Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güncelleme: Bat 22 ekimdi ve bugün adet oldum nasıl bir biyolojik saatim varsa🤣
Sanırım bir iki ay daha korunacağım, birkaç kez daha adet olayım hem hormonlardan arınayım hem de başladığım vitaminler azıcık biriksin istiyorum 😄 gelecek ay batını mı bildireyim şimdi? Daha önce takip etmedim de bu grupları ondan bilmiyorum 🙊

Bat 22 ekimdi ve bugün adet oldum nasıl bir biyolojik saatim varsa🤣 buranın haricinde ayrı bir başlık mı açılacak?
Yaa olsun önümüzdeki aylar bizimdir 😍😍 yok konuya ekliyorum tarihi. suan olduysa önümüzdeki ayı şöyle onu ekleyeum canım

Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM 🐻 BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon PiaLeon 2 KASIM 2021 ❤️
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
5) Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana 19 Kasım ❤️
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) dofh dofh 5 Kasım ❤️
Arkadaşlar alt kisma bat tarihleri ekledim. İsmi olmayan yada bat tarihini söylemeyen varsa soyleyeblr mi?

Bu 30 yaşında ne varsa artık bende 30 dan önce ikinciyi yapayım diyorum hep kendi kendime Rabbım gönlünüze göre versin inşallah Ben bu foruma girdim anladim ki artık insanların kolay kolay cocugu olmuyor Rabbım kimseyi bununla sınamasın hakkınız fa hayirlisi olsun arkadasim☺❤
Maviss bat yazmadin sesin çıkmadı sonra vazmi geçtin yoksaa 🤭🤭

Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34 14 Kasım ❤️
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) dofh dofh 5 Kasım ❤️
İyi akşamlar benim oğlum da 4 buçuk yaşında nasip olursa bende kardeş istiyorum oğluma bat 3 Kasım Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin ☺️🤭

Merhabalar herkese
2 kez bebeğimin kalbi durdu, 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Ekimin ilk haftası histeroskopi oldum. Adetimi bekliyorum kontrol için. Artık bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum🙏🏻

Merhabalar herkese
2 kez bebeğimin kalbi durdu, 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Ekimin ilk haftası histeroskopi oldum. Adetimi bekliyorum kontrol için. Artık bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum🙏🏻
Hoşgeldin canimm. Kayıpların için üzgünüm Rabbim sabırlar versin. En hayırlı zamanda kucagimiz bebislerle olsun.

Ben de kalp atımı olmadığı için haftaiçi kürtaj olacam. Umarım 2022 ye sağlıklı bir gebelikle girerim ♥️
Selamlar bir kaç doktora danıştnz mi acaba? Arkadsmn anlattığı bir olayda doktor kalp atımı yok hemen alalım demiş şuan kızı 5 yaşında.

aylik liste yapalım mı??
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34 14 Kasım ❤️
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) dofh dofh 5 Kasım ❤️
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım ♥️
Bat 5-6 kasim. Beni de ekleyin ♥️

Yalnız değilsin canim benim de 3 yaşında bir oğlum var ve artık kardeş yanına bir arkadaş istediğini anladık temmuz ayında korunmayı bıraktım ama biraz bizi zorlayacak sanırım olmuyor nedense oğlumda hemen hamile kalmıştım tabi o zamanlar yeni evliyim listeye beni de ekleyebilirsin Rabbım hepimiz için hayırlısını versin kalbimizin ışığını asla sondurmesin❤🥰
Umarım bebeginiz olur♥️♥️♥️ benim de 4 yasına yakın kizim.var şimdi 2. Istiyoruz bir sorun olmadığıhalde olmuyor. Umarım.bu ay hepimiz mutlu oluruz.🤲🤲🤲🧿

Umarım bebeginiz olur♥️♥️♥️ benim de 4 yasına yakın kizim.var şimdi 2. Istiyoruz bir sorun olmadığıhalde olmuyor. Umarım.bu ay hepimiz mutlu oluruz.🤲🤲🤲🧿
Uzun süreli koruduğumuz için muhtemelen canim bende 4.aydayim olmuyor Rabbım ne zaman nasip ederse ❤

X