Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ne diyeceğimi şaşırdım kilo konusunda 🤭 bebesi 2 yaşında olup hala doğum sonrası aldığı kilolari veremeyen bir ana olarak ben susma hakkımı kullanyrm. 46 kilo ne zaman olmstm inan hatırlamyrm 😆😆
Takıntılı olmanın avantajları 🤣😍aslında normalde benim kilom civarında olunca kilo vermek çok daha zorlaşır ama kafaya konunca yapılamayacak bir şey yok öyle diyim , fakat önce istemek önemli. Aslında en önemlisi de hangi kiloda rahat ve en mutluysanız onu hedeflemek😍

Bende adet oldum. Pazartesi dr kontrolüm var. Bakalım ne olacak.

Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM 🐻 BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon PiaLeon 2 KASIM 2021 ❤️
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34 14 Kasım ❤️
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
5) Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana 19 Kasım ❤️
6) H a s s a H a s s a 18 Kasım ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım ❤️
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım ♥️
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım ❤️
Beni de ekleyin listeye bat 14 kasım

Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM 🐻 BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon PiaLeon 2 KASIM 2021 ❤️
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34 14 Kasım ❤️
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
5) Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana 19 Kasım ❤️
6) H a s s a H a s s a 18 Kasım ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım ❤️
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım ♥️
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım ❤️
15) E Esen6363 10 Kasım ♥️
16) E Engnzynp 14 Kasım ❤️
Bat 20 kasım 😍😍 aşılama olacağım bu ay inşallah 2022 ye bebekle gireriz 🤲🤲🤲🤲 hepimizzz

Bat 18 Kasım yumurtlama donemındeym suan emınm agrılar işaretler akıntı vs o yonde. Şu 2 3 gunu degerlendrcem artık sonrasına bakacaz 😬😁 20 gun yokum sehir dısına cıkıcam 3 gune ne olursa artık 🤣🤣 nasip

Kizlar yumurtama donemi bir seffaf akinti oluyor ya o geldikten sonra mi yumurta catliyor

KASIM Ayı Topiği arkadaşlar

X