- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
Al benden de o kadarŞimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusunda bebesi 2 yaşında olup hala doğum sonrası aldığı kilolari veremeyen bir ana olarak ben susma hakkımı kullanyrm. 46 kilo ne zaman olmstm inan hatırlamyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadarŞimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusunda bebesi 2 yaşında olup hala doğum sonrası aldığı kilolari veremeyen bir ana olarak ben susma hakkımı kullanyrm. 46 kilo ne zaman olmstm inan hatırlamyrm
Takıntılı olmanın avantajları aslında normalde benim kilom civarında olunca kilo vermek çok daha zorlaşır ama kafaya konunca yapılamayacak bir şey yok öyle diyim , fakat önce istemek önemli. Aslında en önemlisi de hangi kiloda rahat ve en mutluysanız onu hedeflemekŞimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusunda bebesi 2 yaşında olup hala doğum sonrası aldığı kilolari veremeyen bir ana olarak ben susma hakkımı kullanyrm. 46 kilo ne zaman olmstm inan hatırlamyrm
Beni de ekleyin listeye bat 14 kasımSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) Vejetaryen Pirana 19 Kasım
6) H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
Bat 20 kasım aşılama olacağım bu ay inşallah 2022 ye bebekle gireriz hepimizzzSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) Vejetaryen Pirana 19 Kasım
6) H a s s a 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) E Esen6363 10 Kasım
16) E Engnzynp 14 Kasım
Hadi inşallah sağlıkla sıhhatle tutunsun annecigine inşallahBat 20 kasım aşılama olacağım bu ay inşallah 2022 ye bebekle gireriz hepimizzz
Diyorum yaa çok nazlı bebeler olacak bunlar annesi10 Kasım bat 9 aydır deniyoruz
Benimde bat 14 Kasım canim 26sjnda akıntı gelmeye başladı iki gündür de kasık ağrım vardi 3 gün değerlendirdim bende ama çatladı mi hiç bir bilgim yok kısmetKizlar yumurtama donemi bir seffaf akinti oluyor ya o geldikten sonra mi yumurta catliyor
Tabi kii hos geldin maşallah kiziniza daBeni de ekler misiniz.Bat 14 kasim.2 yasinda kızım var ben de ikinciyi düşünüyorum bakalimm
Canım Kasım ayı topiği açıldı ondandır herkes ordaki listede ekliSanırım koca.forumda 2 kişiyiz düşünen
Ben 2022 baz almstm aslındaCanım Kasım ayı topiği açıldı ondandır herkes ordaki listede ekli