Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güncelleme: Bat 22 ekimdi ve bugün adet oldum nasıl bir biyolojik saatim varsa
Sanırım bir iki ay daha korunacağım, birkaç kez daha adet olayım hem hormonlardan arınayım hem de başladığım vitaminler azıcık biriksin istiyorum gelecek ay batını mı bildireyim şimdi? Daha önce takip etmedim de bu grupları ondan bilmiyorum

Bat 22 ekimdi ve bugün adet oldum nasıl bir biyolojik saatim varsa buranın haricinde ayrı bir başlık mı açılacak?
Yaa olsun önümüzdeki aylar bizimdir yok konuya ekliyorum tarihi. suan olduysa önümüzdeki ayı şöyle onu ekleyeum canım

Arkadaşlar alt kisma bat tarihleri ekledim. İsmi olmayan yada bat tarihini söylemeyen varsa soyleyeblr mi?

Maviss bat yazmadin sesin çıkmadı sonra vazmi geçtin yoksaa

Yok vazgeçmedim tabiki 14 Kasım bat 29 yasindayim

İyi akşamlar benim oğlum da 4 buçuk yaşında nasip olursa bende kardeş istiyorum oğluma bat 3 Kasım Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin

Merhabalar herkese
2 kez bebeğimin kalbi durdu, 1 boş gebelik ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Ekimin ilk haftası histeroskopi oldum. Adetimi bekliyorum kontrol için. Artık bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum

Hoşgeldin canimm. Kayıpların için üzgünüm Rabbim sabırlar versin. En hayırlı zamanda kucagimiz bebislerle olsun.

Ben de kalp atımı olmadığı için haftaiçi kürtaj olacam. Umarım 2022 ye sağlıklı bir gebelikle girerim
Selamlar bir kaç doktora danıştnz mi acaba? Arkadsmn anlattığı bir olayda doktor kalp atımı yok hemen alalım demiş şuan kızı 5 yaşında.

Bat 5-6 kasim. Beni de ekleyin

Umarım bebeginiz olur benim de 4 yasına yakın kizim.var şimdi 2. Istiyoruz bir sorun olmadığıhalde olmuyor. Umarım.bu ay hepimiz mutlu oluruz.

Umarım bebeginiz olur benim de 4 yasına yakın kizim.var şimdi 2. Istiyoruz bir sorun olmadığıhalde olmuyor. Umarım.bu ay hepimiz mutlu oluruz.
Uzun süreli koruduğumuz için muhtemelen canim bende 4.aydayim olmuyor Rabbım ne zaman nasip ederse ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…