam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…