- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
Yaa olsun önümüzdeki aylar bizimdirBat 22 ekimdi ve bugün adet oldum nasıl bir biyolojik saatim varsaburanın haricinde ayrı bir başlık mı açılacak?
amamdır süperYaa olsun önümüzdeki aylar bizimdiryok konuya ekliyorum tarihi. suan olduysa önümüzdeki ayı şöyle onu ekleyeum canım
Arkadaşlar alt kisma bat tarihleri ekledim. İsmi olmayan yada bat tarihini söylemeyen varsa soyleyeblr mi?Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5)Vejetaryen Pirana 19 Kasım
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11)dofh 5 Kasım
Maviss bat yazmadin sesin çıkmadı sonra vazmi geçtin yoksaaBu 30 yaşında ne varsa artık bende 30 dan önce ikinciyi yapayım diyorum hep kendi kendime Rabbım gönlünüze göre versin inşallah Ben bu foruma girdim anladim ki artık insanların kolay kolay cocugu olmuyor Rabbım kimseyi bununla sınamasın hakkınız fa hayirlisi olsun arkadasim☺❤
İyi akşamlar benim oğlum da 4 buçuk yaşında nasip olursa bende kardeş istiyorum oğluma bat 3 Kasım Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsinSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11)dofh 5 Kasım
Hoşgeldinn ekliyorum amin inşallah en hayırlı zamandaİyi akşamlar benim oğlum da 4 buçuk yaşında nasip olursa bende kardeş istiyorum oğluma bat 3 Kasım Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
Hoşgeldin canimm. Kayıpların için üzgünüm Rabbim sabırlar versin. En hayırlı zamanda kucagimiz bebislerle olsun.Merhabalar herkese
2 kez bebeğimin kalbi durdu, 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Ekimin ilk haftası histeroskopi oldum. Adetimi bekliyorum kontrol için. Artık bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum
Selamlar bir kaç doktora danıştnz mi acaba? Arkadsmn anlattığı bir olayda doktor kalp atımı yok hemen alalım demiş şuan kızı 5 yaşında.Ben de kalp atımı olmadığı için haftaiçi kürtaj olacam. Umarım 2022 ye sağlıklı bir gebelikle girerim
Evet maalesef başka dokrorlara da gittim 8. Haftadayım bebek 5 haftalık gözüküyorSelamlar bir kaç doktora danıştnz mi acaba? Arkadsmn anlattığı bir olayda doktor kalp atımı yok hemen alalım demiş şuan kızı 5 yaşında.
Bat 5-6 kasim. Beni de ekleyinSevgi anneler/ anne adayları
aylik liste yapalım mı??
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11)dofh 5 Kasım
12) P Pimpiriklianneee 3 Kasım
Umarım bebeginiz olurYalnız değilsin canim benim de 3 yaşında bir oğlum var ve artık kardeş yanına bir arkadaş istediğini anladık temmuz ayında korunmayı bıraktım ama biraz bizi zorlayacak sanırım olmuyor nedense oğlumda hemen hamile kalmıştım tabi o zamanlar yeni evliyim listeye beni de ekleyebilirsin Rabbım hepimiz için hayırlısını versin kalbimizin ışığını asla sondurmesin❤
Uzun süreli koruduğumuz için muhtemelen canim bende 4.aydayim olmuyor Rabbım ne zaman nasip ederse ❤Umarım bebeginiz olurbenim de 4 yasına yakın kizim.var şimdi 2. Istiyoruz bir sorun olmadığıhalde olmuyor. Umarım.bu ay hepimiz mutlu oluruz.
Batlarimiz aynı hücum başlasınMerhaba kızlar, ben de varım15 aylık bir bebeğim var şu an ikinciyi istiyoruz çok fazla araları açılmadan biz de bu ay başladık daha hemen gelsin bebişler inşallah Beni de ekleyebilirn. Bat; 5 kasım
Evet bence de öyle ama artık kardeş şart oldu diye düşündük umarım bu ay buralar dolar ve herkes mutlu olur canımUzun süreli koruduğumuz için muhtemelen canim bende 4.aydayim olmuyor Rabbım ne zaman nasip ederse ❤
Amin canim insallah bizde öyle düşündük yas aralıkları fazla olmasın dedikEvet bence de öyle ama artık kardeş şart oldu diye düşündük umarım bu ay buralar dolar ve herkes mutlu olur canım
YaaBatlarimiz aynı hücum başlasın